Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Rozporka Carbon Performance OEM, http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=4750878820, mariusz cos dla ciebie

Dzięki, muszę obadać czy przypasuje do mojego auta ale z tego co sie orientuje to nie ma żadnej różnicy i powinno pasowac :)

Do naszych chyba nie pasuje.

http://imagizer.imageshack.us/v2/320x240q90/196/nduk.jpg
  • Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Sprzedam, uchwyt ręcznego ze skóry, tylna klapa Pre-Lci Igiełka.

Człowiek nie potrzebuje gwiazdy, błyskawicy a nawet czterech pierścieni, człowiek potrzebuje dwóch nerek.

Moja ślicznota: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=158&t=211412 oceń:D

• Członkowie klubu
Opublikowano

podobaja mi sie zaciski M niebieskie bardzo, może jak kolega Rivasi poprosze mikołaja :mrgreen: ,

:duh: swoją drogą ciekawe skąd oni mają używane takie zaciski,

lokalizacja Poznań więc jest szansa że z rozbitka z Niemiec?!, a nie z pod mojego bloku :mad2:

sprzedam Cobb access port v3 pod silnik N55
Opublikowano

podobaja mi sie zaciski M niebieskie bardzo, może jak kolega Rivasi poprosze mikołaja :mrgreen: ,

:duh: swoją drogą ciekawe skąd oni mają używane takie zaciski,

lokalizacja Poznań więc jest szansa że z rozbitka z Niemiec?!, a nie z pod mojego bloku :mad2:

Czy taki komplet podejdzie do e90 bez przeróbek (chodzi mi o sam przód)?? M sportowe hamulce są pod tarczę 340mm czy się mylę? 17 calowe felgi wejdą czy musi być już 18"?

• Moderatorzy
Opublikowano

Wejdzie przod bez przeroobek i felga 17 ale nie wiem czy kazda. Napewno wejdzie kazda oem 17 dedykowana do f30.

Jakbys chcial sie pozbyc tylnych to pisz ;)

Zacisk przedni pasuje pnp - czujnik klockow i przewody sa identyczne.

Opublikowano
Oprocz tych z aukcji kolega z forum o niku "Slawomir" miał tez caly komplet na sprzedaż swego czasu z jego 135i. Ale nie wiem czy aktualne
Opublikowano
Wejdzie przod bez przeroobek i felga 17 ale nie wiem czy kazda. Napewno wejdzie kazda oem 17 dedykowana do f30.

Jakbys chcial sie pozbyc tylnych to pisz ;)

Zacisk przedni pasuje pnp - czujnik klockow i przewody sa identyczne.

Dzięki za informację. Jest to plan na przyszły rok. Gdybyś do tego czasu jeszcze nie zakupił tyłu a będę miał go na zbyciu to dam Ci znać :cool2:

Opublikowano

Sprzedam, uchwyt ręcznego ze skóry, tylna klapa Pre-Lci Igiełka.

Człowiek nie potrzebuje gwiazdy, błyskawicy a nawet czterech pierścieni, człowiek potrzebuje dwóch nerek.

Moja ślicznota: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=158&t=211412 oceń:D

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
no wiesz, jest to część używana i to widać. ważne,żeby mechanicznie był ok.te naloty na rurkach można elegancko wypolerować. moim zdaniem cena super.
Opublikowano
no wiesz, jest to część używana i to widać. ważne,żeby mechanicznie był ok.te naloty na rurkach można elegancko wypolerować. moim zdaniem cena super.

Z tym, że cena jest super nie sposób polemizować. Chyba każdy wie ile kosztują nowe części z palety performance... :roll:

http://imagizer.imageshack.us/v2/320x240q90/196/nduk.jpg
Opublikowano
Cena jest odpowiednia do przedmiotu uzywanego, za 200 zl to cena zlomu na przetopienie, to performance.

Moja La Bunia

DO E9x :

oslona konsoli centralnej Performance OEM Carbon przed liftem - 725 zl

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie

Opublikowano
No i co z tego ze to peformens ?? auto dostaje 20hp wiecej na ulicy ludzie nie potrafią odciągnąć wzroku? jak dla mnie kawałek szajsowatej blaszki z logo bmw którego nigdy po założenie nie będziesz widzieć.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Cena jest odpowiednia do przedmiotu uzywanego, za 200 zl to cena zlomu na przetopienie, to performance.

wagowo w skupie złomu taki tłumik to jakieś 5-6zł ;)

Ten wydech nie podejdzie do e90 lci 20d?

a Ty masz jeszcze e90? ;) numer części jest inny i podejrzewam,że rozmieszczenie zaczepów inne,więc raczej nie ma sensu przerabiać.

No i co z tego ze to peformens ?? auto dostaje 20hp wiecej na ulicy ludzie nie potrafią odciągnąć wzroku? jak dla mnie kawałek szajsowatej blaszki z logo bmw którego nigdy po założenie nie będziesz widzieć.

najwyraźniej nie jest to oferta dla Ciebie :duh:

Opublikowano

wagowo w skupie złomu taki tłumik to jakieś 5-6zł ;)

Ten wydech nie podejdzie do e90 lci 20d?

a Ty masz jeszcze e90? ;) numer części jest inny i podejrzewam,że rozmieszczenie zaczepów inne,więc raczej nie ma sensu przerabiać.

Dziewczyny brat ma i tak widzialem, ze szuka wydechu lub ladnej koncowki

Kulfon3 moja stoi w wet look ;p

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano (edytowane)
[Kulfon3 moja stoi w wet look ;p

miałeś dać znać ;) widziałem na ich fb zdjęcie,na którym było ją widać,ale nie wiedziałem,że to Twoja :cool2:

Edytowane przez kulfon3
Opublikowano

ale to nie zmienia faktu ze cena czesci uzywanej jest odpowiednia do czesci nowej i te 20 hp to duza przesada nota bene zgadzam sie z toba chodzi o dzwiek bardziej... i tak nie widzisz ze to performance z 20 metrow ale slyszysz tak jak nie widzisz ze jedna dziewczyna nosi casio za 150 zl a druga Choparda za 50000zl... a nie tu raczej widzisz, zazwyczaj wyglad zewnetrzny jest calkowicie inny... :mrgreen:

Moja La Bunia

DO E9x :

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie

Opublikowano
Ja rozumiem że używany co do ceny za nówkę jest opłacalne ale co nie zmienia faktu że bmw za dużo za to sobie liczy... to na chłopski rozum co ten tłumik daję>?? prócz delikatnego innego wyglądu (i tak 95% ludzi na drodze nie wie ze to cały preformance ) nie lepiej za te pieniądze w co innego bardziej konkretnego zainwestować bo chyba wokal samochodu za bardzo się nie zmieni?
Opublikowano
Ja rozumiem że używany co do ceny za nówkę jest opłacalne ale co nie zmienia faktu że bmw za dużo za to sobie liczy... to na chłopski rozum co ten tłumik daję>?? prócz delikatnego innego wyglądu (i tak 95% ludzi na drodze nie wie ze to cały preformance ) nie lepiej za te pieniądze w co innego bardziej konkretnego zainwestować bo chyba wokal samochodu za bardzo się nie zmieni?

ale wydech to nie wyglad to dzwiek a to zmienia wszystko czy twoj samochod brzmi jak 2.5 litry benzyna czy jak V8 bo roznica jest mniej wiecej tej miary przy dobrych wydechach (eisenmann, remus, sportsprint, performance itd) A jak chodzi o twoja uwage do cen czesci bmw... to najpierw to dotyczy samochodu i opcji aby miec prawidlowo wyosazona nowa X3 z 2 litrowa benzyna trzeba wydac tyle co na 3 nowe full wypas nowe mazdy 6 z najwiekszym dizlem. To premium tu piniadze sie liczy inaczej... cena jest drugorzedna, wiekszosc ludzi z tego fora sa poza rzeczywistoscia , srednio kupujemy kilku letnie dobrze zuzyte samochody premium za 10K euros srednio przymykajac oczy na szczegoly i doposazamy w czesci z rozbitkow kupionych na allegro ktore czesto unika vatu i pitu aby ceny byluy niskie. Nie ma duzo krajow gdzie cos takiego istnieje (ja znam polske i rosje) gdzie jest to mozliwe, ludzie nawet z dwukrotna srednia zarobkow w polsce na zachodzie nnie jezdza BMw (ktos kto dostaje 1500 euros brutto pensji nie stac na zachodzie na BMW)

Moja La Bunia

DO E9x :