Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ohooo zaczyna się :norty:

Zapomniałeś wspomnieć o Fakturach :nienie:

Pzdr

Nie, nic się nie zaczyna, spokorniałem, fakt, o fakturze zapomniałem :mrgreen:

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
no to Panowie w żadnym salonie bmw nie da się sprawdzić historii auta bez dowodu i osobistego stawiennictwa właściciela ... od marca tego roku ...
Opublikowano
no to Panowie w żadnym salonie bmw nie da się sprawdzić historii auta bez dowodu i osobistego stawiennictwa właściciela ... od marca tego roku ...

A skąd takie informacje???

Opublikowano

Jak auto jest bezwypadkowe tak jak piszesz, osoba prywatna w brief - to jedz go kupić

Bo w ASO ostatni wypis w czerwcu 2013 przy 160tys

Więc sorry - ale faktycznie okazja

BTW faktycznie zmieniły się wytyczne BMW Polska i będą problemy z uzyskaniem takiej informacji na temat przebiegu.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Też to potwierdzam BMW w centrali wzięła się za to kupczenie danymi historii aut używanych :(
Opublikowano

Wyszukujesz najtańsze oferty, żeby usprawiedliwić niemożliwie niską cenę auta, które zarezerwowałeś? :duh:

Proszę Cię :mad2: :mad2:

Nie ma szans, żeby taki samochód kosztował 40k, chyba, że:

- ma na liczniku ponad 400k,

- jest z dwóch,

- pływał lub tylko wał.

A teraz pomyśl na spokojnie. Wpisałem na Allegro w wyszukiwarce BMW e9x 2009 rok (choć ten jest rzekomo z 2010).

Wyników 198 - podana przez Ciebie cena to pierwsza 20!!! Mówi Ci to coś? Jeżeli nie, to kupuj i powodzenia.

Ja gdybym miał taki budżet jak Ty, to szukałbym z 2006 roku

Opublikowano

Ostatni wpis mógł być przy 160tys.km co nie znaczy, że wczesniejszy nie był przy np 250tys.km

Pzdr

Sprzedam Graty po Aucie :

- Wybierak ( Joystik ) Zmiany biegów zwykły do F10-tki - cena 200zł ! ( stan idealny )

- Licznik Europejski F10 ( stan BDB ) - cena 200zł

Opublikowano
Ostatni wpis mógł być przy 160tys.km co nie znaczy, że wczesniejszy nie był przy np 250tys.km

Pzdr

To też racja, ja sprawdziłem tylko ostatni wpis. Wiec warto sprawdzić czy w tym czasie nie była już w PL.

Opublikowano

Ale nasz kupujący rozmija sie z prawdą.

Cytat z innego forum na pytanie kto jest właścicielem w brief:

jest jakaś firma, ale to na vat marża komis sprzedaje w polsce więc nabywcy to bez znaczenia

No i kolejny cytat:

a przebieg sprawdzałem w serwisie dziś - w czerwcu 2013 miał ostatni serwis 160 tyś dziś na liczniku jest 165 tyś więc nie budzi podejrzeń

ale w dniu dzisiejszym weryfikowałem również auto w systemie do określenia wartości auta i program dla rzeczoznawców wskazuje, że ten model z tym wyposażeniem i przebiegiem to wartość rynkowa to ok 38-39 tyś

Taaa Tyś sprawdzał :mrgreen: :mrgreen:

Ciekaw jestem w jakim systemie to było weryfikowane bo mi eurotax i infoekpert pokazuje grubo ponad 50tys

Opublikowano

Nie ma się co eurotaxem sugerować, oni zawsze zaniżają wartość auta.

Pzdr

Sprzedam Graty po Aucie :

- Wybierak ( Joystik ) Zmiany biegów zwykły do F10-tki - cena 200zł ! ( stan idealny )

- Licznik Europejski F10 ( stan BDB ) - cena 200zł

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
eurotax 03/14 "zakup", czyli ceny jakie oferują przy skupie aut (np w moim aso) to 42500