Skocz do zawartości

Alusie 17 e 46

MELEK12PIOTR12

Rekomendowane odpowiedzi

Witam :-)

Drodzy Koledzy :-)

Mam poliftowa becia e 46 srebrny metalik . Po okresie zimowym chcialbym kupic nowe alusie i nowy komplet opon . Chcialbym kupic takie aby jednoczesnie autko nabralo troszke charakteru . Zastanawoalem sie nad : http://allegro.pl/nowe-felgi-w670-luxor-bmw-e46-f90-e91-m3-17-cali-i3926176596.html

Ale jakie dobrac teraz oponki bo nie bardzo jestem w temacie wiec wole sie zapytac kolegow formulowiczów ( chcialbym szersze bo poprzedni komplet mialem 225/45 z tego co pamietam ) . Chyba ze macie jakies inne propzozycje alusi to z checia wyslaucham :-) Budzet jaki chcialbym przeznaczyc hmm 3-4 tysieace , nie wiem ale mysle ze znajde cos juz lepszego za ta cene . W razie czego moge jeszcze dolozyc "pare zlotóweczek" :-)

Pozdrawiam i z gory dziekuje jesli chcielibyscie mi pomoc :-)

Ja mam własnie takie felgi i nienarzekam jak niektrórzy mówią ze się zaraz pokrzywią jak się walnie w konkretna dziure to nawet orginalną felga nie wytzyma :) jak juz to kup sobie 18tki na komforcie duzo nie stracisz a bedzie wygładać jeszcze lepiej :wink:

Mam do sprzedania Styling 71, skręcane, oryginalne.

Na felgach założone są opony z 2012 roku Continental CSC 5: przód 225/45R17 91Y, tył 245/40R17 91Y.

W razie zainteresowania proszę na priv.

Uprzedzając pytanie.

Sprzedaję, bo kupiłem takie same 18" :norty:

Do e46 najlepiej 18 cali... oczywiscie na 17 tez ładnie wygląda.

17 to dobry wybór ze wzgledu na budżet i tansze opony niz 18 calowe.

Komplet dobrych opon 17 cali mozna już za 1600zł kupic....osiemnastki duuużo drozsze.

spieszmy się kochac e36, tak szybko odchodzą...

POSIADAM NA HANDEL FELGI DOTZ HANZO, MOŻE BĘDZIESZ ZAINTERESOWANY ;)

http://tablica.pl/oferta/alu-felgi-dotz-hanzo-8x17-5x120-et35-tanio-promocja-CID5-ID4EINj.html

wow, nie wierze ze ktos odwazy sie cos takiego na auto wrzucić..... brzydszego wzoru nie było ?

Lepiej pchać niż ciągnąć... | Bita Malowana Wy-szpachlowana...

http://oi59.tinypic.com/oqvqmr.jpg

Odważy odważy ... jest "kozak" wzór ? - jest, i gra muzyka. Czarne klosze, trochę diód, ledów i nalepek - jak znalazł.

Jeszcze jakieś wkładki gumowe w sprężyny, żeby niedobijało po wsi i heyah.

Odn. felg z pierwszego postu, miałem do czynienia przez niecały rok z tym wzorem tylko cal mniej (16''), był to nieświadomy prezent... Raz że prowadzenie auta zmieniło się diametralnie nie wiem czy powodem było et34, dwa że, po wczesno jesiennym sezonie zrobiły się wżery w to niby polerowane amelinium. Generalnie syf, kiła i mogiła... Wczesną wiosną poleciały kurierem za Bug.
http://i.imgur.com/TJRt6Lp.jpg?1

POSIADAM NA HANDEL FELGI DOTZ HANZO, MOŻE BĘDZIESZ ZAINTERESOWANY ;)

http://tablica.pl/oferta/alu-felgi-dotz-hanzo-8x17-5x120-et35-tanio-promocja-CID5-ID4EINj.html

wow, nie wierze ze ktos odwazy sie cos takiego na auto wrzucić..... brzydszego wzoru nie było ?

to pochwal się jakie ty masz felgi :) przynajmniej są masywne i oryginał a nie jakieś podróby z chin ( pewnie na takich jeździsz i nawet nie chcesz się przyznać do tego bo to wstyd )

Po pierwsze każdy ma inny gust. Jak Ci się nie podobają to po co udzielasz się. Ten post nie był do Ciebie, Nikogo nie interesuje tu twoje nic nie znaczące zdanie...

Edytowane przez Rafix

Odważy odważy ... jest "kozak" wzór ? - jest, i gra muzyka. Czarne klosze, trochę diód, ledów i nalepek - jak znalazł.

Jeszcze jakieś wkładki gumowe w sprężyny, żeby niedobijało po wsi i heyah.

A ty "kozaczku" uważaj co piszesz i do kogo!! Widać na jakim poziomie jest Twoja inteligencja... Obrażasz ludzi mieszkających na wsi. Twierdzisz że oni są gorsi od miastowych, ale chyba lepiej robić wiochę na wsi niż wiochę w mieście. Coś o tym wiesz co??

Edytowane przez Rafix

rafix po to jest forum aby dyskutowac, moze nikt tego szajsu co sprzedajesz nie kupi...., czy moje zdanie ciebie interesuje ? Mam nadzieje ze nie bo inczej oddalbys ten zlom na skup metali kolorowych haha

Dla twojej wiedzy mam 18' na lato i 17' zima, oba wzory z m pakietu.

Wysyłane z mojego GT-I9195 za pomocą Tapatalk 2

rafix po to jest forum aby dyskutowac, moze nikt tego szajsu co sprzedajesz nie kupi...., czy moje zdanie ciebie interesuje ? Mam nadzieje ze nie bo inczej oddalbys ten zlom na skup metali kolorowych haha

Dla twojej wiedzy mam 18' na lato i 17' zima, oba wzory z m pakietu.

Wysyłane z mojego GT-I9195 za pomocą Tapatalk 2

tak widziałem twoje felgi M pakiet, tylko szkoda że wyprodukowane w chinach :cool2:

do tego powiem Ci "cwaniaczku" masz rację że forum jest po to żeby dyskutować, ale nie obrażać innych w różny sposób. Są gusta i guściki. Jednym podobają się dotz innym momo itd. i niekulturalne jest komuś pisać takie rzeczy... widać że tobie jest tego brak...

• Zasłużeni forumowicze

tak widziałem twoje felgi M pakiet, tylko szkoda że wyprodukowane w chinach :cool2:

do tego powiem Ci "cwaniaczku" masz rację że forum jest po to żeby dyskutować, ale nie obrażać innych w różny sposób. Są gusta i guściki. Jednym podobają się dotz innym momo itd. i niekulturalne jest komuś pisać takie rzeczy... widać że tobie jest tego brak...

Walisz jakieś głupie teksty ,a potem dziwisz się , że piszą o Tobie burak i wieśniak .

Piszesz ,że ktoś jest nie kulturalny ,a wyzywasz wszystkich od "cwaniaczków" -to Twoim zdaniem jest kultura .

A co do felg to naprawdę porażka :duh: .Kiedyś mi się takie podobały jak kolega miał w audi a4 ,ale to było dobre kilka lat temu :mrgreen:

od kiedy cwaniaczek to jest wyzwisko ?? następny znalazł się absolwent nieskończonej podstawówki...

Po pierwsze zostałem wyzwany od wieśniaka tylko dlatego że wystawiłem na sprzedaż felgi?? to jest powód?? Pomyśl...

do tego nie muszą się podobać, wiesz gdzie ja mam Twoje zdanie... Dla mnie i wielu innych forumowiczów jakoś się podobają...

wiesniakiem to sie sam synek nazwałeś, czytanie ze zrozumieniem

ja stwierdzilem tylko że tak paskudnego wzoru jeszcze nie widziałem i nie znam osoby ktora by cos takiego na auto założyła

i drogi absolwencie szkół wyższych MAM DO TEGO PRAWO - PO TO JEST FORUM, mozesz sie ze mna nie zgadzać ale nie myśl że tylko tobie udało sie zdac maturę....

No to się zaczęło...

Kontynuujcie...

http://3.bp.blogspot.com/-row8rlOScW0/UCyYhukV_ZI/AAAAAAAAB0g/BfcyDHdTDIY/s320/Popcorn-Stephen-Colbert.gif

None of you seem to understand...

I'm not locked in here with you.

You're locked in here with me!

//Potrzebujesz podpiąć się pod kompa? Daj znać. Pomogę za free.

ja stwierdzilem tylko że tak paskudnego wzoru jeszcze nie widziałem i nie znam osoby ktora by cos takiego na auto założyła

i drogi absolwencie szkół wyższych MAM DO TEGO PRAWO - PO TO JEST FORUM, mozesz sie ze mna nie zgadzać ale nie myśl że tylko tobie udało sie zdac maturę....

Słuchaj ja do Ciebie nie pije za jakiegoś wieśniaka. mikan pieprznął w podtekście. Możesz wyrażać swoja opinie na forum w końcu od tego jest. Ja te felgi kupiłem razem z autem to nie był mów wybór. Chcę je sprzedać - znaleźć jakiegoś kupca i popchnąć.

czytać ze zrozumieniem widocznie to ty nie potrafisz...

Słuchaj ja do Ciebie nie pije za jakiegoś wieśniaka. mikan pieprznął w podtekście. Możesz wyrażać swoja opinie na forum w końcu od tego jest. Ja te felgi kupiłem razem z autem to nie był mów wybór. Chcę je sprzedać - znaleźć jakiegoś kupca i popchnąć.