Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Na forum jestem od jakiegoś czasu, z racji tego, że opisywane BMW za cholerę nie chce się sprzedać, zostaje u nas pewnie dożywotnio :lol: no chyba, że ktoś się skusi :cool2: :norty:

Nawet nie próbujesz ukrywać w jakim celu jest ta galeria :roll: :mad2:

http://imagizer.imageshack.us/v2/320x240q90/196/nduk.jpg
Opublikowano
Na forum jestem od jakiegoś czasu, z racji tego, że opisywane BMW za cholerę nie chce się sprzedać, zostaje u nas pewnie dożywotnio :lol: no chyba, że ktoś się skusi :cool2: :norty:

Nawet nie próbujesz ukrywać w jakim celu jest ta galeria :roll: :mad2:

Skoro nie próbuje ukryć, to w czym widzisz problem? Jest jakis zapis w regulaminie traktujacy o tym? A z drugiej strony sądzisz, ze powyższy opis jest mocno kogoś zachęcający do kupna? Jak by wszystkie auta opisywane tutaj były przecudowne i od razu warte kupienia. Weź sie zastanów. :duh:

Po drugie, zrozumiałes kontekst "zostaje u nas dożywotnio" to znaczy ze raczej nikt nie kupi bo auto z takim przebiegiem, nie pójdzie za cenę mnie satysfakcjonujaca.

Opublikowano

Nie spinaj. Szkoda nerwów :wink:

Po prostu uważam, że to zdanie o sprzedaży jest zbędne bo to dział "galerie" a nie "giełda samochodowa".

Swoją drogą fajne masz hobby z tym driftem :)

http://imagizer.imageshack.us/v2/320x240q90/196/nduk.jpg
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Większość galerii jest zakładana i prowadzona, żeby w razie sprzedaży było łatwiej :) Nie oszukujmy się...

Swoją drogą niezły plan kupić żonie e34 w kombi :cool2: