Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
wiadomo ze bedzie jakis maly przebieg przy transporcie, ale 56km to jest zdecydowanie za duzo. Jak odbieralem X6 to mial doslownie 1km na liczniku, a tez z fabryki z spartanburgu w stanach

tak a teraz jedzisz e36 tds jak miales x6 tobie chyba sie snilo :Dj

dlatego też lubiłem mieć Multiple w podpisie. Potem bjeda w 320d śmiała się że multiplo jeżdze.... ;)

• Moderatorzy
Opublikowano

wujek Tobie się nie udało tak spektakularnie :mrgreen:

tutaj chłopaki mistrzowie działu chcę kupić auto ładnie pojechali koledze A :mrgreen:

jeździ chłop tdsem i sie go czepili :(

• Moderatorzy
Opublikowano

Kurcze coś przeoczyłem :duh:

w każdym razie JEŻDŻO E36 i o F-serii gadajo !

Opublikowano
Kurcze coś przeoczyłem :duh:

w każdym razie JEŻDŻO E36 i o F-serii gadajo !

To nie jest zwykłe E36 tds.

Kolego to jest bardzo rzadki model E36 TDS COMPETITION :modlitwa:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
wiadomo ze bedzie jakis maly przebieg przy transporcie, ale 56km to jest zdecydowanie za duzo. Jak odbieralem X6 to mial doslownie 1km na liczniku, a tez z fabryki z spartanburgu w stanach

dlatego też lubiłem mieć Multiple w podpisie. Potem bjeda w 320d śmiała się że multiplo jeżdze.... ;)

"bjeda" kupuje tluste 320d za rownowartosc 2x Twojej 7 czy 8 letniej multipli. czy ja wiem czy taka "bjeda" :twisted:

.

Opublikowano
W Need for Speedzie odbierał :mrgreen:

Chyba się trochę zapędziliście w stosunku do kolegi A.

http://mforum.com.pl/viewtopic.php?f=22&t=542 - galeria tej 316 tds

To kto ma nowa 6tke f13? Bo ja tak wnioskowalem po postach ze kolega A

SPRZEDAM : komplet zderzaków ori e92 (barberarot metallic)

Moje e92 : http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=158&t=214546

• Moderatorzy
Opublikowano

:mrgreen:

W Need for Speedzie odbierał :mrgreen:

:mrgreen:

Z tego co wiem A zamienił swoje X6 na e36 bo dodali worek ziemniaków i kilo pietruszki, opłacało się, bo przez miesiąc nie musiał chodzić na zapiekanki pod centralny.

"bjeda" kupuje tluste 320d za rownowartosc 2x Twojej 7 czy 8 letniej multipli. czy ja wiem czy taka "bjeda" :twisted:

Nie no jest coraz lepiej :mrgreen:

Opublikowano

bjeda, multipla jest najlepsza, szkoda że roczny koszt utrzymania jej wszedł mi więcej niż 320d F30 salonowe.

tlustych 320d w polsce nie ma, chyba ze "xsenon skóra, navi full opcja panie" :)

Nie wiem o jakich competition piszecie i ///Mkach, ale A M5E60 sprzedal z 6-7 lat temu a teraz ma E36 TDS, przeciez ma fotke w podpisie i musi tak byc.

A tematowo:

- jakbym zamowil nowe auto i bylo by na nim wiecej niz 5km przebiegu to kazał bym zrobić sprawozdanie skąd ten przebieg albo zwrotka kasy za auto i sprawa sądowa.

Opublikowano

Bardzo proszę nie wjeżdżać na tłuste 320d :nienie:

Bo Ruda ze złości aż kolorków dostała :lol:

Z4 odbierałem jako nowe i miało 9 km.

Ale pochodziło z rynku greckiego więc pewnie kilka razy na lawetę i z lawety zjeżdżało :wink:

SPRZEDAM

Komplet zderzaków BMW F30 Sport Line

Komplet zderzaków BMW Z4 E89

Opublikowano

tlustych 320d w polsce nie ma, chyba ze "xsenon skóra, navi full opcja panie" :)

Jestes pewien że nie ma :nienie:

Mojej nowiutkiej F30 włączył sie tryb .... :twisted:

viewtopic.php?f=163&t=235240&start=45

"Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy" (Albert Einstein)

"Zawsze się starałem, żeby szkoła nie miała wpływu na moją edukację" (Mark Twain)

"Lubię walczyć z silniejszymi"

Opublikowano

- jakbym zamowil nowe auto i bylo by na nim wiecej niz 5km przebiegu to kazał bym zrobić sprawozdanie skąd ten przebieg albo zwrotka kasy za auto i sprawa sądowa.

ciezkie czasy nastaly to i trzeba sie przesiasc do odpowiedniego samochodu jakim jest E36 TDS. Cenie sobie w nim wygode, dynamike i styl.

"We at BMW do not build cars as consumer objects, just to drive from A to B. We build mobile works of art" - Chris Bangle
Opublikowano

ciezkie czasy nastaly to i trzeba sie przesiasc do odpowiedniego samochodu jakim jest E36 TDS. Cenie sobie w nim wygode, dynamike i styl.

I niepowtarzalny, najpiękniejszy kolor :wink: :cool2:

SPRZEDAM

Komplet zderzaków BMW F30 Sport Line

Komplet zderzaków BMW Z4 E89

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

bjeda, multipla jest najlepsza, szkoda że roczny koszt utrzymania jej wszedł mi więcej niż 320d F30 salonowe.

dobrze ze nie brutto :lol:

a tak wogole moglbys zrobic male podsumowanie kosztow rocznych, mysle ze wielu entuzjastow na forum zaciekawi informacja jakie sa roznice finansowe co do wersji cywilnych. i moze co niektorzy na forum sie zastanowia zanim powiedza ze emki to swietne daily-cary :twisted:

.

Opublikowano

Twój wóz bez wątpienia jest szałowy i ma w sobie to coś :cool2:

Pół żartem pół serio kojarzy mi się z autkiem z kreskówek mojego synka i tam nazywa się Zygzak McQuuen :) Nazwa do wzięcia :P

Teraz żarty ale pamiętam jak 318tds było marzeniem niczym z kosmosu.

W kategorii moich faworytów myśle że mój As przebija również i doskonałą Multiple.

And winner is... : SsangYong Actyon :norty:

Ma ktoś coś mocniejszego?

Opublikowano
Widać rękę włoskich designerów...

Tak ....chyba po trzech butelkach absyntu :mrgreen:

"Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy" (Albert Einstein)

"Zawsze się starałem, żeby szkoła nie miała wpływu na moją edukację" (Mark Twain)

"Lubię walczyć z silniejszymi"

Opublikowano
To jest the best: http://img2.netcarshow.com/Pontiac-Aztek_SRV_2001_800x600_wallpaper_01.jpg

To jest wersja offroad'owa... :( Mi bardziej pasuje cywilna jako auto rodzinne :norty:

Z innej strony często sam się łapie że niektóre wózki budzą śmiech ale w Naszym kraju nie tworzymy chyba nic na skalę produkcyjną by móc się pochwalić.

Choćby taka Dacia Duster jako fajny wozik skonstruowany przez Nasze ręce to już by było coś. Rumuni mogą my nie?

Nie uważacie że przemysł mocno kuleje z "jakiś" nieznanych mi przyczyn...

Czemu Tarpan nie rozwinął skrzydeł by dziś być konkurencją dla Amaroków i innych takich przykładowo? Polskie moto zmarło ...