Skocz do zawartości

4 lata - 40 tys km i rozstanie

K3m0T1989

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Tylko Ty zrobiłeś 3x więcej km w tym samym czasie i u Ciebie to się zwróciło. Zresztą była o tym mowa już wcześniej :wink:

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Tylko Ty zrobiłeś 3x więcej km w tym samym czasie i u Ciebie to się zwróciło. Zresztą była o tym mowa już wcześniej :wink:

Dlatego nie kupuje sie diesla dla 10k rocznie

Miałeś wypadek? Pomogę w uzyskaniu odszkodowania

Dokładnie tak, gdybym robił do 15k rocznie to bym bez zastanowienia brał benzynke w R6 i prawdopodobnie nie kaleczył samochodu LPG.

• Zasłużeni forumowicze

Ja w tamtym roku zrobiłem swoją e39 niecałe 8 tyś :mrgreen:

Nie wiem czy mam jakieś szczęście czy co ,ale w ciągu ostatnich 5 lat miałem 8 aut , wszystkie diesle i w żadnym nie robiłem ani turbiny ,ani wtrysków ,ani dwumasy :8) czyli największych bolączek silników wysokoprężnych . Podliczając przebiegi wszystkich aut to było by jakieś 200-300 tyś.km. Najciekawsze jest to ,że jeśli chodzi o spalanie,osiągi i awaryjność to najbardziej zawiodłem się na e46 2.0 czyli sławnym M47 ,a najbardziej zadowolony jestem z obecnej e39 czyli M57 :cool2: Tak więc diesel dieslowi nie równy ,nawet gdy pochodzą z jednej stajni .

to przecież napisałem że auta nie winie bo było kupione zaniedbane (mnie przy kupnie nawet nie było) i że bmw będzie tylko jak uzbieram na coś młodszego :) a że akurat trafiłem na zaniedbanego m47 to takie były efekty hehe ale koszty dość poważne i teraz chce spróbować benzyne. Wiem że mogłem kupić 318 (bo 320 np. po lifcie to troche loteria) ale troche polatam japońcem i dopiero będe myśleć :)

a co do diesla to nie ze względu na oszczedności tylko na charakterystyke :) wole jeździć dieslem niż benzyną :P ale wiadomo stare diesle to niezła loteria.

szukam

sporo wydałeś a autko teraz ktos bedzie jezdził bez awaryjnie, kosmetyka zrobiona itd nastepny wlasciciel juz nie bedzie musiał tyle inwestowac :roll:

ja mam swoja prawie 3 lata i włozyłem 10koła bez kosztow robocizny