Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich szukałem na forum i nie znalazłem

Koledzy zakupiłem E53 z akumulatorem do wymiany i paroma drobnymi usterkami

ale problem jest taki że auto postało 4 dni pod chmurką aku rozładowany do zera a klamka od kierowcy uszkodzona jak wejść do auta??????? :mad2:

Opublikowano

Witam

Miałem to samo

Zadzwoniłem po "fachowca" awaryjne otwieranie aut .Siedział prawie 2 godziny i poddał się.

Sprawdziłem w allegro która szyba jest natańsza i dostępna w mojej miejscowości i zwyczajnie wybiłem szybę.

Spróbuj otworzyć maskę -poluzuj lewe nadkole nad nim masz złącze linki maski -rozłącz je i pociągnij maska się otworzy i podładuj j aku -u mnie to niestety nie pomogło .\

Pozdrawiam

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Tez znam tylko to rozwiazanie, oprucz tego nic nie ma co nie uszkadza samochodu

Spot Monachium Facebuk: BMW München PL

Screenshot_20190504_162413.md.jpg

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

Opublikowano
Witam, kiedyś przeglądając youtube widziałem filmik jak gościu podłączył plus z prostownika do klemy rozrusznika a masę dał na tarczę hamulcową i w ten sposób podładował aku na tyle że otworzył auto z pilota i to właśnie w E53. Czy to zadziała nie wiem, teoretycznie powinno ale sam nigdy tego nie testowałem więc głowy nie dam. Może przed rozwaleniem szyby warto wypróbować jako ostatniej deski ratunku. Jak by Ci się udał ten myk to koniecznie napisz bo sam jestem ciekawy. Pozdrawiam i powodzenia.
Opublikowano

Od strony pasazera jak sciagniesz zaslepke przy klamce to nie ma zamka?

Chwila z google i masz odpowiedz:

strip back number plate lights and connect the 12 volt to positive and negative with spare battery and turn key and the door open.

Jak masz drugi akumulator i kawałek kabla to wyjmij lampke podswietlenia rejestracji, podaj plus i mase i otwórz z pilota. Szkoda szyby

Opublikowano
Od strony pasazera jak sciagniesz zaslepke przy klamce to nie ma zamka?

Chwila z google i masz odpowiedz:

strip back number plate lights and connect the 12 volt to positive and negative with spare battery and turn key and the door open.

Jak masz drugi akumulator i kawałek kabla to wyjmij lampke podswietlenia rejestracji, podaj plus i mase i otwórz z pilota. Szkoda szyby

Kolega dobrze ci radzi i w ten sposob otworzysz auto.

Opublikowano

Witajcie

no niestety trzeba było rzucić się na glebę i zdemontować osłonę i podpiąć się plusem pod rozrusznik i z pilota się otworzyło :P :mrgreen: