Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

To że powiedział nie znaczy że tak zrobi...powie że też nie wiedział i co zrobić. Ale od samego oglądania nikt jeszcze auta nie kupił, weź ze sobą kogoś ogarniętego i dopiero jak wstępnie będzie ok jedz na serwis

Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka

• Zasłużeni forumowicze
Pewnie po zdjęciach spod maski, Tysia pamiętaj kupując od handlarza trzeba szykować na pakiet startowy 5-6tysi i to na podstawowe czynności, raczej szukaj od osób prywatnych autka...

• Zasłużeni forumowicze
Ja myślę, że albo długo się naprawiał, albo ma pod 200 tys km, bo tyle wychodziłoby patrząc na wpisy w ASO. Auto widać, że było przez 2 lata gwarancji serwisowane w ASO i potem ślad się urywa, więc dalsze trzepanie km odbywało się poza ASO dlatego nie ma śladów.

No to już wiesz, ze błotniki przednie były lakierowane i wzmocnienie prawego błotnika również - więc lekko nie było.

Po czym to poznałeś ?

Patrzę teraz na te zdjęcia na normalnym monitorze, i powiem że nie do końca jestem pewien tego co napisałem, bo może to tylko kwestia obrabianych zdjęć. Chodziło mi o to, że BMW oryginalnie pod maską lakierowane jest w macie - zarówno, podłużnice, kielichy, fartuchy i rynienki błotników - a tutaj ewidentnie wszystko się "błyszczy" szczególnie prawa strona.

Ale na tych zdjęcia wszystko jest "wybłyszczone" wiec może to być kwestia obróbki.

Trzeba obejrzeć na żywo.

Generalnie tak jak pisałem - auto w tej cenie z tego rocznika powinno się sprzedać w jeden dzień - a jednak wisi już trochę czasu.

Moim zdaniem nie jest fachowo cofnięty choćby z uwagi na tę "kropkę". Tysiu najprościej będzie zweryfikować przebieg w ASO i wydaje mi się, że potwierdzi to iż przebieg jest kombinowany...

Jeśli chcesz kupić to auto powiedz wprost sprzedającemu o tej "kropce" koło przebiegu ciekaw jestem jego reakcji...

Pozdrawiam

• Zasłużeni forumowicze
W tym przypadku oczywiście, że jest kiepsko cofnięty. Pewnie tylko w zegarach przestawili stąd kropka. Pisałem ogólnie, że jak ktoś to robi dobrze to tylko innymi metodami da się dojść co i jak.

A więc wybrał się tam mój wujek, bo ma niedaleko i zrobił kilka fotek (te co są powyżej, mam nadzieję,że się otwierają). Jak umiecie coś poznać po tych fotkach to proszę o pomoc :)) Autko podobno prezentuje się fajnie, miernik lakieru nie wykazał, żeby coś było nie tak no ale to przy tym przebiegu ta kropka i wykrzyknik :cry:

• Zasłużeni forumowicze
Dajcie spokój z tym autem. Nie dość, że podłużnica wygląda jakby ją w stodole naprawiali to jeszcze przebieg cofnięty. Nie rozumiem po co w ogóle jeszcze sobie tym szrotem głowę zawracać.

• Zasłużeni forumowicze

za tą kasę to tylko podobną promocje kupisz:

http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=244294722&asrc=st|sr

ale nie każdemu banan odpowiada.

nie męcz już wujka i nie rysuj lakieru miernikiem :mrgreen:

weź fachowca i skończ tą farsę jak się nie znasz.

albo do cyganki idź żeby wywróżyła :norty:

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały

• 1 miesiąc temu...

Okazja wisi już ponad 3 miesiące:

http://allegro.pl/bmw-116d-2-0d-116km-m-power-skora-bi-xenon-2011r-i4212994492.html

Powiem szczerze, ze to musi być konkretna "paść" skoro za tą cenę nikt jej jeszcze nie kupił.