Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Tak jak w temacie zauważyłem, ze mam zaslepiona obudowe filtra powietrza, ta rurka jest wycięta i zaślepiona przy samej obudowie.. Zastanawiam się czy to odetkać czy nie, dodatkowo ta rurka powinna do czegoś iść, tylko do czego? Pozdrawiam!
Opublikowano
Wiec tak jest rura ktora wchodzi w przeplywke jest tez ta na dole, a ta krotka rura ktorej nie mam to ta ktora wychodzi z obudowy, i patrzac z przed maski wychodzi w prawa strone u gory.. Nie wiem czy cos Ci to mowi...
Opublikowano
dokładnie daj zdjęcie bedize wiadomo, ale orygianlnei takich rzeżby nie ma wiec warto to sprawdzic.
-->> masz problem z bmką, potrzebujesz diagnostyki, podpięcia pod kompa? napisz a pomogę[/b
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Na zdjęciu są 4 "plastikowe rurki".

Zrób zdjęcie u siebie pod maską, zaznacz w jakimś programie o co dokładnie Ci chodzi, bo do jutra nie odgadniemy Twojego rebusa.

Dodatkowo wypadałoby napisać jaki masz silnik, ewentualnie uzupełnić profil. Czy to również jakaś zagadka na forumowiczów?

Opublikowano

u mnie wchodzi mniej-wiecej w tamten rejon - Musisz zobaczyc jakies laczenie powinno byc,

innych zdjec nie mam a schodzic mi sie nie chce :P

/go-cs.org/images/1.jpg

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
u mnie wchodzi mniej-wiecej w tamten rejon - Musisz zobaczyc jakies laczenie powinno byc,

innych zdjec nie mam a schodzic mi sie nie chce :P

/go-cs.org/images/2.png

Fota nie działa

Opublikowano
moze ktos po prostu zgubil albo w jakis inny sposob stracil ta rurke i to tak zaslepil zeby nie wciagalo ciepleego powietrza