Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Kto kolwiek zna kto kolwiek widział...

:phone:997 :phone:

Opublikowano (edytowane)

Uwielbiam taką pomoc.. Pewnie chodzi wam o VIN. Nie mam VIN'u ale zapytać chyba moge.. Może sie okazać że ktoś zna i powie co wie.

ps. A Tobie edoneil dziekuje już za pomoc i prosze o nie pisanie w tym temacie wiecej postów :) Zwykłe nie dopatrzenie.. wystarczyło napisać a nie podchodzic jak do "debila"

Edytowane przez neqs
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Uwielbiam taką pomoc.. Pewnie chodzi wam o VIN. Nie mam VIN'u ale zapytać chyba moge.. Może sie okazać że ktoś zna i powie co wie.

ps. A Tobie edoneil dziekuje już za pomoc i prosze o nie pisanie w tym temacie wiecej postów :) Zwykłe nie dopatrzenie.. wystarczyło napisać a nie podchodzic jak do "debila"

Nie strzelaj focha :cool2: podaj VIN bo temat będzie zamknięty .

Opublikowano

Sznycel, m-pakiet, CSL, M3... Brakuje tylko naklejki Alpiny :mad2:

Załatw VIN, bo temat poleci do kosza i szanuj zasady forum.

Ksenony najprawdopodobniej dołożone - i po to wymagany jest VIN, by nie było wątpliwości.

Opublikowano
Ale nie mam :D Przeciaż jak bym miał to bym dał.. co, na złość miałbym robić ? Sobie ? Ziomek nie odbiera. Nie moge w żaden sposób się z nim skontaktować. Jak załatwie to dam.. a do czasu chcilabym usłyszeć waszą opinię.
Opublikowano (edytowane)
A ja wręcz przeciwnie.. czemu nie może wygladać i jeździć paląc dwa razy mniej :D jeżeli ładnie jest zrobione.. "profesjonalnie" to niech jest dopchane ile tylko może :D Co do xenonów.. no nie trudno sie domyśleć, ale w czy przeszkadza czy miał czy nie miał.. ważne że ma i działa :) Edytowane przez neqs
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
W sumie vin nic nie da, bo nic nie będzie się zgadzać :P

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano
a na swiatlach objezdza Cię Golf 1.6

Jak czytam Twoje komentarze to rece mi opadaja.. Człowieku jak bym chciał moc to szukał bym prawdziwej "emki" Jak masz w każdym poscie pisać mi takie bzdury i napinać to "Daj pan spokój" Czytam wszystkie Twoje posty i widzę że nie tylko do mojego tematu wniosłeś nie wiele wiecej jak kilka napinek.. Wiec poprosze Cie jeszcze raz i mam nadzieje że ostatni. Nie wypowiedaj się wiecej w TYM temacie.. Idz gdzie indziej dzielić sie swoimi mądrościami. Prosze :)

Opublikowano
edonell,znajdzie się kilka zwykłych dieselków które obsikają Twoje 330 dymkiem z rury.Żaden to argument z tym objeżdżaniem.Zawsze ktoś nas objedzie,i co z tego?.Ego cierpi?, :mrgreen:
Opublikowano
Będe pisał co chce i gdzie chce, wg mnie jest głupotą kupować auto które ma udawać czymś czym nie jest, a temat nie dotyczy "zwykłych dieselków" i mojego auta tylko tego pseudo m3 2.0 z tematu.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.