Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Audi A2, Mercedes B i BMW i3. Mieszanka wybuchowa! Jescze troche to BMW bedzie szukalo niszy rynkowej w transporterach ale to byloby chyba troche ciekawsze od samochodow dla recistow. Do tego naped na przod :(

Spot Monachium Facebuk: BMW München PL

Screenshot_20190504_162413.md.jpg

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

Opublikowano
Wstyd...

A-Z

Myjnia ręczna ● pranie tapicerek ● czyszczenie skór ● doradztwo zakupowe

Ul. Sportowa 6, 55-095 Mirków ok. Wrocławia

536 - 802 - 804

• Moderatorzy
Opublikowano

Jęczycie jak stare baby :)

Mi się tez nie podoba więc sobie nie kupię ale moja żona mówi że to autko jest ok.

Opublikowano
Jeżeli ktoś szuka auta typu touran, b klasa itp itd to czemu nie BMW ;) nie widzę w tym nic ładnego ale też nic złego.
Opublikowano

Mogliby wypuścić coś konkurującego z nowym mercedesem viano który jest rewelacyjny ;)

Miałem okazje jeździć poprzednim modelem i muszę przyznać, że spełnia swoje zadanie w stu procentach

Opublikowano

też bym tego chciał. jakiś porządny van od bmw właśnie na kształt viano albo nawet i vito.

pamiętam jak kiedyś jechałem starym transitem i muszę przyznać że zabawa była niesamowita, szczególnie że jechało nas 5ciu :D