Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam forumowiczów. Rozbiłem swoje bmw e34 95r. po lifcie. Rozbiłem drzwi od kierowcy i muszę je wymienić. Aktualnie Szyba otwierana elektrycznie. Chciałbym się dowiedzieć jaka różnica z drzwiami z szybą otwieraną manualnie tzn. na korbke a elektrycznymi. Jak to jest czy będzie jakiś problem z tym gdybym założył 'zwykłe'? czy muszę mechanizm tylko przełożyć co i jak ? Wszystko co było w drzwiach czyli mechanizm itd. mam, wydaje się bez uszkodzeń. czekam na wasza opinie. Pozdrawiam :)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Roznicy w budowie drzwi nie ma. Mozesz zamontowac w te same drzwi korbkowy jak i elektryczny podnosnik. Jedyna roznica jest w boczku bo dziura na korbke jest ale Ty masz swoj :D

Nity z podnosnikow musisz rozwiercic i zastapoc je srubkami, wszystkie dziury pod elektryczny podnosnik powinny juz byc wiec nic trudnego :cool2:

Upewnij sie tylko czy nozyce od podnosnika nie sa wykrzywione.

Spot Monachium Facebuk: BMW München PL

Screenshot_20190504_162413.md.jpg

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

Opublikowano
Musisz zwrócić uwagę również na ewentualne przełożenie wiązki elektrycznej drzwi.
iZzI
Opublikowano
I kupic drzwi po pierwszym lifcie, czyli po 93r roku. Bo wczesniejsze sie roznily. Juz nie pamietam czym, ale moga nie pasowac zawiasy.