Skocz do zawartości

Ciekawe oferty z allegro - e9x

Lukas G

Rekomendowane odpowiedzi

• Moderatorzy
Niby dlaczego jest bezpieczniejsza? Kase wplacasz i tak kurierowi zanim rozpakujesz felgi. Mozesz co najwyzej spisac protokol jak rozpakujesz przy nim i to bedzie dowod w sprawie w sadzie. O kase chyba bedziesz musial proces cywilny wytoczyc w najgorszym wypadku konczy sie to postepowaniem komorniczym na oszuscie. To potrwa. Lepiej przez allegro.

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Zasłużeni forumowicze

Wlasnie dlatego felgi maja rozne ET do tego samego modelu ze maja rozne rozmiary a przede wszystkim szerokość felgi. Dzieki jednoczesnej zmianie ET można wyprodukować felgę tak by miała środek opony we właściwym miejscu. To wszystko jest bardzo dokładnie policzone i bardzo ważne.

Na szerokosci i ET felg ma wplyw szereg zupelnie innych czynnikow. Srodek opony wypada roznie w roznyc felgach przeznaczonych do E90, takze nie wiem kto Ci sprzedal taka bajke, ale to nie jest prawda.

Prawda jest za to, cos innego, waskie felgi o niskiem ET (albo fabryczne z dolozonymi dystansami), obciazaja zawieszenie w wiekszym stopniu niz szersze felgi z ET i szerokoscia tak dobrana, aby rownomiernie wypelniac nadkole.

Jeszcze jedno co oznaczają te oznakowania na felgach?

http://imgur.pl/i/00013/diwz1lwbhgaf.jpg

Data produkcji.

Rozkminiasz tak ta aukcje, jakby sprzedajacy mial Cie co najmniej 3 razy przekrecic :roll:

Jedyne nad czym bym sie zastanowil to, to, ze felgi mialy kontakt z runflatami, czyli moga sobie po jakims czasie popekac i nic z tym juz nie zrobisz.

Niby dlaczego jest bezpieczniejsza? Kase wplacasz i tak kurierowi zanim rozpakujesz felgi. Mozesz co najwyzej spisac protokol jak rozpakujesz przy nim i to bedzie dowod w sprawie w sadzie. O kase chyba bedziesz musial proces cywilny wytoczyc w najgorszym wypadku konczy sie to postepowaniem komorniczym na oszuscie. To potrwa. Lepiej przez allegro.

No moze i tak byc jak mowisz. Ze wzgledu na dzialalnosc mam kontakt z kurierami na codzien i spokojnie moglbym sie dogadac, zeby "zajrzec" do srodka :) i w razie "wtopy" sprytnie zapakowac (zwykle kola sa otasmowane tylko) i zadzwonic do sprzedawcy ze nieodbieram bo....)

Ale moze niekazdy tak da rade sie dogadac.

Rozkminiasz tak ta aukcje, jakby sprzedajacy mial Cie co najmniej 3 razy przekrecic

Ja sie koledze niedziwie > taka mamy rzeszywistosc a 2500tys to niemala kwota.

Jezeli przyjmujesz czesto wysylki i za kazdym razem przy wysylce za pobraniem zostawiasz troche kasy to jest mozliwosc sie dogadac z kurierem i otwrzyc paczke aby sprawdzic, jak sie nie zgadza to odmawiasz przyjecia bo paczka naruszona... zrobilem to osobiscie chyba w sumie trzy razy a dostaje co fakt przesylki codziennie i to zazwyczaj ci sami kurierzy

Moja La Bunia

DO E9x :

oslona konsoli centralnej Performance OEM Carbon przed liftem - 725 zl

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie

kurier musis ci pokazać zawartość paczki wiec kupowanie zawsze jest bezpieczne

Tak.

Ale nie zmienia to faktu, że wcześniej musisz mu za nią zapłacić.

Więc nawet gdy jest coś nie tak, czeka Cię trochę formalności i papierkowych bzdur.

http://imagizer.imageshack.us/v2/320x240q90/196/nduk.jpg

dałem 3100, a ktoś mnie w ostatniej sekundzie dosłownie o 50 zł przelicytował...

Przecież to normalne na allegro ;)

Każdy czeka do ostatniej chwili.

Dlatego jeżeli na czymś Ci zależy to trzeba licytować swoją max cenę wcześniej.

http://imagizer.imageshack.us/v2/320x240q90/196/nduk.jpg

W sumie masz rację, ale licytowały trzy osoby łącznie ze mną 3 , a ten co wygrał zalicytował jako 4 i ostatni :) menda jedna :mrgreen:

No trudno, może się coś jeszcze trafi :)

w sumie to one mi się nie podobały jakoś tak mocno, tylko cena kusiła :mrgreen: :mrgreen:

Moja La Bunia

DO E9x :

oslona konsoli centralnej Performance OEM Carbon przed liftem - 725 zl

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie

• Moderatorzy

BMW F80 F83 M3 ZACISK ZACISKI HAMULCOWE PRZÓD

http://allegro.pl/showItem2.php?item=4908979535

Powinny pasowac pnp do e9x . Trzeba doczytac czy to pod tarcze 370 czy 380mm.

EDIT:

Tarcze Performance - komplet 4 sztuki.

Jak ktos chce same przednie to ja moge wziac tyl

http://www.ebay.pl/itm/281535868499?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&fromMakeTrack=true

Tak to były ori, black-line i cena faktycznie była bardzo dobra, gratki zakupu :cool2:

Sprzedam, uchwyt ręcznego ze skóry, tylna klapa Pre-Lci Igiełka.

Człowiek nie potrzebuje gwiazdy, błyskawicy a nawet czterech pierścieni, człowiek potrzebuje dwóch nerek.

Moja ślicznota: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=158&t=211412 oceń:D