Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ty mi tu Seba nie słodź, tylko się za wysoką benzyną w BMW budzie rozglądaj, bo jak słyszę,że

się w A7 "zakochałeś",to apetyt tracę :mad2:

Byłem wczoraj u Mariusza...w łapach te zasiski PERFO trzymałem...grubo będzie :diabel_faja:

Wreszcie trafiłem na twoja galerię bo nie umiałem znaleźć, auto co tu dużo pisać, kolor i silnik rewelacja a wydeszek dośc miło mruuuczy :cool2: Ogólnie samochód bardzo ładny i robiony ze smakiem :cool2:

Tak to prawda przedwczoraj zawitał u mnie Michał w konkretnym celu no i nie omieszkałem pokazać mu swoich nowych zacisków Performance no widziałem jak Michałowi oczy zaiskrzyły :D :wink:

Niebawem Michale doczekasz się swojego zestawu ale koloru jaki wybrałeś nie zdradzę niech to pozostanie na chwile tajemnicą :D

Sprzedam, uchwyt ręcznego ze skóry, tylna klapa Pre-Lci Igiełka.

Człowiek nie potrzebuje gwiazdy, błyskawicy a nawet czterech pierścieni, człowiek potrzebuje dwóch nerek.

Moja ślicznota: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=158&t=211412 oceń:D

• Odpowiedzi 318
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Wiesz jak jest Mario...ciężko stworzyć coś unikatowego, ze smakiem,by nie zrobić z tego tzw."choinki"...

Ja należę do tych którzy nie kalkulują czy opłacać się będzie przy sprzedaży samochodu, poprostu staram się

wycisnąć z niego MAX...oczywiście nic za darmo,wszystko kosztuje,ale radości z jazdy,nie idzie wycenić :nienie:

Samochód na daną chwile na przebiegu 140.000km, kondycyjnie oceniony został obiektywnie na 5+ także,

jestem spokojny,iż poza okresowymi przeglądami i wymianami plus dodatkami które namiętnie co jakiś czas

mu aplikuje,nie wymaga extra kosztów :cool2:

Samochód powinien być radością, powinien być frajdą i odskocznią od męczącej nas często rzeczywistości...

tak też go traktuję, dlatego gdy do niego wsiadam i wbijam bieg...czuję się poprostu ekskluzywnie i to nazywam

czerpaniem z tego co się ma :8)

Ok.marca wpada nowy felunek...stare dobre DOTZ Mugello Dark Mat,z tym że tym razem 19''...uwielbiam fele

z parapetem czytaj. z rantem stąd wybór jest prosty i stale ten sam,gdyż na zime również Mugello tyle że 18'',

wpadają też nowe gumy najpewniej Dunlop sp MAXX RT bądź Michelin SUPER SPORT przód 225/35 R19 - tył 255/30 R19 :twisted:

Back to the roots...
Opublikowano
Tak wiem Michale że stworzyć coś unikatowego to nie jest prosta sprawa, już wiesz że czeka na Ciebie dość ekskluzywny dodatek, mam nadzieję że się pochwalisz w swoim watku niebawem, niech chłopaki Ci zazdroszczą :D :wink:

Człowiek nie potrzebuje gwiazdy, błyskawicy a nawet czterech pierścieni, człowiek potrzebuje dwóch nerek.

Moja ślicznota: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=158&t=211412 oceń:D

Opublikowano

Gościu. Tak mi przyszło na myśl.

Zamawiaj rozpórkę Wiechersa. Koszt niewielki a różnica w prowadzeniu spora.

Szczególnie biorąc pod uwagę rychły przyrost mocy białasa :wink:

Będziesz zadowolony.

http://imagizer.imageshack.us/v2/320x240q90/196/nduk.jpg
Opublikowano

Dzieki Sebku, temat jest nam już znany,namawiałeś mnie wcześniej,ale nie był to czas i miejsce na to,

z pewnością implementuję tą idee,ale w późniejszym stadium projektu...podzieliłem go na 5 faz...

Faza pierwsza to nowy zestaw kół + hample...w następnych będą zawierać się kolejne upgrade'y Białasa :8)

Miejmy nadzieję, iż starczy czasu, zapału, przychylności innych, zdrowia a co za tym idzie kapitału :cool2:

Wszelkie pomysły mile widziane :mrgreen:

Czy jest ktoś w stanie polecić mi szpere w uczciwej cenie?

Back to the roots...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Do mnie też niedawno wleciała rozpórka Wiechersa i mimo,że mocy mam ułamek co Wasze petardy to różnica w komforcie prowadzenia nawet przy normalnej jeździe jest odczuwalna :cool2:
Opublikowano (edytowane)

chłopaki...poniżej wrzucam pierwsze foto, wskazujące na najbliższy mod, wszystko jest już w PL...jak dla mnie kolor bomba :dance:

http://i.imgur.com/B7nbgGJ.jpg

ps.podziękowania dla kolegi Mariusza, za ogarnięcie tematu...gorąco polecam tego modera :cool2:

Edytowane przez Top Boy
Back to the roots...
Opublikowano

Wreszcie wrzuciłeś zdjęcie bo już myślałem że nie ogarniasz tego wklejania zdjęć, zaciski naprawdę wyglądają świetnie :cool2:

Nie ma za co dziękować Michał, dobrze wiesz że lubię pomagać, także jak coś to polecam się na przyszłość.

Pozdrawiam Mariusz.

Opublikowano
Sam przód czy przód+tył :)?

komplet :8)

Back to the roots...
Opublikowano
Dziękuję bardzo kolego marko0424...o to właśnie chodziło :cool2:
Back to the roots...
Opublikowano (edytowane)

Dziś ustalona została bardzo ważna kwestia w temacie przyszłych kluczowych modów, a mianowicie...

konieczna wymiana skrzyni biegów +konwertera,na R6HP28Z...bo moja R6HP19Z...nie wytrzyma finalnego

momentu w granicach 650Nm...to jedna z pierwszych skrzyń w N54...jednymi słowy...słabiak :roll:

Koszta się mnożą, a czas zapier*** :duh:

Edytowane przez Top Boy
Back to the roots...
Opublikowano
Kurna idziesz jak huragan z modami :shock: pewnie chcesz się wyrobić na Ułeż :8)

Michał, chce w tym roku wygrać ćwiartkę dlatego się zbroi na Ułęż :cool2: :wink:

Opublikowano
Kurna idziesz jak huragan z modami :shock: pewnie chcesz się wyrobić na Ułeż :8)

Oj na Ułęż wyrobić się będzie ciężko,bardziej zależy mi na tegorocznym udziale

w serii Night Power 2015 oraz na zaliczeniu choć jednej eliminacji z cyklu

http://www.bezpiecznewyscigi.pl czy No Limit 2015...nadal raczej amatorsko :diabel_faja:

ale będę cisnął :8)

Back to the roots...
Opublikowano
A może lepiej na razie zostawić ta skrzynię, a wymienić dopiero jak nie zda egzaminu? Często teoretycznie słabe podzespoły lubią pozytywnie zaskoczyć.
Opublikowano
A może lepiej na razie zostawić ta skrzynię, a wymienić dopiero jak nie zda egzaminu? Często teoretycznie słabe podzespoły lubią pozytywnie zaskoczyć.

oj nie nie kolego _dex_ ...wolę zainwestować w prewencję, niż potem gdzieś tłuc łbem o wiadukt na jakimś szwabskim

autobahn'ie w nocy o północy, bądź świecić oczami po ludziach na lokalnym event'cie...jak mi się origami z 19tnastki zrobi :nienie:

Back to the roots...
  • Moderatorzy
Opublikowano

Michał, chce w tym roku wygrać ćwiartkę dlatego się zbroi na Ułęż :cool2: :wink:

W kategorii do 3L tak ale w kategorii open raczej Waldemar będzie nietykalny... :D

Opublikowano

W kategorii do 3L tak ale w kategorii open raczej Waldemar będzie nietykalny... :D

Drogi Waldemarze...trzeba i powinno się być realistą :8)

Back to the roots...
Opublikowano

oj nie nie kolego _dex_ ...wolę zainwestować w prewencję, niż potem gdzieś tłuc łbem o wiadukt na jakimś szwabskim

autobahn'ie w nocy o północy, bądź świecić oczami po ludziach na lokalnym event'cie...jak mi się origami z 19tnastki zrobi :nienie:

Każdy robi co uważa za słuszne. Origami itak może Ci się zrobić.

Opublikowano

przy dobrej skrzyni w odpowiedniej specyfikacji i ludziach którzy wiedzą co robią, szanse są prawie żadne :8)

"może to nas jutro nie być" :mrgreen:

Back to the roots...
Opublikowano

w letnim setup'ie Białas będzie się toczył na starych dobrych sprawdzonych przeze mnie uwielbianych

DOTZ MUGELLO 19'' DARK MAT...w zeszłym roku były 18'',w tym od przyszłego piątku 19'',a kleić się

będzie gleby na nowiótkich MICHELIN Super Sport przód 225/35 R19 ,tył 255/30 R19 :diabel_faja:

http://i.imgur.com/c8kaQWa.png?1

Do zestawu hampli M Performance, co by było cacy, dokupiłem zestaw przewodów w oplocie HEL,

kolor żółty, czyli pod kolor zacisków :cool2:

Back to the roots...
Opublikowano
Michał, felga :cool2: Wiem że u Ciebie tylko felga z parapetem się liczy :D :wink: Tak się zastanawiam ile czasu zajęło Ci uzbieranie tej kasy na te wszystkie mody bo idziesz grubo :cool2: :wink: