Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po tych zdjęciach nie ma co oceniać. Ładny czarny sedan i tyle ;) Środek, silnik - niech to sfotografuje i wrzuci do ogłoszenia.

Art. Wartość

Numer podwozia WBAVA710X0VC16564

Kod typu VA71

Typ 320I OL (EUR)

Typoszereg E E90 ()

Seria 3

Rodzaj konstrukcji LIM

Układ kierowniczy LL

Drzwi 4

Silnik N46

Pojemność skokowa 2.00

Moc 110

Napęd HECK

Skrzynia biegów MECH

Kolor BLACK SAPPHIRE METALLIC (475)

Tapicerka STOFF FLUID/ANTHRAZIT (ALAT)

Data prod. 2006-01-30

Wyposażenie

Kod Nazwa (interfejs) Nazwa (ETK)

S1CAA SELEKTION COP RELEVANTER FAHRZEUGE Selekcja COP ważnych pojazdów

S226A SPORTLICHE FAHRWERKSABSTIMMUNG Sportowe dostosowanie podwozia

S249A MULTIFUNKTION FUER LENKRAD Wielofunkcyjność dla kierownicy

S255A SPORT-LEDERLENKRAD Kierownica sportowa ze skóry z poduszką

S2CYA LM RAEDER STERNSPEICHE 158 Obr. BMW, st. le. spr. gw. 158

S321A EXTERIEURUMFAENGE IN WAGENFARBE Zakr. wyp. zewn. w kolorze pojazdu

S441A RAUCHERPAKET Pakiet dla palących

S481A SPORTSITZE FUER FAHRER/BEIFAHRER Fotel sportowy

S497A MITTELARMLEHNE IM FOND Podłokietnik środkowy na kanapie

S4ADA INTERIEURL. ALU. LAENGSSCHLIFF FEIN Listwy wewn. alum., szlif. wzdłuż. dr.

S502A SCHEINWERFER-WASCHANLAGE Spryskiwacze reflektorów

S520A NEBELSCHEINWERFER Lampa przeciwmgłowa

S522A XENON-LICHT Światło ksenonowe

S534A KLIMAAUTOMATIK Klimatyzacja automatyczna

S563A LICHTPAKET Pakiet oświetlenia

P7APA PAKET DYNAMIC + ADVANTAGE Pakiet Dynamic + Advantage

S855A SPRACHVERSION ITALIENISCH Wersja językowa, włoski

S863A SERVICE KONTAKT-FLYER EUROPA Spis dealerów, Europa

S884A ITALIENISCH / BORDLITERATUR Literatura pokładowa w jęz. włoskim

S8SPA COP STEUERUNG Sterowanie COP

Wyposażenie seryjne

S548A KILOMETERTACHO Licznik kilometrów

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ode mnie krótko - takie auta jak to nie "chodzą" w takiej cenie :nienie:
Opublikowano

to jednak 2006 i 2,0 benzyna, ile musi taka kosztować?

Co sie rzuca w oczy to, że wersja językowa jest włoska, a sprzedawca utrzymuje, że miało jednego właściciela w Niemczech auto sprowadzone w grudniu i powodem sprzedaży jest niby przesiadka na 2010r, jakoś co drugi quasi handlarz tak utrzymuje, Felgi też nie są oryginalne.

Opublikowano

Co sie rzuca w oczy to, że wersja językowa jest włoska, a sprzedawca utrzymuje, że miało jednego właściciela w Niemczech auto sprowadzone w grudniu i powodem sprzedaży jest niby przesiadka na 2010r, jakoś co drugi quasi handlarz tak utrzymuje, Felgi też nie są oryginalne.

1 na 1000 prywatnych osób, jak nie mniej zmienia samochód co dwa miesiące... skoro ten sprowadzony w grudniu, a dopiero luty sie skończył... A nawet jak prywatna osoba sprzedaje po 2 miesiacach posiadania... to chyba wiadomo dlaczego? Jak auto sie nie sypie, to kazdy normalny człowiek pierwsze 2 miesiace najbardziej cieszy sie autem przeciez...

spieszmy się kochac e36, tak szybko odchodzą...
Opublikowano

1 na 1000 prywatnych osób, jak nie mniej zmienia samochód co dwa miesiące... skoro ten sprowadzony w grudniu, a dopiero luty sie skończył... A nawet jak prywatna osoba sprzedaje po 2 miesiacach posiadania... to chyba wiadomo dlaczego? Jak auto sie nie sypie, to kazdy normalny człowiek pierwsze 2 miesiace najbardziej cieszy sie autem przeciez...

Zgadzam się z przedmówcami !

Musi coś być sama cena sugeruje !

http://img831.imageshack.us/img831/5108/c266261948.jpg

http://forum-lines.ru/rez/ab230811.gif

To JA HA HA HA u cioci na imieninach

http://www.youtube.com/watch?v=i2IxI38tfYA

Moja ŻABKA http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=156&t=212074

Opublikowano

Cena jak najbardziej OK, pod warunkiem, że jest to prywatna osoba ( a nie jest ), bo jak handlarz to już nie koniecznie. Przebieg stoi pod wielkim znakiem zapytania.

Pzdr

Sprzedam Graty po Aucie :

- Wybierak ( Joystik ) Zmiany biegów zwykły do F10-tki - cena 200zł ! ( stan idealny )

- Licznik Europejski F10 ( stan BDB ) - cena 200zł

Opublikowano
Co ty znowu z tą prywatną osobą. To jakiś nie mający logicznego zastosowania trick handlarzy. Zna ktoś definicję osoby prywatnej i handlarza przy imporcie i handlu samochodami. Jak już to "osoba prywatna" jest wtedy jak sam przed sprzedażą użytkował auto przez kilka lat.
Opublikowano

Że sprzedawcą jest handlarz to raczej wątpliwości nie ma, z tym że taki handlarz na mniejsza skalę, (dlatego napisałem quasi), wcale to nie musi auta skreślać, mam jednak pytanie:

- czy jest możliwe żeby włoska wersja językowa była sprzedana w Niemczechi i tam jeździła, wersja językowa włoska oznacza cała literaturę auta po włosku??

Niestety Pan nie ma czau pokazać auta w sobotę:(, w rozmowie tel upiera się jednak, że auto miało tylko jednego właściciela w Niemczech i twierdzi przy okazji, że mam złe dane z rozkodowanego vinu:)

Opublikowano
no właśnie brnę:), bo mi idealnie konfiguracja odpowiada(trudno znaleźć fajną benzynę obecnie) i auto jest z mojego miasta:), no nic postaram się je obejrzeć i napisze o wrażeniach.
Opublikowano
w rozmowie tel upiera się jednak, że auto miało tylko jednego właściciela w Niemczech i twierdzi przy okazji, że mam złe dane z rozkodowanego vinu:)

W Niemczech pewnie miało jednego właściciela, ale wcześniej dosiadali ją Włosi.

Bardzo częsty proceder za naszą zachodnią granicą - kebaby kupują auta we Włoszech (bo są tańsze niż w Niemczech) wyrabiają im Brief i sprzedają dalej jako swoje...

Opublikowano
czyli kolega sprzedający może się w dobrej wierze upierać? taki brief zawiera informację o tym kiedy został wystawiony czy tylko datę produkcji samochodu? (sprzedający mówi, że ma ksero briefu)
Opublikowano
Może faktycznie auto sprzedaje nie handlarz po 2 miesiącach. Moi znajomi mieli identyczny przypadek, napalili się na e90 w dobrej cenie, kupili i po 2 miesiącach wystawili do sprzedaży, bo z autem takie cudawianki zaczęły się dziać, że masakra :shock: prawdopodobnie auto było po powodzi. I dosyć szybko udało im się to sprzedać, bo widzę, że teraz jeżdżą już e60 :wink:
Opublikowano
Zdarzaja się takie przypadki, ale są porównywalne z wygraną w lotka. A jak już, to sam napisałeś jaki był powód sprzedaży przez twoich znajomych.
Opublikowano
Dokładnie tak, dlatego jak ktoś wcześniej napisał nikt nie sprzedaje auto po 2 miesiącach, jak dobrze się nim nie nacieszył. A jeżeli już sprzedaje bez żadnego ukrytego podtekstu (bo np. auto mu do gustu jednak nie przypadło, jest za małe, jest za słabe, itp.) to trafienie akurat na teki przypadek jest faktycznie jak 6 w Totka :wink:
Opublikowano

Oglądałem,

Jest książka serwisowa z Włoch (pierwsze 4 serwisy o ile dobrze pamiętam to Włochy później jeden już z Niemiec). Sprzedający upierając się, że auto jeździło tylko w Niemczech nie wiedział co gada, albo myślał, że trafił na kogoś kto włoskiego nie odróżnia od niemieckiego.

Wnętrze bardzo zmęczone, kierownica obszyta nową skórą, gałka poważnie pozdzierana, boczna listwa aluminiowa cała poobijana ( uchwyt drzwi kierowcy oczywiście już bez gumowanej powłoki), a boczek fotela kierowcy mocno wytarty. Sprzedający twierdzi, że sprawdzał historię serwisową w ASO bmw Olszowiec Poznań i że przebieg na podanym poziomie (117tys.) jest autentyczny. Po stanie wnętrza nie che się w to wierzyć.

Błotniki przednie 300 mikronów, maska też. ok 300 mikronów tylny błotnik (chyba lewy chyba nawet z 400. Sprzedający w rozmowie telef. ze mną twierdził ze tylko maska i tylny błotnik malowana. Reszta elementów 200

Auto w Polsce od grudnia, tłumaczenie na poziomie "mam okazję kupić tanio rocznik 2010 po lifcie i dlatego tak szybko sprzedaję"

Na plus przemawia ładna praca silnika, dość dobre opony, wszystkie szyby oryginalne BMW (łącznie z czołową).

Opublikowano
"mam okazję kupić tanio rocznik 2010 po lifcie i dlatego tak szybko sprzedaję"

Szkoda, że nie powiedział, że może kupić rocznik 2010 przed liftem. To by się zgadzało z jego prawdomównością :duh:

Opublikowano
Po wczorajszej wizycie w serwisie został potwierdzony przebieg, dwie minimalne kolizje zrobione na org. częściach jedna w Itali druga u Germanców. Samochodzik po załatwieniu wszystkich formalności kredytowych będzie długo i bezawaryjnie cieszyło przyszłego właściciela. Pozdrawiam wszystkich znawców BMW. A ja wracam do Alfa Romeo.
Opublikowano
A i jeszcze jedno, wytarty drążek zmiany biegów i uchwyt drzwi kierowcy świadczy o jazdach po mieście i kiepskich materiałach użytych do produkcji. BMW też zaczęło oszczędzać.