Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Nie wiem jak tu przekopiować stronkę z rozkodowanym Vinem więc link wkleję http://www.bmwarchive.org/vin/bmw-vin-decoder.html , wg tego nie ma ksenonów i jakaś dziwna końcówka wydechu lub nakładka założona. Co do blach się nie wypowiadam bo się nie znam. Ale jedno wiem gdyby przebieg był prawdziwy kosztowała by przynajmniej dychę więcej.
Opublikowano

Niby tanio, ale to już 11-letnie auto, przebieg myślę w granicach 400 - 500tys.km, więc ma prawo tyle kosztować.

Ksenonów to ona nie ma oryginalnych, a co do wydechu to pewnie jeszcze wersja bez DPF i rurki były w dół, więc ktoś założył na wprost.

Pzdr

Sprzedam Graty po Aucie :

- Wybierak ( Joystik ) Zmiany biegów zwykły do F10-tki - cena 200zł ! ( stan idealny )

- Licznik Europejski F10 ( stan BDB ) - cena 200zł

Opublikowano
Trzeba być samobójcą, aby kupować 11 letnie e60 w dieslu ze stanem licznika 109k km za cenę jw. i cieszyć się jazdą. Takie auto będzie częściej stało niż jeździło, bo wiele już przeszło.

Sprzedam nowy filtr powietrza MANN C31143 BMW E60 E61 E63 E64 - 90 zł z wysyłką

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
a vin nie od tego auta.

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały