Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

jestes jakis sfrustrowany chłopczyku? daruj sobie sarkazm, patrząc na Twe komentarze wszelakie widzę, że ciężko Ci się do ludzi zwracać bez 'uśmiechu politowania'..ciekawe co powoduje, że taki jesteś. Nie prościej rzeczowo odpowiadać na pytania? Po to jest chyba to forum, nie każdy tu siedzi ileś lat, nie każdy ma wiedzę i dlatego pyta; czasem nie tak jak 'powinien' według Ciebie...

Zdjęcia za wyraźne nie są, ciężko po nich coś wywnioskować. A to już nie wróży dobrze. I ten przebieg też można między bajki włożyć. 7-ka z 2003 r. w dieslu z przebiegiem 240 tkm. za cenę 7 tys. EU (minus jeszcze zarobek handlarza?).

ładnie powiedziane ;-) ale przebieg: ja sprzedawałem swoje 520d z przebiegiem 211 tys /2005 rok/ serwisowane w Aso bmw, niby potwierdzane było w BMW przebiegi, książka itede.. szlag mnie trafia.. chciałem sie zmieścic w 40 000 /wole kolejna dyche na wycieczke wydac latem na 2 tyg z rodzinką/.

kolejna dyche, albo i wiecej, to ty wydasz na naprawy tych zlomow ktore tu zapodajesz :mrgreen:

nawiasem mowiac, jak mozna chciec zamienic E60, na cos tak paskudnego, jak E65? ale o gustach sie podobno nie dyskutuje...

Dokładnie o gustach się nie dyskutuje jednym e65 się podoba innym nie ale koledzy mają dużo racji. Jak kupisz zapuszczony egzemplarz to te 10kzł rozleci ci się bardzo szybko. Z wycieczki nici i bardzo często będziesz słyszał "a nie mówiłam". :mrgreen: A tak na poważnie to 30-40kzł na dobrą e65 to trochę mało, chyba że chcesz je doprowadzać do ideału ale to kosztuje....

Nie ma maty w bagażniku szarej. Zresztą, weź chłopie pomyśl, za ile ten samochód musiał być kupiony, że handlarzowi opłaca się go za takie pieniądze sprzedawać.

A-Z

Myjnia ręczna ● pranie tapicerek ● czyszczenie skór ● doradztwo zakupowe

Ul. Sportowa 6, 55-095 Mirków ok. Wrocławia

536 - 802 - 804

dostałem 37 a sprzedawałem bo marzy mi się 7mka... jadę w piątek obejrzeć to http://otomoto.pl/bmw-730-bardzo-zadbana-bezwypadkowa-C32246102.html. Jak macie jakieś ciekawe to chętnie zobaczę.

O ku..a!!! To znajoma Pandą z 2003 roku większy przebieg zrobiła :shock:

Przecież wiesz że tak drogie w utrzymaniu auta nie służą do trzepania kilometrów a jedynie do dojazdów do kościoła :mrgreen:

ok ok... coś znalazłem.. jutro mam tym spotkanie w serwisie bmw z tym autem, znajomy /bo trochę daleko/ obejrzał auto, wszystko ok, łącznie z lakierem i zobaczymy. Po VINie mam pisemko z BMW z, że 20 tys temu był jeszcze serwisowany w Berlinie u nich.. nie wiem jako to jest z ew. fałszowaniem przebiegu w orginalnych stacjach ASO bmw? w sumie wszystko można zrobić...jutro zobaczymy

Nie wiem jak u Ciebie kolego kpmedia z ufnością ale widzę że obie ręce i nogi możesz stracić ręcząc za te 7 i te ich "oryginalne" przebiegi :mad2: . Ktoś jak kupuje 7 to prezesi, politycy i oni trzepią nie kilka set km w miesiącu a kilka tys km w miesiącu. Rozumiem że Ci się podoba ale weź chłopie się zastanów nad podnieceniem się przy 7 jak wynurzysz się z zimnej wody najlepiej głębokiej i z silnym nurtem rzeki. Książkę serwisową w BMW łatwo podrobić wystarczy mieć znajomego w serwisie kupić nową serwisówkę dać mu trochę $ i Ci wpisze kilka przeglądów biorąc przebieg z du.y. W Audi i VW z tego co wiem są specjalne naklejki w bagażniku takie same jak serisówka ma, i jak ktoś nie wie to nie sprawdzi nr czy się zgadzają.

Amen

To ta 7 jest z Belgii czy Niemiec? Jak z Belgii to duś sprzedającego o Car-Pass. Musi go mieć. Będziesz przynajmniej pewien przebiegu.

Jak pies je zjadł albo mu "nie dali" to już bym to auto olał i miał pewność że licznik kręcony. Ne widziałem jeszcze auta z Belgii z oryginalnym przebiegiem które nie miało Car-Passu, jest to atut dla sprzedającego którym każdy kto ma chwali się już w nagłówku. :mrgreen:

kupiona!! byłem w serwisie bmw, sprawdzili wszystko /3 godziny/, byłą malowana po prawej, serwisowane regularnie w bmw, elektronika wszystko sprawne, od roku w Polsce, zawory, przepływy ok; wtryski działają cudownie na od 0.0 do 0.5 wszystkie /nie wiem czego to miara ale podobno ok/, zawieszenie, zbieżności wszystko ok, podbili mi kwity z komputera, potwierdzenie przebiegu itd itp. Facet który sprzedawał na podwórku dość bogato: mercedes nowy, minimorris, vw nowy, 'normalny' w kontakcie. Jechało się rewela. Do wymiany klocki z tyłu i swiece żarowe /2 padły/

KAżdy przycisk sprawny, wszystko działa, przebieg 248 700. Nie poodbcierana ponad miarę w środku, zadbana. jutro wrzucę foty.