Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 213
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Mam pytanie czy jak mam MK3 soft v17.1 czyli 3-1/31 i stara szate graficzna, wrzuce mu soft np v22 albo v27 to czy pozniej bedzie chcial CDKey albo CD z softem v17 albo v17.1? I czy po tym wszystkim bede mial nowa grafike? Jaki soft w tym przypadku wrzucic najkorzystniej?
Opublikowano
Mam pytanie czy jak mam MK3 soft v17.1 czyli 3-1/31 i stara szate graficzna, wrzuce mu soft np v22 albo v27 to czy pozniej bedzie chcial CDKey albo CD z softem v17 albo v17.1? I czy po tym wszystkim bede mial nowa grafike? Jaki soft w tym przypadku wrzucic najkorzystniej?

Tak będzie wymagał CDkey lub V17. Po całej operacji będziesz miał nową szatę graficzną i możliwość podziału ekranu. Po tym co ja czytałem wydaje mi się że najkorzystniej do MKIII wrzucić V24, ale moge się mylić.

Opublikowano

Do MK3 nie ma znaczenia czy się wrzuci dowolną wersję od V22 do V28 - nie było żadnych zmian w sofcie na te czytniki pomiędzy tymi wersjami. W MK3 unikać należy wgrywania V27 i V27.1 - częste są przypadki unieruchamiania takiego czytnika :)

PS. Apropo wcześniejszej dyskusji - perspektywa jest tylko do uzyskania na MK4

Sebastian. Dawno temu ... E34 524td.

Obecnie: E38 735iL i E46 330i SMG oraz ... Toyota Prius, Ford Probe 2.5V6 (wszystkie LPG ;) ), a także moto: Yamaha XV250 i Gilera DNA

Stronka

(Nawigacje i audio do BMW E38/39/46/53/83)

Opublikowano
ja mam duża nawigacje 16:9 nie wiem jaki model czytnika ale po wgraniu tego softu nic sie nie zmieniło nawet w najmniejszym stopniu.szata graficzna jaka była taka jest :(
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

No więc i ja wgrałem wersję z V27 korzystając z linków podanych w tym wątku. Wszystko działa jak należy (navi mk4, 16:9) i wygląda duuuużo lepiej niż w wersji 2D. Polecam.

PS. Sebast - dzięki. :P

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam navi 4-1/12 czy moge smialo whrywac ten nowy soft ?

Czy wszystko bedzie ok ? Nic nie zepsuje ?

Sprzedam nowy filtr powietrza MANN C31143 BMW E60 E61 E63 E64 - 90 zł z wysyłką

Opublikowano
Zrobilem, mam perspektywe :) jest pieknie, naprawde polecam, dzieki koledzy.

Sprzedam nowy filtr powietrza MANN C31143 BMW E60 E61 E63 E64 - 90 zł z wysyłką

Opublikowano

:D

Soft do NAVI

http://poi.ravestation.net/nav_os/

:cool2:

BMW KLUB PRZEMYŚL

1 Jeżeli coś może się nie udać — nie uda się na pewno.

2 Nigdy nie kłóć się z głupcem — ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

3 Jeżeli udoskonalasz coś dostatecznie długo — na pewno to zepsujesz.

4 Wszystko co dobre jest nielegalne, niemoralne albo powoduje tycie.

5 Niemożliwe jest zbudowanie niezawodnego urządzenia — głupcy są zbyt pomysłowi.

6 Wniosek to punkt, w którym nie masz już siły dalej myśleć.

7 Komputer służy do tego aby ułatwić Ci pracę, której bez niego w ogóle byś nie miał.

Opublikowano
sciagnałem pliki (rózne od v22 do v27) i z kazdym ten sam bład

podczas rozpakowywania: plik uszkodzony

sciagałem z: http://poi.ravestation.net/nav_os/

miał ktos moze taki problem?

:shock: :shock: :shock:

Może potrzebne jest hasło ???

poi.ravestation.net

:shock: :shock: :shock:

BMW KLUB PRZEMYŚL

1 Jeżeli coś może się nie udać — nie uda się na pewno.

2 Nigdy nie kłóć się z głupcem — ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

3 Jeżeli udoskonalasz coś dostatecznie długo — na pewno to zepsujesz.

4 Wszystko co dobre jest nielegalne, niemoralne albo powoduje tycie.

5 Niemożliwe jest zbudowanie niezawodnego urządzenia — głupcy są zbyt pomysłowi.

6 Wniosek to punkt, w którym nie masz już siły dalej myśleć.

7 Komputer służy do tego aby ułatwić Ci pracę, której bez niego w ogóle byś nie miał.

• 2 tygodnie później...
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano

czy w widoku perspektywicznym sa zaklucenie w nazwach ulic w skali 100m

?? mam plytke 2005-02 i na poczatku byly nazwy ulic w skali 100m a teraz nie ma w widoku mapy normalnym sa nazwy ulic hmmm moze wina plytki bo to taka wlasnego wykonania

Opublikowano
no właśnie, słuchajcie, czy w mk4 w widoku 3d da się zrobic skale poniżej 2km? bo gdzies slyszalem ze mozna tylko skale od 2km w gore i nie widac trasy tylko ogolny widok trasy????

Konrad

http://www.maxmotors.pl

SKLEP MOTOCYKLOWY

Opublikowano
no właśnie, słuchajcie, czy w mk4 w widoku 3d da się zrobic skale poniżej 2km? bo gdzies slyszalem ze mozna tylko skale od 2km w gore i nie widac trasy tylko ogolny widok trasy????

skala sie nie zmienia mozna nawet od 100m-1000km zrobic

tylko umnie wystapil problem z nazwami ulic poprostu znikly hmmm moze ktos potwierdzic czy w widoku perspektywicznym sa wyswietlane nazwy ulic ?? skla 100m

w widoku 2D nazwy ulic sa w skalach 100m i 200m

Opublikowano
Witam. Ja dzisiaj zrobiłem upgrade do V29. W 3D, u mnie także nie widać nazw ulic na mapie, w 2D widać przy 100 i 200m. Pozdrawiam
Opublikowano
U siebie mam MK3 więc niewiem bo nie mam 3D ale w służbowym kożystam z Blaupunkta i w 3D niema możliwości ustawienia nazw ulic
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
jak sprawdzić nr softu w MKIV ? i czy ktoś z ok. wawy ma działająca płytę ?
nie ma to jak poczciwa niemiecka konstrukcja !
Opublikowano

Witam

Czy wie ktoś jak zainstalować nowy soft do czytnika MK4 od navi monochromatycznej :?: Soft musi być z 3D :)

Z góry dzięki za odpowiedzi.

WEJDŹ I ZOBACZ - FORUM TYLKO O BMW E28

WWW.BMWE28.PL

Opublikowano

Chcę podłączyć czytnik od monochromatycznej do dużej 16:9. Ale wiem że trzeba przeprogramować ten czytnik bo w kolorowej nawi nic nie wyświetla.

Pozdrawiam

WEJDŹ I ZOBACZ - FORUM TYLKO O BMW E28

WWW.BMWE28.PL