Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, mam auto w którym na kierownicy są guziki do obsługi telefonu, jako że sporo rozmawiam w czasie jazdy miło by było móc jakoś to użytkować. I stąd pytanie do Was klubowicze- czy ktoś ma pomysł jak do starszego auta podłączyć nowoczesny telefon? Jestem użytkownikiem iPhone 5 i fajnie by było móc to jakoś ogarnąć. Pozdrawiam.
Opublikowano
Kupić tani zestaw bluetooth nokia lub innego producenta z centralką, mikrofonem, głośnikiem mono i przyciskiem odbierania/regulacji głośności. Podpiąć się pod kostkę radia (zasilanie, sygnał mute) i cieszyć z rozmów. Przyciski na kierownicy współpracują z oryginalnym telefonem i zestawem bluetooth. Bluetooth działa chyba tylko z dużą nawigacją 16:9, ale to trzeba sprawdzić, bo mogę się mylić.
Opublikowano

Poszukaj tutaj

http://www.dension.com/

Zastanawiałem się swego czasu nad GWP1BM4.

Moim zdaniem jest to obecnie najciekawsze rozwiązanie dodające funkcję Bluetooth i zmieniarkę MP3 będące w pełni zintegrowane z E46.

Opublikowano

A ten do opcji z iphonem jest już w sprzedaży ?

... ok, widzę że jest, ale ceną zabija

A co do iPhona,to transmiter pozostaje chyba tylko, belkina

Opublikowano

No, niestety tanio nie jest.

W przypadku dużej navi trzeba jeszcze dokupić wiązkę wpinaną w tuner z bagażnika i przeciągnąć ją np. do przodu do schowka.

Jest trochę zabawy, ale podtrzymuje, najciekawsze rozwiązanie.

Opublikowano
a czym jest ten parrot? Bo szczerze mówiąc to chciałbym mieć all in one, czyli navigację, multimedia, zestaw głośnomówiący itp więc było by to naprawdę godne uwagi. DO tego zmienię głośniki, wyciszę auto, dodam wzmacniacz i będę miał dyskotekę:P Więc to już wydaje mi się naprawdę ciekawą alternatywą