Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
320si, za nic Cię przepraszal nie bedę bo jeśli nie rozumiesz że ktoś może mieć własne zdanie na temat Twojego samochodu to może jednak warto się dokształcić............

Napisałeś publicznie że moje e39 ma wstawianą ćwiartkę Ja Ci udowodnię że nie a Ty będziesz musiał udowodnić że tak, jeśli tego nie udowodnisz będziesz mnie musiał przeprosić kolego docencie :norty: Tak się składa że mam zawsze udokumentowaną zdjęciami każdą naprawę mojego auta, poniosło cię w nieodpowiednim momencie :wink:

I co - tym stwierdzeniem może prawo złamałem czy coś takiego? Mam Ci zacytować co Ty tutaj pisałeś? Nie ośmieszaj się człowieku. Niech mi ktoś podpowie jak tu się wkleja zdjęcia to wstawię fotkę tego auta sprzed naprawy, którą sam własciciel mi wysłał, zobaczycie że bez wycinania tego błotnika i wspawania nowego nie dało się tego naprawić.

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Kolego nie dyskutuj z tym MIRASEM, to jest burak jedyny w swoim rodzaju, a bronią go tylko Ci, którzy kupili od niego samochód. I wcale nie mam na myśli, tego, że sprzedaje złe samochody, tylko dlatego, że nie umie się zachować.

Pzdr

Sprzedam Graty po Aucie :

- Wybierak ( Joystik ) Zmiany biegów zwykły do F10-tki - cena 200zł ! ( stan idealny )

- Licznik Europejski F10 ( stan BDB ) - cena 200zł

Opublikowano
Kolego nie dyskutuj z tym MIRASEM, to jest burak jedyny w swoim rodzaju, a bronią go tylko Ci, którzy kupili od niego samochód. I wcale nie mam na myśli, tego, że sprzedaje złe samochody, tylko dlatego, że nie umie się zachować.

Pzdr

pojechałeś po nim jak na dzikiej świnie :D

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
No niech ktoś podpowie ekonomiście jak się wkleja zdjęcia bo się przez 20lat studiowania nie zdążył nauczyć, myślisz nieuku że tylko ty masz te zdjęcia ? Ma je każdy kto zapytał o ten samochód na priv. Może poszukiwacz faktur z radomia Ci je pomoże wkleić? Mr nissan też powinien umieć, oblatany jest :mrgreen:
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.