Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Co zrobiliście jak zaczęła wam brzeczec ta blacha w której jest schowaną rura wydechowa od kata do dpfa tj taka płaska metalowa osłona rozmawiałem juz z kilkoma osobami jedni ja wywalaja inni spawaja?

Dzieki

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Przeciez odpowiedz napisales juz w pytaniu.

Wymien ja, jak odpadlo to ptzez korozje a to ciezko zespawac a jak sie uda to bedzie dalej korodowac na spawie i znowu odpadnie.

Spot Monachium Facebuk: BMW München PL

Screenshot_20190504_162413.md.jpg

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

To zle zrozumialem :D

No to zespawac albo duza klema zcisnac to powinno ustabilizowac konstrukcje. Ja tego problemu nie mialem ale mysle ze to sporo zachodu o taka mala blaszke.

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

Opublikowano

Dokładnie to jest głupota na 15 min roboty ale jak wkurza jak napiepsza na wolnych obrotach jak padnieta dwumasa :mrgreen:

Myślałem ze macie jakieś patenty bo rozmawiałem z wlasnicielami e60 i mieli tez taka awarie :cool2: (oby tylko takie)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Te blaszki maja to do siebie, niby takie male i ciekie a slychac je jak traktor :mrgreen:

Mysle ze spawanie pomoze i lepiej to zrobic zeby dakej sie nie rozchodziko a narazie moze troche waty/welny szklanej tam napchaj zeby nie stukalo.

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

Opublikowano
Mi tez dzwonilo jakis miesiac temu, ale tylko jak motor byl zimny, jak rozgrzany to bylo ok ale mimo wszystko nie wypada :) odpialem kleme minusowa i zlapalem migomatem od tamtej pory cisza, zastanawialem sie czy jej nie wywalic ale inzynierowie bmw napewno bez powodu jej tam nie wsadzili ma jakies zastosowanie bewnie ochrone przed cieplem migomat klema odpieta i bedzie jak nowa pozdro
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Zauwazylem ze cos tez mi trzeszy pod samochodem w prawdzie bardzo cicho ale nie wypada :mrgreen: , bedzie trzeba tez to obadac. Dzwiek dochodzi z przodu pod pasazerem wiec stawiam ze to to samo :cry2:

ale poczekam do zmiany opon, bedzie latwiej :D i cieplej :D

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!