Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no właśnie SS, nie upieram się, bo jednoznacznie tego ze zdjęć nie widzę. Na pozostałych napis jakby bardziej czytelny, ale ich jakość też niedomaga.

Nie widziałem jeszcze tak wyjechanego przycisku

Opublikowano
jak dla mnie skora w samochodzie moze nie istniec mowie o siedzeniach w lecie grzeje w d...... :duh: a w zimie znowu zimnow d....... :duh: co innego juz skóra na kierownicy tu jestem wielkim zwolennikiem
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
A ja skórę lubię. Ma jedną, dużą zaletę, mianowicie łatwiej dbać o jej czystość. Ze skóry wszystko się zetrze i zmyje, a na materiale zostaje, trzeba prać itd. Jest dużo higieniczniejsza, nie wchodzą w nią roztocza i bakterie. Inna sprawa, że niestety skóra z wiekiem staje się brzydka, szczególnie, że mało kto o nią dba tak jak się powinno.
Opublikowano
http://www.bmw.com/com/en/_common/shared/img/id_moduls.png
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jakie poprawki? Fura pewnie po dużym dzwonie z przodu, poskładana byle jak na sprzedaż, do tego golas taki, że szkoda gadać. No i oczywiście ulubiona ostatnio metoda handlarzyn na ukrycie, że auto to 318d, więc piszą BMW 3 2.0 diesel 143KM. :duh:
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ty to wiesz, ja to wiem, ale szary Kowalski nie zawsze to wie. Myślisz, że po co handlarzyny to ukrywają?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
a co tam jest jest z mpaka?

przy odrobinie wyobraźni można tą zajechaną kierą omamić amatora.

teraz mus jest że wszystko musi mieć m-pakiet :mrgreen:

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały