Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Drodzy Forumowicze,

Jakie opcje muszę wybrać w kupowanym F30 aby już po otrzymaniu auta, móc na stronie bmw-connecteddrive.pl wybrać sobie, czy chciałbym uruchomić:

1 Real Time Traffic Information

2 Remote Services

3 TeleServices

Czy może to tak nie działa i muszę wymienione powyżej opcje zamówić od razu w fabryce?

Pozdrawiam

Grzegorz

Opublikowano
Musisz wybrać ConnectedDrive Advanced PLUS

"Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy" (Albert Einstein)

"Zawsze się starałem, żeby szkoła nie miała wpływu na moją edukację" (Mark Twain)

"Lubię walczyć z silniejszymi"

Opublikowano

Tylko z ConnectedDrive Advanced Plus od razu kupuję Real Time Traffic Information, Remote Services i TeleServices.

A mnie zależy na możliwości dodania ich później.

Opublikowano
Pozniej mozesz aktywowac dodatkowe uslugi ale bazowo musisz zakupic ConnectedDrive Advanced. Jesli dodasz PLUS masz wszystko. Z wersja bazowa masz SIM'a pokladowego i dostep do BMW Assist aby zarządzać uslugami ConnectedDrive. O ile wiem jeśli masz pakiet podstawowy mozesz dodac pozniej dodatkowe uslugi.

"Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy" (Albert Einstein)

"Zawsze się starałem, żeby szkoła nie miała wpływu na moją edukację" (Mark Twain)

"Lubię walczyć z silniejszymi"

Opublikowano
w przyszlym miesciacu ma byc mozliwosc instalowania wszystkich opcji z poziomu samochodu, tylko trzeba bedzie wpisac w swoje konto numer karty kredytowej
"We at BMW do not build cars as consumer objects, just to drive from A to B. We build mobile works of art" - Chris Bangle