Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Sprzedam, uchwyt ręcznego ze skóry, tylna klapa Pre-Lci Igiełka.

Człowiek nie potrzebuje gwiazdy, błyskawicy a nawet czterech pierścieni, człowiek potrzebuje dwóch nerek.

Moja ślicznota: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=158&t=211412 oceń:D

Opublikowano

ale to ten link to pasuje do seri 1 nie ?

Tak wiem ale może kogoś zainteresuje kto posiada i 1-er i 3-er a poszukuje do jedynki i zobaczy ten link a jeśli nie to mogę usunąć link :|

Sprzedam, uchwyt ręcznego ze skóry, tylna klapa Pre-Lci Igiełka.

Człowiek nie potrzebuje gwiazdy, błyskawicy a nawet czterech pierścieni, człowiek potrzebuje dwóch nerek.

Moja ślicznota: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=158&t=211412 oceń:D

Opublikowano
Panowie:) trafia mi sie perelka ktora jest z 2011.. w 2013 ostatni przeglad w aso 121tys.. teraz ma 160z groszami.. ktos chyba sprawdzal ją bo ostatni odczyt kluczyka jest przy 151.. czy moge byc pewny tego 151 czy jesli np bylo 300 i ktos cofnal poszedl do aso i poprosil o odczyt kluczyka w jakims celu to mogl im sie zmienic odczyt na nizszy i po wyzszym nie ma sladu?
Sprzedam instalację na nowej oryginalnej kostce do l7, światłowody i wtyczka.
Opublikowano
Panowie:) trafia mi sie perelka ktora jest z 2011.. w 2013 ostatni przeglad w aso 121tys.. teraz ma 160z groszami.. ktos chyba sprawdzal ją bo ostatni odczyt kluczyka jest przy 151.. czy moge byc pewny tego 151 czy jesli np bylo 300 i ktos cofnal poszedl do aso i poprosil o odczyt kluczyka w jakims celu to mogl im sie zmienic odczyt na nizszy i po wyzszym nie ma sladu?

Kolego wszystko mozliwe...160/4 daje 40k km co jest rozsadnym wynikiem

Opublikowano
okej ale chodzi mi czy np przychodze z kluczykiem co ma 300 tys oni go klada i odczytuja i maja w ststemie 300.. auto mu nie idzie. cofa na 150 i tez idzie na odczyt.. pytanie czy zmieni im sie w aso na 150 czy bedzie zonk i zostanie 300?
Opublikowano

40 tys rok to wiarygodny wynik dla seri 3 nawet w dizlu. Wszystko sie da sfalszowac ale to nie takie proste. Pytanie Czy przebieg rosnie logicznie. ?

Jezeli ostatni przeglad ASO byl przy 121 tys km w 2013 to ja bym sie trzymal tego jako pewniaka, i sobie policzyl ze samochod ma mniej wiecej 160 tys km czyli rosnie logicznie. Na pewno nie przejechal 140 tys km w rok bo to o taka roznic w kilometrowce chodzi, nie przestawia sie auta o 20 tys.

Moja La Bunia

DO E9x :

oslona konsoli centralnej Performance OEM Carbon przed liftem - 725 zl

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie

Opublikowano
a mozesz mi powiedziec jak jest z tym sczytaniem z kluczyka ? bo lubie beemki second hand ;)
Opublikowano
Jak się nieoficjalnie dowiedziałem średnio 1 na 30 silników ma na tyle wyciągnięte lancuch że wymieniany jest cały rozrządu. W większości wypadkow wymiana tylko napinacze. .

SPRZEDAM swoje E87 123d - szczegóły na PW

Jak dbać o BMW: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=70&t=262051 . Awaryjność silników: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=70&t=221978

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Zadam glupie pytanie...ile koni mechanicznych dodaje takie ustrojstwo?

:mad2: :mad2: :mad2: :mad2:

polecam taki temat +50 do lansu +15km i -10% na myjni

http://olx.pl/oferta/emblemat-znaczek-m-power-m-power-bmw-naklejka-CID5-ID4n5XL.html

Opublikowano
co Ty wypisujesz ? jakbyś przeczytał cały wątek to byś wiedział że kilkanaście osób szukało i szuka podstopnicy, np. dlatego że kompletują m-pakiet wew. albo dlatego że chcą mieć tylko jeden dodatek z m-pakietu i to jest ich a nie Twoją sprawą, chcesz to zamów sobie te znaczki ale nie siej fermentu tylko może wstaw coś co dotyczy tematu ?
Opublikowano
co Ty wypisujesz ? jakbyś przeczytał cały wątek to byś wiedział że kilkanaście osób szukało i szuka podstopnicy, np. dlatego że kompletują m-pakiet wew. albo dlatego że chcą mieć tylko jeden dodatek z m-pakietu i to jest ich a nie Twoją sprawą, chcesz to zamów sobie te znaczki ale nie siej fermentu tylko może wstaw coś co dotyczy tematu ?

kolego mi chodziło o dodawanie koni mechanicznych przez podstopnice a nie kompletowanie m-pakietu całego ;)

• Moderatorzy
Opublikowano
Kolego siodema - pewnie Cię rozczaruję ale podstopnica NIE DODAJE koni mechanicznych.