Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Moderatorzy
Opublikowano

Będę miał do sprzedania zestaw zacisków z tarczami msport z f30. Zacisk na tarcze 340mm ale wchodzi 348mm. Kupiłem cały zestaw ale potrzebuję tylko tyłu.

Cena 1750 - może być FV. Do tego moge dorzucic tylne zaciski i tarcze z e9x 335d.

Możliwa niewielka negocjacja.

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
http://allegro.pl/bmw-e90-m3-m-pakiet-wnetrze-skora-fotele-boczki-i5351606089.html

[bAD] tanie fotele do e90 praktycznie za darmo i ten stan jak nówka!

To komplet z M3, Pieknie wyglada ale tanio nie jest chodza po 4000 tys zl zazwyczaj

Moja La Bunia

DO E9x :

oslona konsoli centralnej Performance OEM Carbon przed liftem - 725 zl

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

to jest kiera do E90, pasuje do niej poducha ta co jest w kierownicy z autobusu ;) czyli najbiedniejszej kierownicy z E90.

widzę,że wystawił ją wykonawca,czyli ten sam koleś z Bolkowa k/Jeleniej Góry ,który mi już dwie kierownice do auta obszywał - poza tym masa ludzi z forum a3 i a4 też u niego obszywała różne rzeczy. co do roboty to mogę go śmiało polecić :cool2: :cool2: :cool2:

z tymi 2 tysiącami to lekka przesada ;) niemniej ciekawa alternatywa jak ktoś ma tą brzydką kierę,a nie chce zmieniać poduchy.

Opublikowano
A gdyby poduchę obszyć alcantarą jak zrobił to Nightsabes777? :D Dać jakiś wzór na nią z nici i mogłoby być ciekawie :wink:
Opublikowano
z tym obszywaniem poduszki kierowcy to jestem ostrozny, skore trzeba przykleic, podczas wypadku nie wiadomo jak to wplynie na poduszke. Nawet w wozach ktore maja obszyte wnetrze fabrycznie lacznie z deska, nie jest obszywana poduszka.

Moja La Bunia

DO E9x :

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Kupon yo ile za takie obszyte bierze?

Rivasi z poduszkami jest w cały świat raz wystrzeli raz nie mówię to z doświadczenia

Opublikowano
euh nie do konca rozumie zdanie :)

Moja La Bunia

DO E9x :

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Kupon yo ile za takie obszyte bierze?

hmm,o ile zrozumiałem ten przekaz to pytanie do mnie... no więc ile za takie obszycie nie wiem.tu są dodane bicepsy,kiera ścięta itd. najlepiej napisać do niego,powołać się na forum czy na mnie i na pewno się dogadasz.ceny niższe niż w "wielkich miastach",a robota lepsza.

• Członkowie klubu
Opublikowano
nie zwróciłem uwagi, oleje są
sprzedam Cobb access port v3 pod silnik N55
Opublikowano
Pnowie sprobujcie przynajmniej zachowac troche temat postu a nie rozwijajcie innych watkow, jest dzial olejowy, tam mozna o opinie zapytac :) tutaj to ciekawe oferty i komentarze to trupuuch ktory kazdy znalazl :)

Moja La Bunia

DO E9x :

Opublikowano

znalazlem na klubie zaciski przednie z klockami na 370 mm F3X m sport, nowe

viewtopic.php?f=31&t=271364

3400 zl, jezeli nie macie mani wielkosci to oferta Wlodiego jest jednak zdecydowanie lepsza (tarcze + zaciski do 340 mm za 2100), ja sie zastanawiam bo mam juz tarcze 330 mm i 10 mm to mala roznica... ale 40 mmm to juz monstrum ! Cena jednak jest za wysoka bo to ani hamowac nie bedzie lepiej tylko wygladac 100 razy lepiej :)

Moja La Bunia

DO E9x :

• Moderatorzy
Opublikowano

Przy tych zaciskach wejdzie tez 348mm :)

Przy 370mm potrzebna jest felga 18 z f30 - 18 z e90 maja za mala srednice wewnetrzna i nie pasuja - wymagaja szlifowania zacisku.