Skocz do zawartości

Zmiana Business CD na Navi GPS 16:9 BMW

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
ja kiedyś znalazłem ten gadzecik z wgranymi 2 systemami. dzialaly niezależnie od siebie i mozna bylo je przełączać najlepsze chyba rozwiazanie. Jest jeszcze fajna firma w Wrocławiu co robi takie rzeczy i tez to fajnie wygląda. taka zabawka trochę kosztuje i chyba jak mialbym się decydować to wole kupic w polskim sklepie dla świętego spokoju w razie awarii
BUNIA :)
Opublikowano
interesowałem sie tym pół roku temu .. na allegro poszukaj. jest tego coraz więcej i ... sa coraz tańsze. takze jak ci nie śpiesznie to wstrzymaj sie jeszcze ... jsk dzwoniłem i konkretnie gadałem to chcieli montaż w cenie zrobić musisz negocjować :)
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
hehe przeczytaj posty powyżej :D cena u tego goscia z jaworzna w ciagu miesiaca spadla o 600 zł. poczekaj jeszcze troche i bedzie duzo taniej. jak poszukasz na e-bay to przy zakupie sumarycznie wyjdzie ci kolo 1400 z clem... wiec tyle sobie ci nasi doliczaja :D
Opublikowano

android, przynajmniej wiecej aplikacji mozna sobie doinstalowac jak będzie potrzeba (windows to zapomniany system)

jak to chodzi na androidzie czy win CE nie wiem - nie bawilem sie - chodzi o płynnosc....

Lepiej pchać niż ciągnąć... | Bita Malowana Wy-szpachlowana...

http://oi59.tinypic.com/oqvqmr.jpg

Opublikowano
ja jak miałbym brać to zdecydowanie Android więcej możliwości, ale jak poszukasz to niektóre kombajny działają na obu systemach jednocześnie i można płynnie między nimi się przełączać
  • 1 rok później...
Opublikowano
zajmuje sie sprowadzaniem eonona:) mam u siebie d5150z , najnowsza wersje wszystko super smiga, moge nagrac filmik pokazac jak dziala,:) we wtorek zamawiam kolejne radia, jakby ktos chcial, prosze pisac pw:)