Skocz do zawartości

Ciekawe oferty z allegro - e9x

Lukas G

Rekomendowane odpowiedzi

no wlasnie pokazuje tak i jak ja szukalem dachy szklane i podsufitki stale panoramiczne ale nigdzie nie pokazuje przesuwanej czesci podsufitki :/

Moja La Bunia

DO E9x :

oslona konsoli centralnej Performance OEM Carbon przed liftem - 725 zl

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

mam panorame.

Sklada sie ona z dwoch szyb ktore zamykaja dach (to co wodac nad samochodem) i z dwoch ruchomych oslon na poziomie podsufitki ktore sluza jako zaslona sloneczna i to tych dwoch szukam.

Moja La Bunia

DO E9x :

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie

• Zasłużeni forumowicze

Ciekawe ale wydaje mi się że nie na temat bo nie wiem co wasza podsufitka ma związane z ciekawymi ofertami do e90 i chyba sam moderator powinien się tym zajać a nie prowadzić dyskusje.

Wychodzę na gbura ale wkurzajace jest oglądanie ciekawego tematu a ktoś dyskutuje o dachu

• Zasłużeni forumowicze

Ciekawe ale wydaje mi się że nie na temat bo nie wiem co wasza podsufitka ma związane z ciekawymi ofertami do e90 i chyba sam moderator powinien się tym zajać a nie prowadzić dyskusje.

Wychodzę na gbura ale wkurzajace jest oglądanie ciekawego tematu a ktoś dyskutuje o dachu

no wrecz przeciwnie, kuflon znalazl ciekawa oferte bo pol ceny od nowej a to trudne do znalezienia niz czeterysetny m pakiet :), dal linka wiec temat wpisuje si jak na medal a juz napewnie bardziej niz twoj post :mrgreen: (<--- ten usmiech to banan to dobre i pozytywne nastawienie do swojego rozmowcy :) ) jezeli uwarzasz ze post sie nie miesci to masz specjalny magiczny guzik, zapewniam cie ze dziala ! i nie musisz robic wtedy postu nie na temat :8)

Moja La Bunia

DO E9x :

Fotele Recaro CS (co prawda z Megane RS z opcją składania, ale można je obszyć i mieć fotele Recaro za niezłą cenę):

http://allegro.pl/fotele-recaro-cs-renault-rs-jak-nowe-i6115836204.html

Obowiązkowo należałoby dokupić szyny montażowe do e9x.

Tydzien udalo mi sie kupic pare za 1025 euros z transportem do wawy na gieldzie profesjonalnej we francji... byly zle opisane (jako fotele samochodowe...) a poki nie otworzysz ogloszenia to nie widzisz zdjec, przypadek ze otwarlem. Ale nawet za ta cena to jest ok cena... w dobrym stanie chodza po 8 tysiakow za pare i wiecej, obszyte tak super ultra widzialem za 15 tys zl para.

Moja La Bunia

DO E9x :

podpowiedzcie mi gdzie i jak szukac splittera z carbonu do zderzaka m pakietowego e92 ? Moj jest lekko polamany od dolu i nie wiem czy szukac nowki czy pospawac zwyklym plastikiem
Miałeś wypadek? Pomogę w uzyskaniu odszkodowania

• Zasłużeni forumowicze

Intercooler z 335d - po przeróbce jednego z wlotów pasuje też do 320:

http://olx.pl/oferta/intercooler-bmw-335d-e90-e91-e92-CID5-IDd80Tl.html#c35e263372

ps. zestaw łańcucha rozrządu do N47 za 699zł :?: ktoś wie skąd taka cena? jakiś marnej jakości chińczyk? takie zestawy normalnie chodzą po 2 000.

http://allegro.pl/show_item.php?item=5707239360

Też mnie interesuje cena tego rozrządu... Pisałem do nich , odpisali, że to produkcja firmy DME z Anglii, nie mogę nic ogarnąć na ten temat.

Kompletny wydech Alpina B3 biturbo do e92/93 (pasujący do 335i po przeróbkach). Rzadki jaki nie wiem co:

http://olx.pl/oferta/bmw-e92-alpina-335i-kompletny-wydech-unikat-CID5-IDeyV5T.html#7d05c440dc

???

Przeciez do Alpiny wszystko jest dosepne, czasem musisz czekac tak ze 5 miesiecy na stare i rzadkie sprawy typu E30 ale wszystko kupisz tym bardziej do E92.

http://www.alpina-automobiles.com/en/parts-accessories/parts-accessories/bmw-3-series/

Moja La Bunia

DO E9x :

Wiem, że są katalogi Alpiny ze wszystkimi dostępnymi częściami do modeli, które wypuścili. Alpina ma jednak taką politykę sprzedaży, że nie sprzedadzą Ci niektórych podzespołów, jeżeli nie jesteś posiadaczem oryginalnej Alpiny. W momencie zamawiania produktu powinieneś wykazać się nr VIN swojego pojazdu (zaznaczają nawet, że elementy te powinny byc montowane w oryginalnych samochodach Alpina). Inna sprawa tyczy się akcesoriów takich jak dokładki zderzaka, spojlery, lotki, dekory boczne, emblematy felgi i inne (wiem bo sam zamawiałem). Zamówisz bez problemu, nikt tego nie weryfikuje.

Jeżeli nie jesteś jednak przekonany możesz zawsze do nich napisać: [email protected] i zasięgnąć informacji z pierwszej ręki. Dlatego ten zdemontowany układ wydechowy to taki rarytas.

B-T-K nie ma takiej mowliwosci aby alpina tak robila to jest karalne to sie nazywa odmowa sprzedazy, prawo temu zabrania a w niemczech to juz w ogole mozna za to dostac kary na potege. Nie mozesz ograniczac rynku w ten sposob.

Moja La Bunia

DO E9x :

• Zasłużeni forumowicze
B-T-K nie ma takiej mowliwosci aby alpina tak robila to jest karalne to sie nazywa odmowa sprzedazy, prawo temu zabrania a w niemczech to juz w ogole mozna za to dostac kary na potege. Nie mozesz ograniczac rynku w ten sposob.

Kolego mam firmę budowlaną specjalistyczną i dokładnie tak jest jak kolega pisze.Materiały na których robię dostaniesz tylko i wyłącznie jak masz lata firmę i doświadczenie która jest weryfikowane.Sprzedają tylko ilości hurtowe i tylko sprawdzonym firmą.

(Nie wiem po co to jest robione ale tak jest)

To jest cos innego to jest sprzedaz profesjonalisty do profesjonalisty i w tym wypadku mozesz ograniczyc sprzedaz do np posiadania penych uprawnien lub do kupna minimalnych ilosci itd. Wiem bo w innej branzy niz budowlana mam podobna sytuacje ale nie ma takich mozliwych ograniczen przy sprzedazy detalicznej do konsumenta. Kazdy music moc kupic twoj towar czy sie z tym zgadzasz czy nie nie mozesz ograniczac sztucznie np stosujac tak zwana wylacznosc uzytkowania. Mozesz kupic ten wydech i zrobic z niego flage na happening jezeli ci sie to podoba.

Powiem prosto, pewna firma niemiecka ie chciala mi wyslac czesci do polski (chodzilo tak naprawe o to ze w polsce jest oficjalny dystrybutor o 30% drozszy) pretekstujac ze A/ nie ma dostax do polski B/ ze jest oficjalny dystrybutor w polsce. Wyslalem jej pismo ze podstawie wlasny transport i ze wymagam sprzedazy wedlug prawa unijnego. Dostalem towar, nie mogli nie sprzedac, kary ida w takich przypadkach nawet do 5 tys euro za kazda odmowe.

Moja La Bunia

DO E9x :