Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Wlasnie dostalem oferte na komplet felg 351M 19" za niecale 7tys PLN. Niestety to sa M ale cena chyba OK.

"Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy" (Albert Einstein)

"Zawsze się starałem, żeby szkoła nie miała wpływu na moją edukację" (Mark Twain)

"Lubię walczyć z silniejszymi"

• Odpowiedzi 134
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
A skąd ta oferta? Od dealera? Za nowe? Pytam bo cena naprawde dobra
Opublikowano
Tak od dealer'a. Bawaria.

"Zawsze się starałem, żeby szkoła nie miała wpływu na moją edukację" (Mark Twain)

Opublikowano
Musze tylko kapcie raz jeszcze kupic. Przy odbiorze na zime dostalem 18" :think:

Opublikowano
Mam dokładnie tak samo, 18" z zimówkami i muszę kupić kpl. na lato. Nie wiem czy brać 18" czy 19":-/
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Wlasnie dostalem oferte na komplet felg 351M 19" za niecale 7tys PLN. Niestety to sa M ale cena chyba OK.

Jesli to brutto z VATem, to masz niezle rabaty, cena za Mki prawie jak za darmo :wink:

Opublikowano

Raczej nie sprzedam :norty: Cena jest oczywiscie brutto :D

Odrobine mnie martwi fakt iż na zime i lato takie same ale jakoś to zniosę :roll2:

Kapcie zimowe mi dzis zaproponowali od razu do tych felg i musze sie zorientowac czy ceny sa OK. W sumie na wiosne zimowki sa tansze ale moze lepiej jesienią kupić nowe :think:

Opublikowano
aaa, myślałem, że masz te grafitowe 20" co zwykle są na 550d, w takim razie to bym chyba sprzedał 351 i kupił 20" na lato albo 18" na zimę, dwa takie same komplety to nuda :)
Opublikowano

Panowie,

Widział z Was ktoś na żywo na samochodzie felgę Turbine Styling 453 Ferric Grey? Na zdjęciach wygląda ok, zastanawiam się jak to się ma do rzeczywistości?

Opublikowano
JacoFK - w Bawarii w Katowicach mają do sprzedania kpl. koła 20" grafitowe z serii performance za 14000 zł.
Opublikowano

Widzialem te felgi, sa super :cool2: Tylko że slabo u mnie z przekonaniem sie do 20".

Wawa to jednak w wielu miejscach prawie off-road :roll: Przejedź sie prawym pasem po Bitwy Warszawskiej od Pomnika Lotnika z zamiarem skrętu w prawo w Puławską. W zasadzie tylko terenówki tam jadą w miarę spokojnie :duh:

Opublikowano
Koledzy doradzcie prosze. Jutro zakladam 20" bo wiosna juz na wyspach, nurtuje mnie jakie cisnienie powinno byc w takich oponach bo na naklejce na progu brak jest jakichkolwiek info nt. cisnienia w 20"
  • 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Koledzy powiedzcie mi jasno czy do x-driva mogą być te styling 373 20".Tam jest mieszana szerokość kół.

Jedni mówią że muszą być jednakowe szerokie koła.Gdzie indziej słyszałem że tak ale do eE60/E61 a już w seri F przy X napędzie mogą być koła różnej szerokości.

Proszę o konkretną odpowiedź. :?:

Opublikowano
Jeśli sam producent pozwala skonfigurować auto z xDrive na ogumieniu mieszanym, to znaczy ze na pewno mozna! :)

To super kolego,poprawiłeś mi humor .Trafiają mi się za dobrą kasę praktycznie nowe styling 373 .Myślę że będą ładnie te 20" wyglądały na Białej w M-pakiecie. :mrgreen:

Opublikowano
Koledzy powiedzcie mi jasno czy do x-driva mogą być te styling 373 20".Tam jest mieszana szerokość kół.

Jedni mówią że muszą być jednakowe szerokie koła.Gdzie indziej słyszałem że tak ale do eE60/E61 a już w seri F przy X napędzie mogą być koła różnej szerokości.

Proszę o konkretną odpowiedź. :?:

http://f10.5post.com/forums/attachment.php?s=da83bd130c4184708a0395784757bc84&attachmentid=654798&stc=1&d=1331154390

Wszystko jest, seria 5, xDrive, 373 :)

Brane stąd: http://f10.5post.com/forums/showthread.php?t=652350

Opublikowano
Jak się tak przyglądam to wyglądają naprawdę znakomicie :cool2: