Skocz do zawartości

Elektro Zawor (zawor Wody) Jakie weze??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Od dluszego czasu mam Powazny problem Z moja Bmw 318 M43,Mianowicie Cieknie mi plyn chlodzacy z tylu od weza ktory jest podpiety pod tak zwane'' Kolanko'' Inaczej krociec! Ten waz idzie mi bezposredniu pod elektro zawor czyli zawor wodny...

poprostu podpiety jest bezposrednio od Kolanka do elektro zaworu. I teraz pytanie czy jest prawidlowo podpiety?? bo Ja juz nie wiem .. Zglupialem .. Chcialem go wymienic i pojechalem do Salonu BMW kupic ten oto Waz a co sie okazalo powiedzieli mi ze takiego weza nie ma i to nie jest orginalny... dali mi waz inny krutki ktory idzie bezposrednio z kolanka do nagrzewnicy. (kolanko nowe zmienilem 2 tyg temu) . Mechanik powiedzial mi ze mam zle podpiete te weze .. Wiec moja ogromna prosba jest taka aby ktos ktory ma ten sam silnik co ja zobaczyl u siebie jak on ma podpiete te weze od elektro zaworu (M43) . Z gory dziekuje .

Pozdr Patryk

Opublikowano

Zobacz te połączenia http://www.realoem.com/bmw/partgrp.do?model=BL31&mospid=47610&hg=11&fg=35

A jak nie jest do twojego samochodu to możesz inaczej skonfigurować.

Wklej fotki to chłopaki Ci podpowiedzą co jest nie tak.

..........................................................................................

Generalnie to na privy nie prowadzę korespondencji.

Opublikowano
NA OEM wyglada to inaczej niz u mnie,Porobie fotki i opisze dokladnie o ktore weze mi chodzi za 1h beda fotki