Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam

Jestem z Gdańska, i mam troche daleko do Siemiatycz, stad moje pytanie czy mieszka ktos niedaleko i moglby sie wybrac obejrzec, albo czy mozecie cokolwiek powiedziec o tym autku ze zdjec?

http://otomoto.pl/bmw-320-d-jasne-skory-igla-C32284753.html

Z rozmowy ze sprzedajacym wynika, iz byla malowana maska i blotnik, powiedział też, że sprawdzi reszte miernikiem lakieru czy aby na pewno nie byl gdzies bity i jak przyjechalbym to przy mnie powtorzy zabieg. Powiedzial tez uczciwie ze stuka cos w przednim kole - ze moze to stabilizator.

Ksiazka serwisowa jest na zdjeciu do 118 tys dla 2011 roku, ale przez telefon powiedzial ze jest przy 140 tys a aktualnie przejechane 151, nie wiem czy pomylil z innym autem czy poprostu jest wpisane na nastepnej stronie, spytam przy nastepnej rozmowie. Reszta powiedzial bez zarzutu, silnik, klima itd.

Nie chcial bym daremnie jechac tyle km, ostatnio jechalem do Wroclawia i sie zawiodlem strasznie i wolalbym uniknac powtorki.

Z gory dzieki za pomoc :)

Aha i nie szukam najtanszego, tylko wnetrze tego konkretnie mi sie podoba, wiec chcialbym wiedziec czy jest wart ryzyka, jednak wolalbym wiedziec wczesniej cokolwiek POTWIERDZONEGO odnosnie jego stanu, wiadomo ze handlarz nie powie mi ze cos tam jest przytarte a cos tam zadrapane

Edytowane przez Johny_92
Opublikowano

Art.

Wartość

Numer podwozia WBAAP71070PP22593

Kod typu AP71

Typ 320D (EUR)

Typoszereg E E46 (3FL)

Seria 3

Rodzaj konstrukcji TOUR

Układ kierowniczy LL

Drzwi 5

Silnik M47DO1

Pojemność skokowa 2.00

Moc 110

Napęd HECK

Skrzynia biegów MECH

Kolor ORIENTBLAU METALLIC (317)

Tapicerka LEDER CHAMELEON/KIESELGRAU (V3KA)

Data prod. 2004-05-28

Składanie Wyposażenie

Kod

Nazwa (interfejs)

Nazwa (ETK)

S167A ABGASNORM EU4 Norma spalinowa EU 4

S1CAA SELEKTION COP RELEVANTER FAHRZEUGE Selekcja COP ważnych pojazdów

S240A LEDERLENKRAD Kierownica skórzana z pod.pow.

S249A MULTIFUNKTION FUER LENKRAD Wielofunkcyjność dla kierownicy

S2CDA LM RAEDER STERNSPEICHE 136 Obr. BMW, st. le. spr. gw. 136

S302A ALARMANLAGE Instalacja alarmowa

S386A DACHRELING Reling dachowy

S423A FUSSMATTEN IN VELOURS Dywaniki podłogowe Velours

S441A RAUCHERPAKET Pakiet dla palących

S473A ARMAUFLAGE VORN Podłokietnik przedni

S520A NEBELSCHEINWERFER Lampa przeciwmgłowa

S521A REGENSENSOR Czujnik deszczu

S534A KLIMAAUTOMATIK Klimatyzacja automatyczna

S550A BORDCOMPUTER Komputer pokładowy

S650A CD-LAUFWERK Odtwarzacz CD

Kod

Nazwa (interfejs)

Nazwa (ETK)

S661A RADIO BMW BUSINESS Radio BMW Business (C43)

S723A EDITION EXCLUSIVE Pakiet wydania Exclusive

S785A WEISSE BLINKLEUCHTEN Lampy kierunkowskazów białe

S854A SPRACHVERSION FRANZOESISCH Wersja językowa, francuski

S863A SERVICE KONTAKT-FLYER EUROPA Spis dealerów, Europa

S877A UEBERKREUZBEDIENUNG ENTFALL Brak obsługi krzyżowej

S881A FRANZOESISCH / BORDLITERATUR Literatura pokładowa, francuski

S8SPA COP STEUERUNG Sterowanie COP

Składanie Wyposażenie seryjne

Kod

Nazwa (interfejs)

Nazwa (ETK)

S210A DYNAMISCHE STAB. CONTROL (DSC) Dynamiczny ukł. przeciwpoślizgowy

S548A KILOMETERTACHO Licznik kilometrów

S832A BATTERIE IM KOFFERRAUM akumulator w bagażniku

Opublikowano
Środek wygląda przyzwoicie. Ale z przodu przy lampie od strony kierowcy maska też nie jest tak spasowana jak powinna. No i cena jak za diesla z 2004 r. z przebiegiem 150 tys. trochę mała. O wiarygodności przebiegu w przypadku auta użytkowego typu kombi diesel nie wspominając.
Opublikowano

No przebieg tez mnie troche martwi, szczegolnie ze szukam tez w DE, a tata jezdzi i oglada, i tam ceny sa takie za diesele z przebiegiem 250 tys, a nie wspominajac ze to 2004...

Niewiem co myslec, ale tez wiem, ze nie kazdy musi robic kolosalne przebiegi, i czasem moze sie trafic sztuka z prawdziwym przebiegiem, chociaz nie jest tez tak ze szukam tylko do przebiegu 150 tys i wierze w te przebiegi

Nawiasem mowiac, przypusmy ze diesel byl dobrze eksplatowany, do jakich przebiegow moge spokojnie szukac, mam zamiar polatac nim okolo 2-3 lata to bedzie z 50-80 tys km nabije okolo, co myslicie?

Opublikowano
szczegolnie ze szukam tez w DE, a tata jezdzi i oglada, i tam ceny sa takie za diesele z przebiegiem 250 tys, a nie wspominajac ze to 2004...

i rozdają tam na Zachodzie takie e46 2004r. 150 tys. km ze skórami za 3-3,5tys. € żeby handlarz w Polsce mógł na tym zarobić?

Opublikowano
Jak ktoś w DE robi male przebiegi to kupuje benzyne a nie diesla, tam ludzie myślą, nie tak jak w Polsce, ze diesel do miasta zeby dzieciaka 2km do szkoly podwiezc
Opublikowano
szczegolnie ze szukam tez w DE, a tata jezdzi i oglada, i tam ceny sa takie za diesele z przebiegiem 250 tys, a nie wspominajac ze to 2004...

i rozdają tam na Zachodzie takie e46 2004r. 150 tys. km ze skórami za 3-3,5tys. € żeby handlarz w Polsce mógł na tym zarobić?

No wlasnie nie ma takich :( dlatego za kazdy razem wchodzac na allegro/tablice/otomoto dziwie sie, skad oni to biora skoro moj tata mieszkajac w DE niczego za takie tanie pieniadze nie widzi :P

Generalnie jak pisalem, nie chodzi mi o cene tylko o wnetrze, bo wyglada ladnie, ale chyba odwiedliscie mnie rozwazania kupna tego auta...

http://tablica.pl/oferta/bmw-320d-150km-2004-rok-CID5-ID57EM7.html#90abbe34af

Przebieg 220 tys aktualnie, co myslicie o takim ?

Oraz czy ten jest poliftowy ?

http://tablica.pl/oferta/bww-e46-320d-turing-zadbany-CID5-ID56bzj.html#90abbe34af

Nie jestem w stanie rozpoznac a rozmawiajac przez telefon nie pomyslalem zeby spytac, a teraz mysle ze moze to byc przedlift, z gory dzieki za pomoc ;)

Opublikowano

Ooo widzisz ;)

Dzieki, generalnie najechane ma okolo 220, a przy 195 wymieniane bylo turbo na nowe, ksiazka jakas jest ale prowadzona w jakims warsztacie w PL

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
co myslicie o takim ?

myślimy żebyś najpierw regulamin tego działu przeczytał.

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

oczywiście.

ja mam taką.

do końca produkcji szły.

na pierwszy rzut oka wielka, ale to tylko złudzenie i idzie się przyzwyczaić :mrgreen:

Opublikowano
co myslicie o takim ?

myślimy żebyś najpierw regulamin tego działu przeczytał.

Czekam na info odnosnie vinu, a w miedzy czasie pomyslalem ze moze ktos widzial albo potrafi co ze zdjec ciekawego powiedziec

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

1auto =1 temat

więc widać ze regulamin w lesie :mrgreen:

Opublikowano
O kurde rzeczywiscie, dobra, to koniec dyskusji, tamte biale skory odpadaja z powodu niskiego podejrzanego przebiegu i malowania przynajmniej 3 elementow bez potwierdzenia bezwypadkowosci, dzieki za pomoc ;)