Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
@ Wlodi - dobrze, że czuwasz :cool2:

Dokładka AC Schnitzer do e90/e91 przedni zderzak, ori, niska cena:

http://allegro.pl/zderzak-bmw-e-90-spoiler-snizcher-oryginal-i5650057272.html

precyzuje to jest dokladka do zderzaka m pakiet z tego co widze

Moja La Bunia

DO E9x :

oslona konsoli centralnej Performance OEM Carbon przed liftem - 725 zl

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
jest blad w opisie Po A/ to nie jest dokladka do 335 na pierwszym zdjeciu po B/ to albo mùa dwie dokladki i wtedy za 150 zyla to okazja

Moja La Bunia

DO E9x :

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie

• Moderatorzy
Opublikowano
Witam

Do sprzedania mam dwie dokładki(dyfuzory) do zderzaka mpakiet bmw e90 e91 , jedna pochodzi z 330d(czarny połysk) a druga z 335d(oryginalny szary). Stan idealny.

Podana cena za 1 szt + koszty wysyłki

Jaki blad w opisie?

Opublikowano
To moja aukcja tak apropo, ale Rivasi jak zawsze musi dorzucic swoje 5 zbednych groszy :) Wszystko jest dokladnie opisane i trzeba byc NIE kumatym zeby tego nie zrozumiec :)
Opublikowano
faktycznie przepraszam na telefonie mi zdejcie przykrylo opis a wiec myslalem ze ze to byla cena za dwie albo jedna tylko zdjecie pomylone tylko za 200 zl masz nowke sztuke orginalna na stronach internetowych w niemczech a wiec 150 zl za jeden to nie jest ciekawa oferta bo na samym allegro jest takich z 5 w tej cenie.

Moja La Bunia

DO E9x :

Opublikowano
faktycznie przepraszam na telefonie mi zdejcie przykrylo opis a wiec myslalem ze ze to byla cena za dwie albo jedna tylko zdjecie pomylone tylko za 200 zl masz nowke sztuke orginalna na stronach internetowych w niemczech a wiec 150 zl za jeden to nie jest ciekawa oferta bo na samym allegro jest takich z 5 w tej cenie.

Sam szukałem i byla jedna za 150 na allegro a inne powyzej 200,i w ogole ciezko bylo nalesc na dwie rury, natomiast druga jest juz pomalowana więc to zawsze + - 50zł, ale skoro tak mowisz...to ogarnij mi LCI za 200zł nową :) Biore od zaraz!

Opublikowano

kilka ofert z allegro miedzy 140 a 160 zl :

http://allegro.pl/listing/listing.php?bmatch=engagement-v6-promo-sm-sqm-dyn-kpr-v4-aut-1-2-0907&order=p&string=dyfuzor+e90&price_from=140&price_enabled=1&price_to=160

na salesafter w niemczech jest za 49 euro netto nowy bez znizjk 5%.

ten pomalowany jezeli jest ladnie to faktycznie ma atut ze sie tylko montuje.

Moja La Bunia

DO E9x :

Opublikowano
Ja swój nowy do lci kupiłem za coś około 300-310 w salonie. Szukałem długo i taniej nie znalazłem. To wszystko za 150-200zl z Allegro to jest totalne gowno którego sie nie da nawet na powypadkowe założyć.
Opublikowano
czyli powiadasz ze taka piano black idzie kupic w bmw za okolo 300 w aso?

Napewno nie piano, tylko oryginalna szara :)

a orientujesz sie ile taka moze kosztowac swiecaca piano black?

Opublikowano
To chyba samemu sie maluje

Dokladnie, pomalowac mozna samemu, lub oddac do lakiernika i wtedy skasuje Cie 50-100zł Ale bardziej bym obstawial po prostu ze to bedzie czarny polysk niz piano black typowe. Tak jak widac na zdjeciu u mnie :)

Opublikowano
Piano da sie uzyskać. A35 jet black i do tego z 3-4 bezbarwnego i bedzie idealnie.
Opublikowano
nie dziwie sie ze je sprzedaje mam te tarcze porażka.

Proszę Cię....

Ja Ciebie też poczytaj nie tylko ja na forum pisałem że te tarczę to shit

Opublikowano
Trudno aby tarcze za 200/300 zl byly jakims cudem, trzeba mierzyc swoje zachcianki do ceny ktora chce sie zaoferowac za produkt. Jezeli ktos mowi ze np tarcze ate ze 190 zl sa super to znaczy ze w ich przedziale cenowym to dobry produkt ale oczywiscie to pozostaje produkt z dolnej polki.

Moja La Bunia

DO E9x :

Opublikowano
nie dziwie sie ze je sprzedaje mam te tarcze porażka.

Mam te tarcze na przodzie wraz z klockami zimmermann od roku i uważam je za dobrą alternatywę dla oryginalnych BMW , jakie miałem wcześniej.

Tansze od oryginału o 300zł na komplecie na oś i nie ustępują niczym, a nawet są bardziej agresywne .

Jakby te z aledrogo pasowały do mnie już bym je brał - cena połowę mniejsza jak ze sklepu.

Co do lepszych tarcz to można poczytać inne wątki i jak kolega napisał , zależy w jakiej cenie się szuka bo tarcze do e90 zaczynają się już od 100zł za sztuke.

Opublikowano
faktycznie jest na bogato !

Moja La Bunia

DO E9x :