Skocz do zawartości

Ciekawe oferty z allegro - e9x

Lukas G

Rekomendowane odpowiedzi

W/g nr na rozpórce pasuje do benzyny , nie jest wyszczególnione do jakiej , chyba podejdzie do 335i :?: jak myślicie , a może ktoś wie :?:

Sądzę, że tak ale sprawdź sobie na stronie producenta. Tam masz dokładną specyfikację.

http://imagizer.imageshack.us/v2/320x240q90/196/nduk.jpg

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Zasłużeni forumowicze
używane repliki 313 w 19 calach:

http://allegro.pl/show_item.php?item=4986850083

jakby ktoś takie znalazł w 18" to niech da znać :8)

ja mam takie jak w linku 19' cali w oryginale z tym że tylko 3 sztuki :( '

• Zasłużeni forumowicze

• Zasłużeni forumowicze

dziękuję kolego. widziałem tą ofertę. niestety nie mój pułap cenowy... :|

Repliki dalej tego nie rozumiem po prostu perfidne podroby ? Tak czy sie myle?

może to rozwiąże twój życiowy dylemat:

http://pl.wikipedia.org/wiki/Replika_%28duplikat%29

NO niesamowite! dziekuę

No to teraz mnie oświeć czemu uważasz że te felgi to replika a nie perfidna podróbka?

Co w nich jest takiego że użyłeś tego sformułowania replika :duh:

Repliki kto wykonuje też bmw i sprzedaje tanie ta sama firma są wykonane dokładnie z tego samego materiału ?

Nie no po prostu nie czaje tego że jak ktoś zakłada chinskie felgi robione na wzór bmw to jest polew że to niebezpieczniejsze itp i jest masa artykułów o ty ze nie warto kupować takich felg,ale jeśli ktoś napiszę że to replika to są warte polecenia

No więc się zastanawiam te z linka nie są oryginalne wiec jak nie oryginalne to pozostaje że to chińszczyzna.

nie do końca, są wzory przyjęte i zaprojektowane przez bmw i ew. dla bmw, ale jak to bywa różni ludzie i różne firmy podrabiają te wzory i tu następne opcje do wyboru albo felgi są chińskie, albo są włoskie czy duńskie, bywają też wyprodukowane w innych państwach z uni i poza niej . Co za tym idzie są różnej jakości i jesteś teoretycznie w stanie wybrać względną jakość za dość rozsądne pieniądze, sam mam wzór felgi bmw obecnie na zimę produkcji włoskiej mają już 3-4 lata wcześniej latały na f30 i jestem z nich zadowolony, są równe ładnie się wyważają itd.

także spokojnie nie trzeba się łapać za słówka , replika czy podróbka jak zwał tak zwał każdy wie o czym mowa

Nie ma co się spierać, repliki czy podróby...

Niech lepiej o ich jakości napisze ktoś, kto na takich jeździ.

Osobiście miałem kiedyś w E46 felgi R16 (kupione z autem) - repliki :wink: modelu Styling 45. Zorientowałem się może po dwóch latach po napisie "not original equipment". Jakość była rewelacyjna (testowane od 8 lat w Polskich warunkach - obecnie na sezony zimowe). Felgi były chyba Włoskie.

BMW E36 1991 Limuzyna 325i 2005↔2007

BMW E46 2002 Touring 320d Lift 2007↔2010

BMW E91 2006 330d 2010↔2018

BMW E81 2007 118d 2015→

BMW F31 2014 325d 2018→

icon1.png

F31-C-HRj_qqhnpsx.jpg

tak jak napisałem powyżej na tą chwilę mam założone made in Italy jestem zadowolony, w Touranie miałem 17' chyba chińskie dwa lata byłem zadowolony, aczkolwiek znajomy kupił modne swego czasu felgi MAM 18' wpadł w tą samą dziurę co ja oryginalną felgą VW 19' u mnie tylko opona na śmietnik a jego felga prawie pękła na pół.

• Zasłużeni forumowicze

kolega Tomalala w swoim zwyczaju nabija posty krytykowaniem czyichś linków i w porządku, ALE może sam też by coś wniósł do tematu?

Kolego zobaczymy co ty interesującego, poza nieinteresującymi uwagami jesteś w stanie wnieść do tematu? jeżeli będziesz spać spokojniej to ok: te felgi,do których wrzuciłem linka to:

śmiercionośne-możliwe,że chińskie-perfidne PODRÓBY! happy now? :norty: acha, zapomniałem zapytać sprzedawcę o surowiec z jakiego zostały wykonane... :duh:

Ja mam chinole 18 i jezdizlem na RFT, co pozniej sie doczytalem mialem najgorsze opony z mzliwych goodyear RFT. Wpadlem w 3 wielkei dziury felga nie pekla, lekko sie skrzywila. Amortyzacji nie miala tez przez niskie zawieszenie.
Miałeś wypadek? Pomogę w uzyskaniu odszkodowania

kulfon3 ale w czym ty problem widzisz to ty sarkazm odpowiedzieć na mój komentarza ja się po prostu zastanawiałem czy jest w tym słowie które użyłeś replika jakaś głębia i różnica miedzy chińszczyzna obraziłem twój link który wrzuciłeś i już spinasz dupę:D ale teraz już wiem o co chodzi głównie dzięki koledze Marina_Club

• Zasłużeni forumowicze
Koledzy jakby ktoś znalazł rozpórkę Performance to proszę napisać na priv. lub wrzucić tutaj. Dziękuję.

Sprzedam, uchwyt ręcznego ze skóry, tylna klapa Pre-Lci Igiełka.

Człowiek nie potrzebuje gwiazdy, błyskawicy a nawet czterech pierścieni, człowiek potrzebuje dwóch nerek.

Moja ślicznota: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=158&t=211412 oceń:D

A nawet po 91 :mrgreen: - dzisiaj doszła .... Już widzę że będzie zagadka przy montażu :mad2:

Żadna zagadka starą musisz wyrwać bo inaczej się nie da bo jest od tyłu wykładziny przymocowana przez spęczenie plastyku na tylnych bolcach i nową podstopnicę po prostu zakładasz a jak chcesz by było tak jak fabryka to musiałbyś od tylnej strony po wyciągnięciu wykładziny przytopić bolce plastykowe by się trzymała na stałe, ja swoją tylko nałożyłem i nic więcej nie robiłem i się trzyma także jest to wystarczające.

Sprzedam, uchwyt ręcznego ze skóry, tylna klapa Pre-Lci Igiełka.

Człowiek nie potrzebuje gwiazdy, błyskawicy a nawet czterech pierścieni, człowiek potrzebuje dwóch nerek.

Moja ślicznota: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=158&t=211412 oceń:D