Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
  • Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
wiesz czy będzie pasować też do e90?

Będzie pasować przedni zderzak, tylny jest całkiem inny do E90 a progi nie jestem pewien ale powinny pasować.

Sprzedam, uchwyt ręcznego ze skóry, tylna klapa Pre-Lci Igiełka.

Człowiek nie potrzebuje gwiazdy, błyskawicy a nawet czterech pierścieni, człowiek potrzebuje dwóch nerek.

Moja ślicznota: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=158&t=211412 oceń:D

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
siodema jak masz tylni zderzak mpakietowy to potrzebujesz jedynie dyfuzor performance. przód i progi będą pasować. ważna rzecz co do progów - MUSZĄ mieć w zestawie takie plastikowe prowadnice,bo te ze zwykłych progów lub z mpakietowych nie pasują. w ASO się ich nie dokupi,bo sprzedawane są jedynie w komplecie z progami.
Opublikowano
niestety mam biedak-pakiet czyli standardowy.... :cry2:

Dlatego jak zobaczyłem przód tył z progami razem to chciałem brać :)

Możesz porzeźbić kupując powyższy zestaw i dokupując tylny zderzak M-Pakietowy przekładasz dyfuzor Performance a ten dyfuzor z M-Pakietowego zderzaka zakładasz do zderzaka Performance i możesz sprzedać tylny zderzak jako M-Pakietowy do E90 i sprawa załatwiona, ja bym zadzwonił do gościa i się z nim potargował a nóż widelec obniży i za 2500 kupisz niezłą gratkę ale lepiej się długo nie zastanawiać bo może być po ptokach :)

Sprzedam, uchwyt ręcznego ze skóry, tylna klapa Pre-Lci Igiełka.

Człowiek nie potrzebuje gwiazdy, błyskawicy a nawet czterech pierścieni, człowiek potrzebuje dwóch nerek.

Moja ślicznota: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=158&t=211412 oceń:D

Opublikowano
Przecież masz odpowiedź wyżej. Czytać ze zrozumieniem.

No nie wiem czy to jest odpowiedź na moje pytanie ? albo ja mam jakiś dziwny tok rozumowania

Opublikowano
Przecież masz odpowiedź wyżej. Czytać ze zrozumieniem.

No nie wiem czy to jest odpowiedź na moje pytanie ? albo ja mam jakiś dziwny tok rozumowania

Najpierw Ci wyjasnil to kolega kulfon, a później dokładnie wyjaśnił czerwony. Lepiej się już nie da. Więc dlatego Ci napisałem, że masz odpowiedzi wyżej.

Pozatym zadałeś to samo pytanie co kolega siódema. A wniosek to czytać ze zrozumieniemieniem.

Pozdr.

• Zasłużeni forumowicze
  • Moderatorzy
Opublikowano
Sprzedam hamulce tylne BMW e9x 335d/i. Komplet zaciski+klocki+tarzce 336x24mm + piasty tylne . Dzieki piastom można zestaw zamontować do dowolnego modelu. Cena za całość 300zł.
Opublikowano
za 300 to i ja to łyknę :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Back to the roots...
  • Moderatorzy
Opublikowano

No normalne hamulce oem z e93 za 300zl. NIE BREMBO

Zderzak Priora tez mam do puszczenia jakby ktos był zainteresowany

Opublikowano

a na co zmieniasz tego priora?

szkoda że nie pomyslałeś o tym 2 miesiące temu jak zamawiałem swój...

oj Włodku Włodku :duh: :mrgreen:

Back to the roots...
  • Moderatorzy
Opublikowano
Na zwykly mpak. Dwa miesiace temu tez o tym myslalem. ;)
Opublikowano
No normalne hamulce oem z e93 za 300zl. NIE BREMBO

Zderzak Priora tez mam do puszczenia jakby ktos był zainteresowany

Masz do sprzedania zderzak przod do e90 ?? Jak tak napisz na priv.

Opublikowano
Ludzie za granicą jedna są inni już widzę jak na naszych aukcji ktoś zaznaczy na czerwono takie detale drobne