Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 86
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
no dziwna polityka z tym automatem, ciekawe co za tym stoi...ale w X3 LCI jest już nowy 20d tzn. B47 190KM/400Nm
Opublikowano
zegary to black panel z 9.2" wyswietlaczem...

pytanie: czy jak zamówiłem X3 28i M sport lci to dostanę zegary black panel?

[...] wszyscy kupujemy BMW dla radochy z jazdy, nie zawsze kierując się do końca rozumem. [...]
Opublikowano
Nie wziąłem head up'u! :-/
[...] wszyscy kupujemy BMW dla radochy z jazdy, nie zawsze kierując się do końca rozumem. [...]
Opublikowano

to niestety nie będziesz miał zegarów typu black panel w F25...w innych modelach (np. 1, 3, 5) jest możliwośc wyboru przy konfiguracji rozszeżonych zegarów typu 6WA (black panel) lub 6WB (10.25" całe cyfrowe) jako oddzielnej opcji...w F25 jak narazie nie ma tej opcji :(

W F25 black panel występuje tylko w opcji z head up display...

Opublikowano
Ich nicht wiedziec ze to dostepne jest w naszych padakach. W konf nigdy nie widzial - rozszerzony desk tylko w f10 i wyzszych
BMW Auto Rawski - NIE POLECAM!!!
Opublikowano
jest dostępne ale tylko i wyłącznie z head up display, w oddzielnej opcji niestety nie występuje...
Opublikowano
jest dostępne ale tylko i wyłącznie z head up display, w oddzielnej opcji niestety nie występuje...

szkoda, że ten "sprzedawczyk" samochodów w salonie mi o tym nie powiedział!!! :evil: zastanawiałem się na head up'em a gdybym wiedział, że w"gratisie" dostanę black panel to pewnie bym się zdecydował!!! :mad2: czemu zawsze jest tak, że jak idę do salonu do wiem więcej niż ten gość/handlowiec co tam spędza pół życia???? jak ja bym tak pracował to...bym długo nie popracował bo by mnie zwolniono!!!! :mad2:

Opublikowano

przy navi pro zegary mają 5.2" calowy wyświetlacz:

http://www.indiancarsbikes.in/wp-content/uploads/2011/08/BMW-F10-520D-Sedan-Instrument-Cluster.jpg

zegary black panel mają 9.2" calowy wyświetlacz, który zajmuje całą dolną część pow. zegarów. Dodatkowo pierścienie otaczające obrotomierz i prędkościomierz są otwarte w dolnej części...

Opublikowano

w USA black panel jest dostepny z HUD...w konfiguratorze na bmwusa.com sie pojawia (wizualizacja graficzna)

w F25 black panel nie jest wyodrebniony jako oddzielna opcja, wiec opcji 6WA nie będzie w spisie...software w F25 w ogóle nie rozumie kodu 6WA...