Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
I nawet jak za takie Q50 zapłaci 170-180 tys. zł to kurcze jaką F10 roczną można mieć za to zajefajną, o F30 nie wspominając. Wybór po prostu mistrzowski. :mad2: Chyba żona zadecydowała. :mrgreen:
  • Odpowiedzi 98
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
I nawet jak za takie Q50 zapłaci 170-180 tys. zł to kurcze jaką F10 roczną można mieć za to zajefajną, o F30 nie wspominając. Wybór po prostu mistrzowski. :mad2: Chyba żona zadecydowała. :mrgreen:

Q50 V6 3.7 to hybryda i z tego co czytałem zaczyna się od jakiś 220tys :mad2:

Opublikowano
że tak dorzucę, to najbliższy serwis w Warszawie (przynajmniej ja mam) albo Berlin czyli 350 km :shock: . I dwa serwisy w kraju robią z tego auta ofertę bardzo interesującą. :cool2: Pomijam wygląd bo wg mnie nazwa Qaszqaj do niego pasuje idealnie, ale o gustach już nie powinno się dyskutować, bo dla mnie f30 jest piękne
Opublikowano

Q50 V6 3.7 to hybryda i z tego co czytałem zaczyna się od jakiś 220tys :mad2:

hybryda jest 3,5 V6 jest jeszcze diesel 2.2

mmw nowe to nowe

olo46 auto można serwisować w serwisach nissana u mnie jest Polody

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Nowe jest nowe w salonie. Jak nim wyjedziesz i zrobisz kilkaset km to już nie jest nowe. Walnie Ci ktoś w drzwi pod marketem i już też nie jest nowe, itd. itp. Myślę, że na tym forum i nie tylko 99% ludzi wybierze roczne F10 z małym przebiegiem zamiast nowego Q50. No ale pozostaje ten 1%, w którym się mieścisz. ;)
Opublikowano
Nowe jest nowe w salonie. Jak nim wyjedziesz i zrobisz kilkaset km to już nie jest nowe. Walnie Ci ktoś w drzwi pod marketem i już też nie jest nowe, itd. itp. Myślę, że na tym forum i nie tylko 99% ludzi wybierze roczne F10 z małym przebiegiem zamiast nowego Q50. No ale pozostaje ten 1%, w którym się mieścisz. ;)

tylko nie bierzesz tego pod uwage ze nie każdemu się bmw podoba ;) chodzi mi oczywiście o ludzi z poza forum... jak będzie autko to się pochwale aczkolwiek i tak wiem, że każdy z was napisze, że auto jest do d... itp ;) myślę, ze dalej nie ma sensu robić bałaganu z OT.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Tyle czasu Ci się podobało BMW i nagle przestało, żona tupnęła nogą i zaczęla się podobać wydmuszka ale życzę Ci udanej eksploatacji "tego" nissana, wiem że kiedyś tu wrócisz a wtedy nie licz na litość :wink:
Opublikowano
a tak na poważnie to nie ma na rynku 5-6 letniego 320i za 60-70 tys? :shock: Na mobile widzę jednak auta do 15000eur. a przecież to mała akcyza...
  • Moderatorzy
Opublikowano

Haha faktycznie wnetrze cudowne. Plastiki szczegolnie na boczkach drzwi jakt bywa w japonczykach gorsze niz w e36 :norty: Fajnie porownywac wnetrze auta w cenie f10 do wnetrza z najbiedniejszego e90 ;) (i tak ladniejszego) z zewnatrz tez rewelacja, wcale sie nie wzorowali na BMW :cool2: nawet klin tylnej szyby ukradli :cool2: ale coz taki zywot wszechwiedzacego trolla na forum. Ja tam sie ciesze, moze znajdziesz forum Infinity czy tam nissana primery i nie trzeba bedzie juz czytac wywodow o tym jakie to BMW jest beznadziejne :mrgreen: bedzie cudowne, oszczedne i nowoczesne infinity (te zalety to w stosunku do BMW z lat 90 oczywiscie :mrgreen: ).

Cudo, ideał, ergonomia i piekne nawiewy :mrgreen:

http://www.egmcartech.com/wp-content/uploads/2013/01/DSC_0270.jpg

http://www.blogcdn.com/www.autoblog.com/media/2009/09/19-bmw-5-gt-live-frankfurt.jpg

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

http://imageshack.com/a/img30/4046/osc.gif

Miało być o E90 320i VJ43393

Opublikowano

Randall idź do Biedronki połóż głowę na wadze i wciśnij burak to co piszesz spływa po mnie, widać coś cię boli może by do lekarza się udać i leczyć? tylko zbytnio nie wiem na co bo na głowę już za późno... typowy zakompleksiony chłoptaś z Przemyśla.

auto będzie w takim setupie gdzie tu masz plastiki na boczkach widać małe masz pojecie o motoryzacji...

http://www.autohotest.com/wp-content/uploads/2013/11/2014-Infiniti-Q50S-Hybrid-interior-view.jpg

• Moderatorzy
Opublikowano

Zakompleksiony chloptasiu z e46 1.8 jak juz kupisz to Q50 (nie w Gran Turismo) to nie zapomnij o fotkach :) burak bedzie w gratisie jak do niego wsiadziesz :wink: pozdr

Ps. Wracajac do boczkow to chcesz powiedziec ze to czarne na gorze i to kremowe na dole jest z czego zrobione ? Ze skóry ? Z włókna weglowego? Czy z typowego japonskiego plastiku?

Opublikowano
dlaczego powielasz w odp to co ja piszę? od kiedy 318i ma silnik 1.8? boczki są z takiego samego miękkiego materiału co deska rozdzielcza... a co do nawiewów (które się tobie nie podobają) na pewno regulacja nie będzie odlatywać tak jak to jest w e90 bo niby plastik nie wytrzymuje zimnego powietrza klimy takie to dobre masz plastiki w bmw...
Opublikowano

No ... gtr, ale to nie jest tani popularny model dla ludu.

Poza tym nie zmienia faktu, że sam plastik i a tak skrzynie w nich padają.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
dlaczego powielasz w odp to co ja piszę? od kiedy 318i ma silnik 1.8? boczki są z takiego samego miękkiego materiału co deska rozdzielcza... a co do nawiewów (które się tobie nie podobają) na pewno regulacja nie będzie odlatywać tak jak to jest w e90 bo niby plastik nie wytrzymuje zimnego powietrza klimy takie to dobre masz plastiki w bmw...

od 1984 do 1998 318i zawsze miały pojemność 1,8 :norty: nigdy przy żadnym e90 nie odlaciał mi żaden plastik nawiewu a miałem ich całe tabuny, każ zamknąć ten temat bo to niedorzeczne żeby ten japoński monster plastik porównywać do takiej marki jak BMW. Sam to zrozumiesz w rok po zakupie. PZDR.

Opublikowano
No ... gtr, ale to nie jest tani popularny model dla ludu.

Poza tym nie zmienia faktu, że sam plastik

gtr do ładnych w środku nie należy, ale deska boczki są obszyte skórą reszta wykonana z miękkiego tworzywa podobnego jakie zastosowano w e46 ;)
Opublikowano (edytowane)

od 1984 do 1998 318i zawsze miały pojemność 1,8 :norty: nigdy przy żadnym e90 nie odlaciał mi żaden plastik nawiewu a miałem ich całe tabuny, każ zamknąć ten temat bo to niedorzeczne żeby ten japoński monster plastik porównywać do takiej marki jak BMW. Sam to zrozumiesz w rok po zakupie. PZDR.

tak zrozumiem wyprzedzając stojace z podniesiona maska N47 na poboczu... tabuny heh typowy handlarzyna.

Edytowane przez PPGG
Opublikowano

Ok, ale przypuszczam, że za taką kasę jaką chcą za gtr-a nowego, można by oczekiwać więcej.

Ja w to wbijam bo to samochód do zabawy a nie wyglądu, ale 350z jest masakryczny w środku.

Zresztą, swoje zdanie wyraziłem już kiedyś na temat tych futurystycznych infiniti.

• Moderatorzy
Opublikowano

tak zrozumiem wyprzedzając stojace z podniesiona maska N47 na poboczu... tabuny heh typowy handlarzyna.

Nie karmcie trolla, kupi primere i moze nie bedzie trzeba go czytac :cry2:

Opublikowano
Randall specjalnie dla ciebie jak dostane jakiś rabat kupie zestaw naprawczy rozrządu dla twojej F20 bo juz długo nie pociagnie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Randall specjalnie dla ciebie jak dostane jakiś rabat kupie zestaw naprawczy rozrządu dla twojej F20 bo juz długo nie pociagnie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jak się kupuje na raty i kołkuje kredytem to rabatów nie dają, kolega ekonomista mi tak mówił :mrgreen:

Opublikowano

Jak się kupuje na raty i kołkuje kredytem to rabatów nie dają, kolega ekonomista mi tak mówił :mrgreen:

udało mi się wziąć mega pożyczkę w providencie :mrgreen:

Opublikowano

PPGG nie przejmuj się. Większość użytkowników tego forum uważa, że E90 to mega luksusowy samochód z bajecznym wnętrzem a ceny za modele z 2005r powinny zaczynać się od 65tys PLN :lol:. Rzeczywistość jest taka, że wykończenie wnętrza BMW przy AUDI to jak rzeczony NISSAN przy BMW :lol:. Łamią się plastiki w nawiewach (u mnie połamane 3 z 4), trzeszczą wszystkie uszczelki w E90 aż wstyd kogoś wozić itp.

Oczywiście BMW można porównywać tylko do Rollsa no i może ewentualnie do Bentleya :D.

No ale nie ma co...

Nie zwracaj uwagi na tych durniów bo widać, że nie wiadomo z jakiego powodu coś ich szczypie że wolisz Infiniti niż BMW. Gratuluję zakupu no i mam nadzieję, że będziesz zadowolonym użytkownikiem Infiniti :cool2:. Szkoda, że rzeczywiście nie wybrałeś jakiegoś rocznego F10 no ale jak znudzi CI się Q50 to może niedługo zmienisz na nową "piątkę" :cool2:.

http://www.otofotki.pl/obrazki/wqdz690429546a.GIF
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.