Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Moderatorzy
Opublikowano
320SI sama złość przez ciebie przemawia potem nie dziwota, że właściciele bmw są postrzegani tak a nie inaczej...

parę osób na forum naprawiało te kratki nawiewów...

NIGDY nie obraziłem Bmw, owszem najeżdżałem, ale tylko na diesla N47 z wiadomych przyczyn :mrgreen:

Z wiadomych przyczyn, "bo nigdy go nie mialem ale czytalem w AŚ" :lol: :lol: :lol:

• Odpowiedzi 98
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Że jeszcze Wam się chce z tym pepegiem dyskutować. :) Niech już kupi tego Nissana i idzie sobie daleko, będzie mniej marudzenia na forum. :)
Opublikowano

Ja już też żartobliwie skwitowałem przód tego infinity q coś tam - że marsjanie/korea atakują i w ogóle kosmiczny.

Życzę powodzenia, ale szczerze.

Moim zdaniem słabe rozwiązanie, czasem je mogę zrozumieć jak ktoś trafi na słabą sztukę, wtapia wtapia i się zawodzi, ale wtedy się przeskakuje na inny model .. ale bmw :)

Co do e90, to wszyscy wiedzą, jakie jest, zwłaszcza tanio kupione ( często przysłowiowe bezwypadki ) bez wyposażenia.

Moim zdaniem nie można porównywać bmw z infiniti, już nie wspomnę ze w gazetach takiego fau pax nie popełniają, ale zdarzało się w tvn w zakupie kontrolowanym, w przypadku "chłopaka z mazur" - nie było co porównywać mimo dużo niższej ceny infiniti oraz wiekszego bajeru w standardzie.

Jest jeszcze kwestia podejścia, upodobania itd - jak kiedyś pisałem, że miałem 3 miesięczną avensis na 14 dni jak mi mojego szrotolota reperowali, to po 3h jazdy tym czymś, z utęsknieniem czekałem na swoją śmierdzielkę, mimo jakiś tam wad, które posiada - oczywiście większość mi nie wierzyła, że co porównuje nowy samochód itd itp.

No ale u nas samochód musi być najbardziej świeży - a że słaby i w środku same braki i po słupie to nieważne - nie tyczy się to PPGG, tylko ogólnie.

Opublikowano
mikan a możesz mi napisać co jest wdłg ciebie takiego ładnego np w E90 pre lci (lci to inna bajka) może ten tył zjechany z lanosa czy może przód z udziwacznioną nerką to nie jest pisane przez złośliwość tylko chciałbym się dowiedziec ;)
Opublikowano
mikan a możesz mi napisać co jest wdłg ciebie takiego ładnego np w E90 pre lci (lci to inna bajka) może ten tył zjechany z lanosa czy może przód z udziwacznioną nerką to nie jest pisane przez złośliwość tylko chciałbym się dowiedziec ;)

Przecież pre lci bez mPaku e90 dla mnie nie wygląda i w życiu bym nie kupił :)

Nic ładnego w nim nie ma !

Ja ogólnie często myślę nad zmianą samochodu, ale bronie się przez e90 jak mogę, pre lci nie brałem pod uwagę.

Opublikowano

Ja ogólnie często myślę nad zmianą samochodu, ale bronie się przez e90 jak mogę, pre lci nie brałem pod uwagę.

;)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Myślę, że o gustach wizualnych nie ma sensu dyskutować, bo jeden wioli brunetki, drugi blondynki a trzeci rude. ;)

Opublikowano
Kolega PPGG pytał, to odpowiedziałem, to nie była dyskusja a stwierdzenie/odpowiedź na pytanie.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

http://imageshack.com/a/img30/4046/osc.gif

Chłopaki znowu się zapomnieli...

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
PPGG, już kupiłeś Infiniti (podpis)? Pytam poważnie, bo wszędzie w prasie same ochy i achy.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
PPGG, już kupiłeś Infiniti (podpis)? Pytam poważnie, bo wszędzie w prasie same ochy i achy.

Swoją drogą mój znajomy kupił niedawno e91 335i xDrive w m-packu, z full wypasem (logic7 indyvidual, radary, aktywne stery itd) z przebiegiem 175tys km za 19kE w DE.....zapłaciłbyś tyle??????

Opublikowano

Houek przecież ty za swoją też chcesz albo chciałeś bardzo duże pieniądze...

Pzdr

Sprzedam Graty po Aucie :

- Wybierak ( Joystik ) Zmiany biegów zwykły do F10-tki - cena 200zł ! ( stan idealny )

- Licznik Europejski F10 ( stan BDB ) - cena 200zł

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Pzdr

Mam na ten temat swoją teorię. Za swoją chciałem normalne pieniądze, wręcz okazyjne, biorąc pod uwagę ceny takich egzemplarzy w DE + akzyca, tylko, że 330d LCI w ori m packu i z konkretnym wypasem jest tyle co kot napłakał i nawet nie ma z czym porównywać.

Powyższe 335i xDrive (wspaniałe auto!!!!) wyszło po zarejestrowaniu prawie 100kzł... dla przypomnienia przebieg 175kkm (auto wygląda i jeździ jak nowe). Tylko w odniesieniu do naszego otomotowego śmietnika z samymi okazjami to "bardzo duże pieniądze" :mad2:

Nie chce mi się poruszać tematu cen i naszego idiotycznego rynku aut używanych oraz jeszcze bardziej idiotycznych kupujących (wystarczy poczytać ten dział)

Właśnie dlatego, że dla większości tutaj normalne, europejskie ceny za dobre auta używane są za wysokie to handlarze muszą kleić, spawać, cofać i kantować na vacie, żeby banda biednych marzycieli mogła sobie kupić "kozackie" auto.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Właśnie dlatego, że dla większości tutaj normalne, europejskie ceny za dobre auta używane są za wysokie to handlarze muszą kleić, spawać, cofać i kantować na vacie, żeby banda biednych marzycieli mogła sobie kupić "kozackie" auto.

Pięknie to ująłeś, że tak powiem. Nic dodać nic ująć. :)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Pzdr

Mam na ten temat swoją teorię. Za swoją chciałem normalne pieniądze, wręcz okazyjne, biorąc pod uwagę ceny takich egzemplarzy w DE + akzyca, tylko, że 330d LCI w ori m packu i z konkretnym wypasem jest tyle co kot napłakał i nawet nie ma z czym porównywać.

Powyższe 335i xDrive (wspaniałe auto!!!!) wyszło po zarejestrowaniu prawie 100kzł... dla przypomnienia przebieg 175kkm (auto wygląda i jeździ jak nowe). Tylko w odniesieniu do naszego otomotowego śmietnika z samymi okazjami to "bardzo duże pieniądze" :mad2:

Nie chce mi się poruszać tematu cen i naszego idiotycznego rynku aut używanych oraz jeszcze bardziej idiotycznych kupujących (wystarczy poczytać ten dział)

:cool2: :clap: :cool2: :clap:

Opublikowano
No to jak panowie kupować Japońca czy szukać nadal E90 bo te wasze opinie trochę dały mi do myślenia...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano (edytowane)
Ja nie rozumiem Twojego toku myślenia. Decydujesz się już prawie na auto kosztujące prawie 200 tys. zł albo więcej a za chwilę myślisz o powrocie do E90. Kup sobie F30 albo F10 za te 140-150 tys. zł i masz super auto na lata, które nie straci wiele na wartości, jest nowoczesne i ładne. Edytowane przez mmw
  • Moderatorzy
Opublikowano (edytowane)

To takie smutne ze dobre auta sa drogie :(

PPgG juz zmienil dane w profilu :( jeszcze pare godzin temu bylo q50s:( kredyty w gran turismo sie skonczyly ??

Ja nie rozumiem Twojego toku myślenia. Decydujesz się już prawie na auto kosztujące prawie 200 tys. zł albo więcej a za chwilę myślisz o powrocie do E90. Kup sobie F30 albo F10 za te 140-150 tys. zł i masz [bAD] auto na lata, które nie straci wiele na wartości, jest nowoczesne i ładne.

Hahahahaha :lol:

No to jak panowie kupować Japońca czy szukać nadal E90 bo te wasze opinie trochę dały mi do myślenia...

Hahaha kup kup honde civic :mrgreen:

Edytowane przez Randall
Opublikowano

PPgG juz zmienil dane w profilu :( jeszcze pare godzin temu bylo q50s:( kredyty w gran turismo sie skonczyly ??

nie prąd wyłączyli :wink:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

nie prąd wyłączyli :wink:

Myślałem ze najbardziej poje...nym tutaj jestem Ja ale jednak nie, Ty jesteś zdecydowanie lepszy ode mnie :mad2:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.