Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Bity i zszyty :wink: :cool2:

Jeszcze nie bity, a już zszyty :mrgreen:

Back to the roots...
  • Odpowiedzi 318
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Siema, strojenie wyszło tak, że we wtorek odwożę żęcha do Łodzi na wymianę dwóch komponentów i ponowne strojenie + walka z błędami (przy podwójnym kickdown'ie wchodzi min.w tryb awaryjny). Trzeba będzie poczekać do końca przyszłego tygodnia. :mad2:
Back to the roots...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Top Boy gratuluje wyniku 502KM :cool2: i czasu 7,8 100-200 :cool2:

może nagraj jakiś filmik jak to jeździ

Opublikowano
Ładny wynik :) I nawet szybko ogarnęli temat. Robili całą modyfikację teraz od początku, czy juz wcześniej miałes cos zrobione?
http://images68.fotosik.pl/367/113fbbf3940b185fgen.jpg
  • 2 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam pierwszy post jaki pisze na tym forum przelukalem cale 19 stron gratuluje modow i mega zacnego auta mimo ze wiekszosc modow nie trafiwa w moje gusta to uwazam ze na sztosie wszystko zrobiles :))))

Powodzenia w dalszych modach

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Siema wszystkim,

Na okoliczność mojego powrotu na forum, odgrzewam własnego kotleta. W żęchu zaszło pare zmian, min. wpadł metanol, co zwiększyło żywotność tego i tamtego co było dla mnie kluczowym. Aktualna moc to 520KM i to moc bezpieczna, osiągalna powtarzalnie raz za razem. :8)

Z tematów ciekawszych żeby nie było tak znów cudownie , wysypał mi się jeden wastegate (naprawione), urwałem cześć front lipa na "wspaniałych wrocławskich ulicach" (będzie naprawione w przyszłym tygodniu) oraz przy "nieoczywistej" prędkości odkleił mi się spoiler i poszybował w piz** (będzie naprawione w przyszłym tygodniu).

W najbliższą niedzielę wybieram się na katowicki Muchowiec wystartować w KING OF POLAND drag race cup 2018, ajć jak ja lubię dostawać te bęcki :twisted: , więc zapraszam wszystkich chętnych, bo impreza tak czy siak będzie przednia :cool2:

Back to the roots...
Opublikowano

H46Ndw.jpg

RUDrxx.jpg

4e3KPC.jpg

Impreza dla oglądających zaczyna się od 10:00 :8)

Back to the roots...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
We Wrocku się szybko poprostu nie da, a że mieszkam w centrum, to bardziej walczę z progami i kostką, niż z prędkością :mad2:
Back to the roots...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Brakuje "vinylu" M Performance :mrgreen:

Super auto, gratulacje!!!

3A0jS9b.png
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Bardzo dziękuję Wam wszystkim za powyższe opinie, jakie by nie były, jesteście głównym medium opiniodawczym które biorę pod uwagę, jako że wszyscy zajarani jesteśmy podobnymi tematami, raz jeszcze dzięki wielkie :8)

Czy ktoś jest w stanie polecić bądź wyrazić opinie w temacie zawieszenia pneumatycznego do E92 335i?

Ave moto świry i szatany :diabel_faja:

Back to the roots...
Opublikowano

ulala pneumatyka będzie wchodzić :D

Szanuję właściciela i cacko :D

Golf IV 1.9 tdi - ex

E60 530xd - ex

Panamera 970 - ex

e92 335is - ex

A4 B9 2.0T - ex

F36 430i - ex

M6 F06 Gran Coupe Competition - ex.

X3 F25 35i

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Bardzo dziękuję Wam wszystkim za powyższe opinie, jakie by nie były, jesteście głównym medium opiniodawczym które biorę pod uwagę, jako że wszyscy zajarani jesteśmy podobnymi tematami, raz jeszcze dzięki wielkie :8)

Czy ktoś jest w stanie polecić bądź wyrazić opinie w temacie zawieszenia pneumatycznego do E92 335i?

Ave moto świry i szatany :diabel_faja:

Dlaczego myślisz o "lufcie" :roll: ......?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Czesc,

Gratuluje projektu ! Wynik zacny! Jestem przed strojeniem (w zasadzie zostalo tylko zalozyc turbiny), stad mam kilka pytań przed:

- gdzies wspominales ze chcesz zalozyles mocniejsza chlodnice oleju ? jesli tak to jaką?

- wymieniales trzpien termostatu na cos takiego, czy tylko wieksza chlodnica ?:

http://www.burgertuning.com/sport_oil_cooler_valve.html

- Na jakim oleju jezdzisz po strojeniu ?

Jb4 pisales ze bedziesz sie pozbywal, ale jak czytam ze dolozyles wtrysk metanolu to pewnie zostawiles sobie jako kontroler ?

Dzieki za podpowiedzi.

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Jakby co... Żyje :8)

Fura ta sama,nadal nie bita, nadal zapier****, a że wczoraj trafiła pod nóż do Bielska Białej, informuję, iż w aktualnym kształcie już jej nie zobaczymy.

Zdecydowałem się nie pozbywać ukochanego żęcha, a co za tym idzie, dokonać szeregu nieodwracalnych modyfikacji :twisted:

Wizualnie bardzo dużo tego jest, mechanicznie trochę.

Dla zainteresowanych tematem, o ile takowi jeszcze są, w najbliższym czasie wypiszę listę modów.

Wszystkich dawnych korespondentów, serdecznie pozdrawiam :mrgreen:

Back to the roots...