Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zmieniałem ostatnio fotele w swojej buni i mialem odłaczoną wtyczke od fotela ktora reguluje wysokosc pasów, nie bardzo zatem wiem gdzie podlaczyc ta wtyczke do nowych foteli ktos wie?

http://e-fotek.pl/images/56632268944685307835.jpg

-->> masz problem z bmką, potrzebujesz diagnostyki, podpięcia pod kompa? napisz a pomogę[/b
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Pod fotelem, na zewnętrznej szynie masz takie małe oczko, zaraz obok mocowania pasa, w które zakładasz zakończenie linki, ale brakuję ci takiego bolca z blaszką w tej lince.
Opublikowano
z dwóch stron mi tego brakuje, ale to nei problem czyms innym zlapie tylko nie wiem gdzie, przyjże sie potem blizej pasa temu albo google grafika mi ktos pokaze
-->> masz problem z bmką, potrzebujesz diagnostyki, podpięcia pod kompa? napisz a pomogę[/b
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
witam nie chcę zakładać nowego postu więc podłączam się pod już istniejący.Otóż mam problem z kontrolką poduchy.Po skasowaniu błedu w inpie jest ok dopóki ktoś nie usiądzie na fotelu pasażera .Po kilku minutach jazdy znowu zapala się kontrolka.Dodam że mieniałem niedawno fotele ale w poprzednich było identycznie .CZy ktoś już miał taki przypadek ?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
witam nie chcę zakładać nowego postu więc podłączam się pod już istniejący.Otóż mam problem z kontrolką poduchy.Po skasowaniu błedu w inpie jest ok dopóki ktoś nie usiądzie na fotelu pasażera .Po kilku minutach jazdy znowu zapala się kontrolka.Dodam że mieniałem niedawno fotele ale w poprzednich było identycznie .CZy ktoś już miał taki przypadek ?

Awaria maty.

Opublikowano

Uszkodzona mata zajęcości pasażera. Możesz kupić nową za kilka set zł w ASO albo kupić za 20-30zł emulator maty pasażera, wlutować ją pod fotel pasażera (jest opisane w dziale zrób to sam ze zdjęciami) kasujesz błąd i tyle.

Błędu nie ma a poducha w razie wypadku wystrzeli czy będzie pasażer siedział czy nie.