Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Członkowie klubu
Opublikowano
http://allegro.pl/zderzak-przod-przedni-bmw-e90-e91-m-pakiet-poznan-i4877730288.html

facet napisał mpak, ale to aero :cool2: , miałem juz kupić, ale doczytałem sie w realoem, że nie mogę zamontować przeciwmgielnych :duh: i zrezygnowałem z całego pomysłu :(

To jest przede wszystkim zderzak do E92,a nie E90/1

A! :cool2: dobrze że w porę odpuściłem temat :D

sprzedam Cobb access port v3 pod silnik N55
  • Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Porównując do ceny "w sklepie" to jest dużo taniej. To, że dla Ciebie to ujowy plastik nie wart takich pieniędzy wcale nie znaczy, że dla innych też :wink:
http://www.otofotki.pl/obrazki/wqdz690429546a.GIF
Opublikowano
Porównując do ceny "w sklepie" to jest dużo taniej. To, że dla Ciebie to ujowy plastik nie wart takich pieniędzy wcale nie znaczy, że dla innych też :wink:

ale ja nigdzie nie stwierdziłem faktu co dla kogo ile warte tylko chodzi mi ze to kupa pieniędzy jak za takie byle coś.

Opublikowano
znalazłem takie ogłoszenie w Niemcowni,za dwa fotele performance do E90 1600 euro.niby w Berlinie. ale nie wiem czy aktualne:

http://www.kleinanzeigen-landesweit.de/anzeige-809453.html

Za takie pieniądze moga być niestety "zmeczone" te fotele. Trzeba byłoby poprosić sprzedającego o real foto bo to co pisze a to co widac na załączonych zdjęciach mija się z prawdą. Na drugim zdjęciu widać, że to e92 M3 a te fotele już tak bezproblemowo do e90 nie podejdą.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

to fotele to niestety,ale raczej ściema. napisałem z ciekawości zapytanie czy jeszcze aktualne i oto odpowiedź: z adresu John Ro ([email protected])

"Hallo,

Ich habe Ihre E-Mail , ist das Gerät verfügbar ist, meine letzte Preis ist 1600 € (Versandkosten inklusive). Ich muss Ihnen mitteilen, dass ich in England .I entfernt davon ausgehen, dass dies nicht ein Nachteil für Sie. Dies ist nicht ein Problem, weil ich das Einzelteil direkt auf Ihrem Ort zu liefern. Die Versand Steuern wird von mir behandelt werden, brauchen Sie nicht, um keine zusätzlichen Steuern zahlen. Wenn Sie für diesen Kauf bereit sind, mailen Sie mir bitte Ihren vollständigen Namen und Ihre Lieferadresse und ich werde den Vorgang starten. Nachdem ich den Vorgang zu starten, werde ich Sie alle Zahlungs-und Versanddetails.

Warten auf Ihre Antwort.

Ich schätze. Mit freundlichen Grüßen."

Opublikowano
to fotele to niestety,ale raczej ściema. napisałem z ciekawości zapytanie czy jeszcze aktualne i oto odpowiedź: z adresu John Ro ([email protected])

"Hallo,

Ich habe Ihre E-Mail , ist das Gerät verfügbar ist, meine letzte Preis ist 1600 € (Versandkosten inklusive). Ich muss Ihnen mitteilen, dass ich in England .I entfernt davon ausgehen, dass dies nicht ein Nachteil für Sie. Dies ist nicht ein Problem, weil ich das Einzelteil direkt auf Ihrem Ort zu liefern. Die Versand Steuern wird von mir behandelt werden, brauchen Sie nicht, um keine zusätzlichen Steuern zahlen. Wenn Sie für diesen Kauf bereit sind, mailen Sie mir bitte Ihren vollständigen Namen und Ihre Lieferadresse und ich werde den Vorgang starten. Nachdem ich den Vorgang zu starten, werde ich Sie alle Zahlungs-und Versanddetails.

Warten auf Ihre Antwort.

Ich schätze. Mit freundlichen Grüßen."

To faktycznie jakaś ściema, facet tłumaczył tekst z angielskiego na niemiecki także coś tu śmierdzi poza tym cena 1600 euro jest tak niska że ta aukcja już dawno by była nieaktywna bo za te pieniądze Niemce by się zabijały by je kupić :x

Poza tym translator przetłumaczył to bardzo niepoprawnie i nie wiadomo do końca o co chodzi :duh:

Lepiej omijać z daleka tego typu oferty, ale w sumie Mariusz napisz mu jaką płatność preferuje. Jeżeli napisze że płatność przelewem to prawdopodobnie przelejesz kasę i więcej jej nie zobaczysz a jak będzie możliwość płatności przez PayPal to może to nie jest ściema, Mariusz czyżby chciałbyś zakupić te stołki :?: :) :wink:

Sprzedam, uchwyt ręcznego ze skóry, tylna klapa Pre-Lci Igiełka.

Człowiek nie potrzebuje gwiazdy, błyskawicy a nawet czterech pierścieni, człowiek potrzebuje dwóch nerek.

Moja ślicznota: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=158&t=211412 oceń:D

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

hehe,nie Mariusz, tak z ciekawości chciałem obadać ofertę,bo wiem,że jest kilka osób na forum,które chciałyby je mieć i mogłoby to być dla nich pomocne.nic już nie będę do typa pisał.śmierdzi mi przekrętem. aczkolwiek gwoli ścisłości to na razie w mailu poprosił on o adres do wysyłki,a nie o kasę ;)

ja obecnie zbieram na lakiernika na zderzaki i progi.modów mi starczy ;)

Opublikowano

Panowie słyszeliście kiedyś o "Przekręcie Nigeryjskim"? ;)

Mnie próbowali już kilka razy zrobić w bańkę.

Rok rocznie oszukują dziesiątki tysięcy ludzi, głównie z Europy.

Najłatwiej poznać ich po dziwnym, niepoprawnym tłumaczeniu.

http://imagizer.imageshack.us/v2/320x240q90/196/nduk.jpg
Opublikowano
Do mnie juz z 20murzynow pisała ze chcą coś kupić ale od razu wiedziałem o co biega, nie ma sensu nawet zaczynać rozmowy. Z jednym dla beki ciągnąłem temat i powiedziałem ze wysłałem nawet wysłałem mu jakiś pierwszy lepszy numer starej przesyłki to pózniej dostałem emaila ze ściga mnie FBI :v (w nigerii fbi haha)
Opublikowano
hmm to ja raz odwrocilem kota ogonem i pociagnolem sprawe jak by nic i juz wszystko bylo gotowe itd i na koncu wyslalem maila ze niestety moj bank musi uwiarygodnic konto a wiec zanim przesle 40K euros za samochod to musze dostac 10% tej sumy z tego konta ktore oczywiscie odesle wraz z reszta sumy... nawet mi wyslali maila ze pierwszy raz o czyms takim slysza itd i ze moj bank nie powinien tego ode mnie zadac... :norty:

Moja La Bunia

DO E9x :

oslona konsoli centralnej Performance OEM Carbon przed liftem - 725 zl

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Fajne opony :twisted: zimowki, a takie gołe :mrgreen:

Pierwsze zdjęcie pasowało by bardziej do sprzedaży zderzaków :mrgreen:

Opublikowano

Pierwsze zdjęcie jest ok ale trzecie zdjęcie jest bardzo ciekawe odnośnie głębokości bieżnika :mrgreen: to nowa metoda mierzenia głębokości :mrgreen: :norty:

podejrzewam że gość musi to opatentować :mrgreen: :lol: Po takim mierzeniu wszystko jest jasne jak słońce :mrgreen: :lol: :norty:

Sprzedam, uchwyt ręcznego ze skóry, tylna klapa Pre-Lci Igiełka.

Człowiek nie potrzebuje gwiazdy, błyskawicy a nawet czterech pierścieni, człowiek potrzebuje dwóch nerek.

Moja ślicznota: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=158&t=211412 oceń:D

• Zasłużeni forumowicze
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

oh jezus strach otwierac drzwi przy tej cenie... bo sie rozpadnie

Pytanie tutaj to : ile razy bylo sklejane :)

Moja La Bunia

DO E9x :

oslona konsoli centralnej Performance OEM Carbon przed liftem - 725 zl

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie

Opublikowano

Panowie to niezły wałek nie ma nr tel. :mrgreen:

Za te pieniądze z 2009 można kupić ale niezłego zrolowańca :shock:

A swoją drogą czy ktoś się jeszcze łapie na takie ogłoszenia :?:

Czyszczenie zaworów w silnikach z bezpośrednim wtryskiem paliwa , modyfikacje mechaniczne

Montaż pompy dwutłokowej z N57 do N47 to już robimy

Pompy wtryskowe do n47 sprzedaż montaż ,...

Pompy Walbro 450 bezkoszowe do N54 N55 sprawdzone na naszych projektach obsługują 500+ KM