Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W UK nie można kupić czarnych nerek do M3, tzw black/dark chrom, jeśli nie poda się prawidłowego vinu dla M3 limited edition 500...

W Polsce kupiłem od ręki :mrgreen:

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
W UK nie można kupić czarnych nerek do M3, tzw black/dark chrom, jeśli nie poda się prawidłowego vinu dla M3 limited edition 500...

W Polsce kupiłem od ręki :mrgreen:

Byłbym zainteresowany kupnem takich nerek możesz podać numer części :?:

Sprzedam, uchwyt ręcznego ze skóry, tylna klapa Pre-Lci Igiełka.

Człowiek nie potrzebuje gwiazdy, błyskawicy a nawet czterech pierścieni, człowiek potrzebuje dwóch nerek.

Moja ślicznota: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=158&t=211412 oceń:D

• Moderatorzy
Opublikowano

Po moim VINie wychodzi mi coś takiego:

Kratka ozdobna czarny chrom, lewa

51 13 7 979 349

Kratka ozdobna czarny chrom, prawa

51 13 7 979 350

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
  • Moderatorzy
Opublikowano

51 13 7 979 349

51 13 7 979 350

Z e92 do e91 chyba nie podejda

Opublikowano
Ta rozporka podejdzie do E87?

musiałbyś chyba zmierzyć odległość między kielichami,ale wydaje mi się,że E90 jest szersze.

Skoro oem rozpórka BMW Performance obojętnie czy to wersja carbon czy alu pasuje zamiennie do e8x (oprócz 135i ze względu na wysokość silnika) i e9x (tak samo dla 335i i 335i), to znaczy, że szerokość kielichów jest taka sama.

• Moderatorzy
Opublikowano
Tyż prawda Włodi, e91 w wersji limited raczej nie występowała, więc może być ciężko z dostępnością ;)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Czyli ta rozporka wichersa podejdzie do mojego klekota, kiedyś był temat i ktoś robił na śląsku te rozporki i chyba były takie same rozstaw...
Opublikowano

Pomimo takiego samego rozstawu kielicha w 1er i 3er Wiechers roznicuje produkty pomiędzy oba modele:

Wiechers dla e81 e82 e87 nr 067030

Wiechers dla e90 e91 e92 nr 067033

Oba modele diesel

Być może chodzi o głębokość położenia silnika w obu modelach i różnice w kształcie rozporek ze względu na wlew oleju?

Opublikowano
Byłbym zainteresowany kupnem takich nerek możesz podać numer części :?:

Numery takie jak podał ///Michal

Tylko, że te nerki pasują tylko do M3 i 'zwykłych' E92/93 pre-LCI

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Pomimo takiego samego rozstawu kielicha w 1er i 3er Wiechers roznicuje produkty pomiędzy oba modele:

Wiechers dla e81 e82 e87 nr 067030

Wiechers dla e90 e91 e92 nr 067033

Oba modele diesel

Być może chodzi o głębokość położenia silnika w obu modelach i różnice w kształcie rozporek ze względu na wlew oleju?

Hmm albo dla zasady dwa inne modele i dwa inne nr,to da tak blizniaczo podobne konstrukcjyjnie auta...ale może być coś jednek inaczej nie mam pojęcia

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

51 13 7 979 349

51 13 7 979 350

Z e92 do e91 chyba nie podejda

Do mojej podejdą :8)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
miesiac temu poszla jedna (320i) za w koncu 27 tys euros (2010) dlatego pewnie nastepny wystawil tyle ze ta poprzednia byla zrobiona rownierz w srodku bardzo ladnie i ciekawiej z zewnatrz.

Moja La Bunia

DO E9x :

oslona konsoli centralnej Performance OEM Carbon przed liftem - 725 zl

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie

Opublikowano
ladne

Moja La Bunia

DO E9x :

oslona konsoli centralnej Performance OEM Carbon przed liftem - 725 zl

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

licytacja - dyfuzor performance do E92/E93 zderzaka mpakiet i dwie rury (335) od 380zł - za 20h koniec i nikt nie licytuje :

http://allegro.pl/bmw-e92-e93-dyfuzor-performance-m-i6109948657.html

http://1.allegroimg.pl/original/17/61/09/94/86/6109948657_3

i jako ciekawostka - Carobonowy spoiler przód PERFORMANCE do E92/3 Mpakiet: http://allegro.pl/dokladka-zderzaka-bmw-performance-karbon-e92-e93-i6117150163.html

Opublikowano
Koledzy mam prośbę- jak by ktoś przeszukując Allegro trafił na zderzak tył M pakiet PDC z całymi zaczepami (nie pękniętymi) prosił bym o kontakt. Szukam już dobre 4 miechy i pomału się poddaję....kolor dla mnie jest obojętny byle był cały z całymi zaczepami. Z góry dzięki;-)
Opublikowano
Dzięki kolego za wsparcie. Właśnie tak robię jak mówisz ale sprzedający niestety albo nie mają czasu na zrobienie fotki albo nie chce im się rozmawiać o stanie zderzaka...Nic muszę cierpliwie czekać może w końcu się coś trafi;-)
Opublikowano
Ja miałem ten sam problem szukałem kilka miesięcy ale nic sie nie trafiło. Zderzaki maja strasznie delikatne te małe uszka i podczas demontażu bardzo często pękają. W końcu kupiłem z trzema ulamani małymi uszkami i wszystko pasuje jak oryginał. Problemów nie ma.