Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem z kierunkowskazem. Lewy działa jak należy, ale prawy gdy mam wyłączone światła mryga szybko jakby była spalona żarówka ale wszystkie są ok, po włączeniu świateł wraca do normy. podczas jazdy na włączonych światłach zdarza mu się mrygnąć tak z 3, 4 razy szybciej a potem normalnie. Dzieje się tak odkąd go kupiłem więc nie wiem kiedy i w jakich warunkach to się zaczęło. nie przeszkadzało mi to zbytnio dopóki nie przytrafiło mi się przykre spotkanie z panami mundurowymi którzy szukali dziury w całym chcąc zasilić budżet :D nie mówiąc już o poważnym spóźnieniu. chcę to zrobić dla świętego spokoju dlatego proszę was o pomoc i jakieś sugestie, z góry dziękuję za pomoc. poniżej dodaję film o tym jak ten problem wygląda :)

http://www.youtube.com/watch?v=MGpMJywdyvo&feature=youtu.be

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Zazwyczaj tak sie dzieje jak jest spalona zarowka albo jak masz zasniedziale kontakty. Sprawdz czy wszystkie trzy zarowki swieca, przeczysc kontakty. Wilgoc tez moze byc przyczyna.

Spot Monachium Facebuk: BMW München PL

Screenshot_20190504_162413.md.jpg

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Dziwnym trafem tez mialem zawsze problemy z masa z tylu a nigdy z boku albo przodu. Ciekawe czemu tylko z tylu sie takie zeczy dzieja???

Spot Monachium Facebuk: BMW München PL

Screenshot_20190504_162413.md.jpg

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

Opublikowano
Ja mam tak już od 2 lat, ale jakoś nie chce mi się z tym bawić, mrugnie szybko ze 2 czy 3x, a potem jest ok. Podejrzewam, że któryś styk słabo łapie, ale nie mam pojęcia który.
Opublikowano
Styki nie są zaśniedziałe ani porozginane, sprawdzałem wszystko zaraz po kupnie, żarówki też są ok. Sprawdzę dziś po powrocie masę czy z nią wszystko ok. Dzięki panowie za sugestie może to będzie to. Dam znać czy problem ustąpił :)