Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Moderatorzy
Opublikowano
ja bym wzial 428 ta 2jka jakos do mnie nie przemawia z wyglądu, albo poczekaj troche to nieldugo napewno dojdzie silnik do serii 4 ten 435

Przeciez caly czas jest 435i :duh:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Wybacz pepegowi. On się co noc budzi zlany potem, po koszmarze, w którym kupuje BMW z silnikiem N47D20A. Potem chłopak odreagowuje na forum swoje nocne problemy. :mrgreen:
  • Moderatorzy
Opublikowano

Ogladałem wczoraj BMW 220d.

Wygląda nieźle, szczególnie w M-pakiecie, kolor niebieski (stoi u Smorawińskiego w Poznaniu).

Potrzaąc na to jak wyglada, to chyba jest lepsze auto niż seria 4.

Tylko trzeba poczekać na wersję 225i lub 228i (nie wiadomo jaka wprowadzą).

Miejsca w środku podobnie jak w 4 (nieco mniejszy bagażnik ma 2) Samochód lżejszy, tańszy i szybszy przy podobnym silniku.

No i 2 wyglada z przodu zupełnie inaczej niż 1.

A seria 4 F32? No cóż. Nawet nr katalogowy części maski jest identyczny jak w 3 F30.

Chyba BMW sobie jaja robi.

W przypadku E90 a E92 różnica w wygladzie była kolosalna - chodzi mi o przód.

A w F32 poszli na łatwiznę. Obniżyli linię dachu są 2 szt. drzwi zamiast 4.

Seria 4 ma sens dobrze doposażona w opcje niedostępne w dwójce: HUD, skóra na desce rozdzielczej.

I oglądałem też F33 cabrio, porównywałem do swoje E93. W F33 nie ma regulowanych zagłówków. Sięgają mi do połowy głowy :mad2: .

NO i wygla, jak trójka ze składanym dachem. NO i cena F33 428i 280 - 295 tys. :duh:

Opublikowano
Co do testu Autocentrum,nic więcej dodawać nie trzeba :) Wystarczą odniesienia prezentera do RS7,co doskonale pokazuje jak daleką drogę ma jeszcze Audi jeśli chodzi o radość z jazdy i czysty fun.