Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale z drugiej strony skoro auto bezwypadkowe - to nawet jak ma ponad 300tys to jeszcze trochę pojeździ.

Ale gdybyśmy to wiedzieli to można byłoby chociaż w jakimś stopniu wytłumaczyć cenę sprzedaży samochodu.

Tylko zastanawiam się za ile moje e91 trzeba będzie wystawić, bo w miarę szybko sprzedać - pewnie bez "3" z przodu telefon ani razu nie zadzwoni :mrgreen:

No własnie i w tym cały problem, po co kupować od Ciebie jak za te same pieniądze można mieć 2009 - 10r, każdy ma inne priorytety.

Pzdr

Sprzedam Graty po Aucie :

- Wybierak ( Joystik ) Zmiany biegów zwykły do F10-tki - cena 200zł ! ( stan idealny )

- Licznik Europejski F10 ( stan BDB ) - cena 200zł

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
każdy ma inne priorytety.

No właśnie - tylko 90% polskich klientów ma jeden priorytet - CENA

Opublikowano
"Nie dymi, nie wali, dobrze ciągnie"

Dlaczego mi się nie trafi taki kupiec....

Nie dymi bo ma dpf, a wszystko inne spotka cię rano jak silnik będzie zimny

Darcyn a Ty się zastanawiasz dlaczego o Twoje e91 nie dzwonią - odpowiedź prosta, tak jak kolega zainteresowany tak każdy za tą cenę woli LCI na chińskiej feldze

Opublikowano

Slucham wszystkich opinii i nie chce kupic auta i pytam bo pytam ale nie zycze sobie zeby ktos mnie wyzywal ale w sumie coz - taki mamy narod ...

Wybaczcie ale idac waszym tokiem myslenia trzeba brac auta nie najtansze tylko najdrozsze bo te najdrozsze niby sa 100% pewne choc w 99% pochodza od tego samego turasa co te tanie ale wy daliscie duzo to moze turas zanim do nich wsiadl to umyl dupe po wyjsciu ze sracza ...

Jak 3,5 roku temu kupowalem x3 z06 r za 65 tys to tez oczywiscie wszycy mowuliscie takie auto w tej cenie to zlom-auto jezdzi bez najmniejszych problemow i awarii i jest 100% bezwypadkiem wiec bardzo byym prosil o rzeczowa pomoc,poza ta ktora dosstalem w kilku postach, na co ewentualnie jeszcze zwrocic uwage a nie wypisywanie nikomu nieprzydatnych tyrad i bZdetow

Opublikowano
Slucham wszystkich opinii i nie chce kupic auta i pytam bo pytam ale nie zycze sobie zeby ktos mnie wyzywal ale w sumie coz - taki mamy narod ...

Wybaczcie ale idac waszym tokiem myslenia trzeba brac auta nie najtansze tylko najdrozsze bo te najdrozsze niby sa 100% pewne choc w 99% pochodza od tego samego turasa co te tanie ale wy daliscie duzo to moze turas zanim do nich wsiadl to umyl dupe po wyjsciu ze sracza ...

Jak 3,5 roku temu kupowalem x3 z06 r za 65 tys to tez oczywiscie wszycy mowuliscie takie auto w tej cenie to zlom-auto jezdzi bez najmniejszych problemow i awarii i jest 100% bezwypadkiem wiec bardzo byym prosil o rzeczowa pomoc,poza ta ktora dosstalem w kilku postach, na co ewentualnie jeszcze zwrocic uwage a nie wypisywanie nikomu nieprzydatnych tyrad i bZdetow

To e91 nie musi być kompletnym złomem. Tam po prostu może być już 300-400tys. najechane. Sam sobie odpowiedz czy to już sporo dla tego silnika (jest jeszcze osprzęt i inne).

Jak oglądałeś zakładam, że znasz się na rzeczy i wykryłbyś ew. powypadkową przeszłość a miernik lakieru nie był jedynym wyznacznikiem.

Ja jednak na Twoim miejscu dałbym tą stówę (na paliwo) handlarzowi i pojechał do jakiegoś dobrego aso i brał czynny udział w oględzinach i potwierdzaniu przebiegu. A jak handlarz pewny siebie to znajdzie te 4-5 godzin na taką wycieczkę.

Opublikowano
Niestety czasem kogoś poniesie. Nie trzeba komuś ubliżać by wyrazić o nim swoje zdanie, tak przynajmniej przystało na ludzi na poziomie. Auto tak jak pisze tutaj większość wygląda na naszą typową polską okazję czyli jakiś wałek. Można znaleźć samochód taniej, ale to w wyjątkowych sytuacjach, bo komuś potrzeba kasy. Handlarz nikomu nie robi przysługi tylko wystawia maksymalnie za ile da się sprzedać. Przejedź się jutro komisariat i niech sprawdzą czy nie jest poszukiwany i gdzieś nie zarejestrowany. Na telefon w ASO niewiele Ci powiedzą także dokumenty+kluczyki w rękę i do przodu.

Import pojazdów z USA, Kanady, Emiratów.

www.importusa.pl

www.facebook.com/importusa

Opublikowano

Dzwoń do Białegostoku do ASO i ci powiedzą po VINIE historie serwisową, mi podawali jakieś 3 mieś temu.

Pzdr

- Wybierak ( Joystik ) Zmiany biegów zwykły do F10-tki - cena 200zł ! ( stan idealny )

Opublikowano

no i to jest konkretna informacja - nie można było tak od razu?? - dzięki

a czy jest może szansa sprawdzić to jakoś na policji bez auta i tego handlarza ?? - średnio mi się chce z nim jeździć po komisariatach ale jak nie będzie wyjścia na to trudno - mimo to wolałbym sam podjechać

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
no i to jest konkretna informacja - nie można było tak od razu?? - dzięki

a czy jest może szansa sprawdzić to jakoś na policji bez auta i tego handlarza ?? - średnio mi się chce z nim jeździć po komisariatach ale jak nie będzie wyjścia na to trudno - mimo to wolałbym sam podjechać

Sprawdzisz ją na miejscu w radomiu w 15minut, wysłałem Ci na priv jak to zrobić :wink:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Na policji podasz VIN auta i wszystko będzie wiadomo,czy nie figuruje w bazie aut skradzionych.
Opublikowano
Panel klimy powinien moim zdaniem być inny, w LCI przyciski od grzania foteli są połączone z panelem klimatyzacji.
http://e-podpis.net.hostingasp.pl/bmw/BMW_podpis_numer%20_small.jpg
Opublikowano

Cena jest jak najbardziej podejrzana. Po zdjęciach można niewiele wywnioskować, choć panel na drzwiach wygląda jakby hobby użytkownika była zabawa szybami.

Trzeba byłoby zajrzeć na podłogę i zerknąć ile to może mieć przebiegu, w 160tyś niezbyt wierzę.

Jakie by nie było życzę powodzenia ;)

Import pojazdów z USA, Kanady, Emiratów.

www.importusa.pl

www.facebook.com/importusa

Opublikowano
Na policji podasz VIN auta i wszystko będzie wiadomo,czy nie figuruje w bazie aut skradzionych.

no tak ale kiedyś slyszalem, że muszę być tym autem co go sprawdzam pod komendą, z dokumentami z handlarzem a że jak pojadę sam to mi nie powiedzą - prawda to?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

G... Ci powiedzą.

Za pół roku przychodzi pismo z komendy że masz się wstawić z autem na polocji. Potem dowiadujesz się że kupiłeś auto na sfałszowaną umowę i dostajesz zarzuty.

Komisu oczywiście już nie ma.

Nie masz google??! Nie oglądasz tv?

Nie przeszkadza ci że te ogłoszenie to stek bzdur?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Panel klimy powinien moim zdaniem być inny, w LCI przyciski od grzania foteli są połączone z panelem klimatyzacji.

Masz na myśli tą srebrną jak sądzę, nowy panel klimy ze zintegrowanymi przyciskami grzania foteli był montowany od 09/2009 ta srebrna jest 2008.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
G... Ci powiedzą.

Za pół roku przychodzi pismo z komendy że masz się wstawić z autem na polocji. Potem dowiadujesz się że kupiłeś auto na sfałszowaną umowę i dostajesz zarzuty.

Komisu oczywiście już nie ma.

Nie masz google??! Nie oglądasz tv?

Nie przeszkadza ci że te ogłoszenie to stek bzdur?

:cool2: Komendą to sobie nawet d... nie zawracaj, kolega wyżej ma 100% racji !

Opublikowano
Miałem okazję widzieć auto z końca 2008 roku i miało już nowszy panel klimy, stąd moje przypuszczenia.
http://e-podpis.net.hostingasp.pl/bmw/BMW_podpis_numer%20_small.jpg
Opublikowano

Poszukaj na niemieckich stronach, i wrzucaj ogłoszenia z zagranicy, bo przecież one skądś sprowadzone.

Pzdr

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Poszukaj na niemieckich stronach, i wrzucaj ogłoszenia z zagranicy, bo przecież one skądś sprowadzone.

Pzdr

Niemieckich stron i cen wklejać tutaj nie wolno, tu żyjemy, tu zarabiamy i tu kalkulujemy ceny oglaszanych aut, zapomnialeś jakie Twój kolega docent referaty na ten temat pisał ? Wtedy byłeś ZA. Sorki że Miras miał czelność Ciebie dotknąć :8)

Opublikowano

Ohooo zaczyna się :norty:

Zapomniałeś wspomnieć o Fakturach :nienie:

Pzdr