Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, taka oto lalka u jakiegoś handlarza pod stodołą się pokazała. Zachęca mnie wyposażenie i rocznik oraz fakt, że auto wygląda, jakby nie było odpicowywane, czyli w takim stanie, jak kupione za granicą. Wolę sobie sam odpicować, zresztą wóz ma być dla brata. Zastanawia mnie że nie widzę nic o skórze w Vinie oraz wersja językowa Niemcy, a auto z Włoch. Radźcie

http://otomoto.pl/bmw-320-C32260221.html

Wyposażenie

Składanie Dane pojazdu

Art.

Wartość

Numer podwozia WBAVC31030PY57673

Kod typu VC31

Typ 320D OL (EUR)

Typoszereg E E90 ()

Seria 3

Rodzaj konstrukcji LIM

Układ kierowniczy LL

Drzwi 4

Silnik M47/T2

Pojemność skokowa 2.00

Moc 120

Napęd HECK

Skrzynia biegów MECH

Kolor ARKTIS METALLIC (A34)

Tapicerka STOFF FLUID/ANTHRAZIT (ALAT)

Data prod. 2006-02-15

Składanie Wyposażenie

Kod

Nazwa (interfejs)

Nazwa (ETK)

S1CAA SELEKTION COP RELEVANTER FAHRZEUGE Selekcja COP ważnych pojazdów

S200A DIESELPARTIKELFILTER Filtr cząstek stałych

S249A MULTIFUNKTION FUER LENKRAD Wielofunkcyjność dla kierownicy

S255A SPORT-LEDERLENKRAD Kierownica sportowa ze skóry z poduszką

S313A AUSSENSPIEGELPAKET Lusterko zewn. z funkcją składania

S320A MODELLSCHRIFTZUG ENTFALL Brak napisu modelu

S321A EXTERIEURUMFAENGE IN WAGENFARBE Zakr. wyp. zewn. w kolorze pojazdu

S403A GLASDACH, ELEKTRISCH Dach przesuwno-uchylny, elektryczny

S423A FUSSMATTEN IN VELOURS Dywaniki podłogowe Velours

S428A WARNDREIECK Trójkąt ostrzegawczy i apteczka

S431A INNENSPIEGEL,AUTOMATISCH ABBLENDEND Lusterko wewn. ściemniane automatycznie

S441A RAUCHERPAKET Pakiet dla palących

S465A DURCHLADESYSTEM System załadunku

S494A SITZHEIZUNG FUER FAHRER/BEIFAHRER Podgrzwanie fotela kierowcy/pasażera

S4AEA ARMAUFLAGE VORNE VERSCHIEBBAR Podłokietnik przedni, przesuwany

Kod

Nazwa (interfejs)

Nazwa (ETK)

S508A PARK DISTANCE CONTROL (PDC) Park Distance Control (PDC)

S520A NEBELSCHEINWERFER Lampa przeciwmgłowa

S534A KLIMAAUTOMATIK Klimatyzacja automatyczna

S563A LICHTPAKET Pakiet oświetlenia

S606A NAVIGATIONSSYSTEM BUSINESS System nawigacji Business

S672A CD WECHSLER 6-FACH Zmieniarka CD na 6 płyt CD

S676A HIFI LAUTSPRECHERSYSTEM System głośników HiFi

S6UEA DIEBSTAHLSCHUTZ NAVI-DVD Zabezp. syst. nawig. DVD przed kradzieżą

L801A DEUTSCHLAND-AUSFUEHRUNG Wersja krajowa Niemcy

S863A SERVICE KONTAKT-FLYER EUROPA Spis dealerów, Europa

S879A DEUTSCH / BORDLITERATUR Literatura pokładowa, niemiecki

S8SPA COP STEUERUNG Sterowanie COP

S969A REQUEST NAVIG. DVD E60 ON DELIVERY Przy dost. zażądać płyty DVD nawigacji

Składanie Wyposażenie seryjne

Kod

Nazwa (interfejs)

Nazwa (ETK)

S4AGA INTERIEURLEISTEN TITAN MATT Listwy wewnętrzne tytanowe matowe

S548A KILOMETERTACHO Licznik kilometrów

S851A SPRACHVERSION DEUTSCH Wersja językowa, niemiecki

Opublikowano
Biorę poprawkę na Włochy, sprowadzałem z stamtąd motocykle i naprawdę da się tanio kupić. Haczyk jest taki, że każdemu coś dolega, tak jak tutaj mogę zapomnieć o historii serwisowej, lakierowanie dookoła też pewnie wskazane i ogólnie auto będzie do odszczurzenia serwisu niekończącego się na wymianie oleju
Opublikowano

To wnętrze jest obszyte bo to nie są oryginalne fotele z BMW - i jest już mega zjechane, do tego przyciski na kierownicy :duh:

Jestem ostatnim co by oceniał przebieg po zdjęciach ale to auto z pewnością nie ma deklarowanych 163tys :duh:

Ale przebieg już spadł o 5tys

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:f-5g-l4XsqMJ:otomoto.pl/bmw-320-super-kolor-i-wyposazenie-C32064578.html+&cd=2&hl=pl&ct=clnk&gl=pl&client=firefox-a

Co Ci się w tym "męczenniku" podoba oprócz ceny????

Opublikowano
Oprócz ceny podoba mi się navi... podobała mi się też skóra (jej obecność, nie stan)zanim vin rozkodowałem- swoją droga musiałem sprzedającego mocno zmęczyć, nie chciał podać. Cenę pomijam, bo po opłatach, serwisie i lakierowaniu wyjdzie ok 33 tys, więc już nie taka promocja. Do włochów przekonuje mnie tylko to, że są wolne od zjawiska zwanego korozją, wszystkie śruby, zawieszenie itp są z reguły jak nowe, a sprawa polakierowania wokół mnie nie rusza, lepiej tak niż kupić zmalowane (czyli praktycznie 90%) i nie wiedzieć czy pociąg po nim nie skakał. Fakt, przyciski na kierze zjechane, ale makarony to ogólnie syfiarze i niedbaluchy, zwykle zużywają auta bardziej niż normalni biali. 20 tys rocznie dieslem hmmm, robię więcej benzyną 4.4. Bez kompa w celu przeszperania wszystkich modułów i odczytu przebiegu bym się nie wybrał. Dobrze wszyscy wiemy, że gdyby to auto stało w płocku lub zwoleniu, byłoby wyprane, wysprzątane, zdjęcia podkręcone i kosztowałoby 5 tys więcej....dlatego wolę takiego poszukać niż przepłacać za kryptośmiecia. Ale dzięki że mnie studzicie
Opublikowano
Oprócz ceny podoba mi się navi... podobała mi się też skóra

Navi jest Business - więc kiepsko, a skóra jest nie oryginalna i w fatalnym stanie.

To Twoja kasa - ale auto wygląda na mega umęczone a skórą i navi się nie jeździ :duh:

Opublikowano
Spoko spoko, już ostygłem. A w e90 lepszy business niż nic...

Wolałabym zadbane e90 bez, niż umęczone z nawigacją.

Jak kupisz tego męczennika to ustaw sobie w niej od razu adres mechanika - bo najczęściej właśnie tam będzie Cię prowadzić

BTW tak właśnie nasi rodacy kupują samochody - priorytety przy zakupie: cena, navi, xenon i skóra - ch..... ze stanem technicznym i poziomem dbałości o pojazd

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Szczególnie te ksenony wszystkim potrzebne nie wiem do czego, skoro 90% z miasta nigdy nie wyjeżdża tym autem. :) No ale przecież wyglądać musi.
Opublikowano

Przecież ten samochód musiał kosztować we włoszekch max 20-21tys. zł :duh:

Po zdjęciach widać, że to śmieć i nawet głupio byłoby mi pokazać tak brudny samochód na zdjęciach.

Sprzedam Graty po Aucie :

- Wybierak ( Joystik ) Zmiany biegów zwykły do F10-tki - cena 200zł ! ( stan idealny )

- Licznik Europejski F10 ( stan BDB ) - cena 200zł

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Chciał pokazać, że mu na klientach nie zależy. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Opublikowano
Szczególnie te ksenony wszystkim potrzebne nie wiem do czego, skoro 90% z miasta nigdy nie wyjeżdża tym autem. :) No ale przecież wyglądać musi.

Potrzebne są ksenony :D Kilka lat temu sprzedałem pewną pokrewną markę, notabene trupa o czym wiedział kupujący, tylko dlatego że były ksenony, samopoziomujące i jeszcze z wycieraczkami. Tak w skrócie, tak najaranego człowieka w życiu nie spotkałem, za same ksenony zapłacił więcej niż cały samochód był wart.Od tamtej pory przestałem się dziwić, jak dla niektórych ksenony są wartością jedną z najwyższych.

Opublikowano
po środku stwierdzam swoim skromnym zdaniem iż samochód ma przejechane +400 000. tak tak..na zachodzie to normalny przebieg..a takiego "handlarza" powinno sie karać za ewidentną scieme z licznikiem!!!! a koło m pakietu to to nawet nie stało. Dziekuje.
http://www.bmw.com/com/en/_common/shared/img/id_moduls.png
Opublikowano
Witam kolegow mam znajomego ktory jezdzi do pracy 7km dziennie i po 40 tys kierownica galkai podlokietnik jest tak zmeczony ze szok wiec nie bral srodka auta jako wyznacznik przebiegu bo moze jest zaniedbane w srodku a serce moze smigac ja mam auto z wloch bylo do okola malowane ale wiem chociaz ze bylo poobijane a nie 3/4auta przyjechalo a reszte wspawano i jak zalozyciel postu napisal zwolem plock to auto by bylo lalka przekonalem sie raz jak zobaczylem vw golfa4 jak przyjechal to poprostu jeden wielki syf{mieszkam nie daleko komisu}po 2 tygodniach szok lalunia
Opublikowano
Krzysiek318d masz rację ale Włoch nie kupi dużo droższego diesla by jeździć 7km do pracy. Wytarcie kierownicy i gałki to jedno. Ale żeby tak "wysiedzieć" fotele które z resztą zostały obszyte i wydrzeć przyciski kierownicy oraz przycisk start - to już trzeba trochę kilometrów nalatać.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ale o czym my mówimy? Ta cena to skąd się wzięła przepraszam??? Z autentycznego, niskiego przebiegu? :duh:
Opublikowano
gdzie tam jest ten M pakiet? Odpalany chyba szczotka druciana a nie palcem patrzac na przycisk START STOP.Egzemplarz wyjatkowo zaniedbany w kazdym calu no ale cena przynajmniej do tego adekwatna.
Opublikowano

Ta kierownica jest obgryziona czy mi się wydaje? :shock:

Moim zdaniem auto zdecydowanie niewarte tej ceny. Znalazłem kiedyś na mobile.de 320i e90 w podobnej cenie (6.500 EU) od prywatnego sprzedawcy, 2006 r. czarna w manualu 102 tkm. 1 właściciel, książka serwisowa, bezwypadek, do końca serwis w ASO. Ale tylko 2 dni było ogłoszenie :wink: Tamto auto z mobile przy tym, to był "salon".