Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Arek choci mi o to ze masz czas pisać poeamty na temat zachowania I komentarzy innych a nie masz czasu zeby przytoczyć kilka faktów o ktorych czytałeś? Jak czytałeś to chyba wiesz pamietasz I mozesz napisac :) po co mam przeszukiwać million stron jak mozesz to przytoczyć z pamieci jesli sie tak dobrze orientujesz? czy nie po to jest wlasnie forum? :)

odnosne auta kolegi 320SI czemu na PW nie mam pojecia wyslalem wiadomosc czekam na info :)

Opublikowano
Arek choci mi o to ze masz czas pisać poeamty na temat zachowania I komentarzy innych a nie masz czasu zeby przytoczyć kilka faktów o ktorych czytałeś? Jak czytałeś to chyba wiesz pamietasz I mozesz napisac :) po co mam przeszukiwać million stron jak mozesz to przytoczyć z pamieci jesli sie tak dobrze orientujesz? czy nie po to jest wlasnie forum? :)

No to Ci piszę, że w Niemczech była jedna sztuka, gdzie po 60 tyś. rozwaliło cylinder. Nagminne w tym silniku - według użytkowników - są problemy z odpalaniem na ciepło, przy czym może się okazać że próba zdiagnozowania tego to walka z wiatrakami - takie wnioski można wysnuć czytając wypowiedzi posiadaczy tego modelu. 2 x pęknięta głowica - to znalazłem w internecie. Generalnie ciężko się czyta fora zagraniczne gdzie ludzie używają technicznych, specyficznych określeń, ale można przy odrobinie wysiłku znaleźć cenne informacje. Co chyba najważniejsze - wpisy dotyczące tych usterek były z 2007 i 2008 roku, czyli wkrótce po wprowadzeniu modelu do sprzedaży, więc przebiegi nie były duże, utkwił mi w głowie ten wpis z rozwalonym cylindrem po 60 tyś, było nawet zdjęcie - poszukaj we własnym zakresie informacji, pewnie znajdziesz więcej - znasz takie powiedzenie - umiesz liczyć, licz na siebie:) Ja napisałem wszystko to co zapamiętałem.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
To co rzuca się w oczy od razu to piękna, nowa książka serwisowa - zwróć uwagę na jej wypełnienie - dziwnym trafem ten sam człowiek za każdym razem ją wypełniał i robił to bez najmniejszego błędu - piękny układ cyfr i liter.......

Jesteś błaznem teoretykiem który sam obrzuca błotem innych, później sam za to przeprasza i robi to ponownie dlatego będę walczył z tobą i tobie podobnymi do samego końca na tym forum, Twojego lub mojego ! We wszystkim widzisz podstęp i oszustwo sprzedającego, za czysta książka i równy układ cyfr to również powód do podejrzeń Twoim zdaniem, widocznie sam na codzień oszukujesz ludzi w swojej pracy stąd wszędzie widzisz chęć oszukania Ciebie. Jakim jesteś oszołomem już dawno napisalem Ci na priv, Ty teraz tutaj zrobiłeś z siebie eksperta "gazetowego" i bredzisz jak ja bredzę w największej gorączce. Tyle co do Twojej nędznej osoby. Założycielowi wątku odpowiem wieczorkiem na priv , przepraszam ale mam teraz mało czasu a wstawianie ćwiartek trochę tego czasu pochłania :wink:

Opublikowano
Przecież stwierdzenie, że tylny błotnik był wymieniany nie jest oczernieniem samochodu - a w oferowanym przez niego aucie ewidentnie był - jakoś dziwnie moje słowa, które są NORMALNYM STWIERDZENIEM Cię dotykają, a jak Twój znajomy najeżdża na kogoś z epitetami to uznajesz to za normalne i się nie dziwisz.......... No comment.

Chciałeś mi wcisnąć E39 jako idealne - jeśli dla Ciebie samochód idealny to taki, który ma wstawioną ćwiarę i to w dodatku "na handel" - to tylko świadczy o tym właśnie Twoim poziomie "Mirka handlarza".........

To są Twoje słowa. Nie jestem ekspertem w blacharce, ale wydaje mi się, że grubo naginasz rzeczywistość nazywając wymianę błotnika wstawieniem ćwiartki. Trzeba się liczyć ze swoimi słowami.

A co do epitetów - też nie żałowałeś, wystarczy poczytać konwersację.

Przyznaję się do dwóch - nazwałem go "Mirkiem handlarzem" i burakiem. Porównaj to teraz do tego co on pisze na mój temat, mam wyliczać?

Opublikowano

Arek5er

Czyli ze jesli samochód jest zadbany i ma książke ASO to sprzedający jest oszustem i krętaczem?? :mad2:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.