Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
PPGG nie przejmuj się. Większość użytkowników tego forum uważa, że E90 to mega luksusowy samochód z bajecznym wnętrzem a ceny za modele z 2005r powinny zaczynać się od 65tys PLN :lol:. Rzeczywistość jest taka, że wykończenie wnętrza BMW przy AUDI to jak rzeczony NISSAN przy BMW :lol:. Łamią się plastiki w nawiewach (u mnie połamane 3 z 4), trzeszczą wszystkie uszczelki w E90 aż wstyd kogoś wozić itp.

Oczywiście BMW można porównywać tylko do Rollsa no i może ewentualnie do Bentleya :D.

No ale nie ma co...

Nie zwracaj uwagi na tych durniów bo widać, że nie wiadomo z jakiego powodu coś ich szczypie że wolisz Infiniti niż BMW. Gratuluję zakupu no i mam nadzieję, że będziesz zadowolonym użytkownikiem Infiniti :cool2:. Szkoda, że rzeczywiście nie wybrałeś jakiegoś rocznego F10 no ale jak znudzi CI się Q50 to może niedługo zmienisz na nową "piątkę" :cool2:.

Durniem nazwij siebie kozi synu, jakbyś kupił takie e90 właśnie za 65 a nie 28 w płocku to by Ci uszczelki nie trzeszczały a kratki nie wylatywały na kolana :duh:

viewtopic.php?f=70&t=237303&p=1770450#p1770450 :mrgreen: Za 6tys kupiles przód a za ile kupiłeś kratki uszczelki i deskę ? :cry2:

• Odpowiedzi 98
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Idź się brandzluj w swoim gównianym BMW pajacu :mad2:. Zaczynasz jak jakiś kretyn g ó w n o b u r z ę Infiniti vs. BMW - widocznie nim jesteś. Może i masz trochę lat na karku ale widać, że w głowie sieczka skoro nie dość, że atakujesz kogoś za jego wybór co do samochodu to na dodatek obrażasz użytkowników ad personam :duh:.

Więc oczekuj takiego samego traktowania.

http://www.otofotki.pl/obrazki/wqdz690429546a.GIF
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Idź się brandzluj w swoim [bAD] BMW pajacu :mad2:. Zaczynasz jak jakiś kretyn [bAD] Infiniti vs. BMW - widocznie nim jesteś. Może i masz trochę lat na karku ale widać, że w głowie sieczka skoro nie dość, że atakujesz kogoś za jego wybór co do samochodu to na dodatek obrażasz użytkowników ad personam :duh:.

Więc oczekuj takiego samego traktowania.

Zapytalem się kozi synu za ile złożyłeś swój strucel , pierwszy nazwałeś mnie i paru innych tutaj w tym temacie durniami, wali mnie czym będzie jeździł ten człowiek ale marki BMW obrażać na jego własnym forum nie pozwolę. Wypier...ć na oto moto i tam sobie popłacz w mankiet jeden drugiemu!

Opublikowano

Tyle, że on nigdzie nie obraził twojej ukochanej marki BMW tylko wyraził swoją opinię, że coś tam jest w jego odczuciu lepsze w Infiniti tępy stulejarzu :duh:.

A swojego "strucla" składać nie musiałem :D

A teraz stul już pysk i wio do stodoły picować swoje szroty :lol:.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Tyle, że on nigdzie nie obraził twojej ukochanej marki BMW tylko wyraził swoją opinię, że coś tam jest w jego odczuciu lepsze w Infiniti tępy stulejarzu :duh:.

A swojego "strucla" składać nie musiałem :D

A teraz stul już pysk i wio do stodoły picować swoje szroty :lol:.

Buda kozi synu, super glue w łapę i kleić kratki , przód kupiłeś za 6tys a na kratki nie stykło? Przeczytaj temat od początku to może się pomylisz i zrozumiesz co czytasz po innym który to napisał :mrgreen:

Opublikowano
Nie chodzi o kratki, chodzi o te srebrne paseczki do regulacji kierunku strumienia powietrza.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
zwrócę uwagę, co do Japończyków nie miałem nigdy ale uważam że te nowsze to takie auta bez duszy dużo klientów na serwisie opowiadało mi że Japończyki były tak nudne i tak mało awaryjne że właściwie się im znudziły i przesiedli się do BMW, ostatnio klient z X5 E70 stwierdził że serwisowanie w aso HONDY ACORD VII kosztowało go drożej niż u nas teraz E70, ma świadomość że wraz z przebiegiem może się szala odwrócić ale twierdzi że jazda BMW mu to wynagradza
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
jeździłem (nie potrafię już zliczyć iloma E90, E91, E92) i nie widziałem połamanych kratek :shock:

gorik79 kozi syn lepił LCI sam w baraku no to proszę cię jak może się tam cokolwiek trzymać, zdejmował listwy które są mocowane właśnie do kratek, pewnie menda połamała centralną łopatkę jak składał przy świeczce i teraz wszystko mu się rozlatuje a On pluje na markę że taka słaba ale trzeba przyznać że polszczyznę dobrze opanował jak na koziego syna. :mrgreen:

Opublikowano

Żadnych listw póki co nie zdejmowałem za to widzę, że ty na częściach znasz się dobrze. W sumie to się nie dziwię bo jak składasz swoje ulepy za każdym razem to i części na pamięć znasz :lol:. Stulejarzu :D :D

Gorik, samo z siebie nie odpadło ale jak w lato w bardzo nagrzanym środku z włączoną klimą to dotknąłem i ruszyłem to po prostu zostało w dłoni.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Żadnych listw póki co nie zdejmowałem za to widzę, że ty na częściach znasz się dobrze. W sumie to się nie dziwię bo jak składasz swoje ulepy za każdym razem to i części na pamięć znasz :lol:. Stulejarzu :D :D

Gorik, samo z siebie nie odpadło ale jak w lato w bardzo nagrzanym środku z włączoną klimą to dotknąłem i ruszyłem to po prostu zostało w dłoni.

Może Twój partner się nieostrożnie sparł przy degustacji kakao i połamał :cry2: :mrgreen:

Opublikowano

320SI sama złość przez ciebie przemawia potem nie dziwota, że właściciele bmw są postrzegani tak a nie inaczej...

parę osób na forum naprawiało te kratki nawiewów...

NIGDY nie obraziłem Bmw, owszem najeżdżałem, ale tylko na diesla N47 z wiadomych przyczyn :mrgreen:

Opublikowano

Może Twój partner się nieostrożnie sparł przy degustacji kakao i połamał :cry2: :mrgreen:

OMG :nienie:.

Obawiam się, że to mógł być mój pies. I twoja stara.

Kończę tę durną gadkę bo z idiotami nie ma co dyskutować :duh:.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

OMG :nienie:.

Obawiam się, że to mógł być mój pies. I twoja stara.

Masz tatę policjanta ? To nic złego naprawdę :cry2:

Opublikowano

Myślałem, że takie gó wnoburze to tylko na temat polityki. A tu proszę BMW vs Infinity. Nie ma co się spinać o takie pierdoły. Niektóre osoby pokazały tutaj poziom sięgający dywanu. Co was tak boli, że kolega wybrał Infinity?

Jeśli dalej będzie tak jak teraz to polecam:

http://c3201142.cdn03.imgwykop.pl/comment_qswWZNPWM0mH6j4uAqlh40yBeIBnFHEK.jpg

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Myślałem, że takie gó wnoburze to tylko na temat polityki. A tu proszę BMW vs Infinity. Nie ma co się spinać o takie pierdoły. Niektóre osoby pokazały tutaj poziom sięgający dywanu. Co was tak boli, że kolega wybrał Infinity?

Jeśli dalej będzie tak jak teraz to polecam:

http://c3201142.cdn03.imgwykop.pl/comment_qswWZNPWM0mH6j4uAqlh40yBeIBnFHEK.jpg

Jesli polecasz to znaczy że sprawdzałeś i jak, dobra ?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Mimo tych postów, które nabiłeś powinieneś dostać pięknego warna.

A ty powinieneś przeczytać cały temat i zauważyć kto kogo jako pierwszy zaczął obrażać. Myślę że to dość istotne w tym przypadku.

Opublikowano
Mimo tych postów, które nabiłeś powinieneś dostać pięknego warna.

A ty powinieneś przeczytać cały temat i zauważyć kto kogo jako pierwszy zaczął obrażać. Myślę że to dość istotne w tym przypadku.

no własnie przeczytaj, ale ze zrozumieniem to się doczytasz kto pierwszy kogo obraził...

Opublikowano

Szybkie podsumowanie:

Pierwszy post "kolegi" w temacie:

Tyle czasu Ci się podobało BMW i nagle przestało, żona tupnęła nogą i zaczęla się podobać wydmuszka ale życzę Ci udanej eksploatacji "tego" nissana, wiem że kiedyś tu wrócisz a wtedy nie licz na litość :wink:

Drugi post - jechanie po innej marce nie wiedzieć czemu:

dlaczego powielasz w odp to co ja piszę? od kiedy 318i ma silnik 1.8? boczki są z takiego samego miękkiego materiału co deska rozdzielcza... a co do nawiewów (które się tobie nie podobają) na pewno regulacja nie będzie odlatywać tak jak to jest w e90 bo niby plastik nie wytrzymuje zimnego powietrza klimy takie to dobre masz plastiki w bmw...

od 1984 do 1998 318i zawsze miały pojemność 1,8 :norty: nigdy przy żadnym e90 nie odlaciał mi żaden plastik nawiewu a miałem ich całe tabuny, każ zamknąć ten temat bo to niedorzeczne żeby ten japoński monster plastik porównywać do takiej marki jak BMW. Sam to zrozumiesz w rok po zakupie. PZDR.

Kolejny post :duh:

[

Jak się kupuje na raty i kołkuje kredytem to rabatów nie dają, kolega ekonomista mi tak mówił :mrgreen:

Ja ogólnie napisałem "nie zwracaj uwagi na tych durniów", a że niektórzy od razu odnaleźli w nich siebie to już nie moja wina :wink:. Potem pojawiły się konkretne wyzwiska w moim kierunku.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Wczorajsze posty to były luźne żarty i świadczą o tym buźki przy postach, swiadzczy o tym też ton odpowiedzi właściciela tematu, nie obraziłem nikogo z imienia tylko drwiłem z obcej marki na forum BMW a to jeśli dobrze wiem nie jest zabronione skoro drwi się tutaj z jej samej. Aż do momentu kiedy nazwano między innymi mnie durniem za moje motoryzacyjne poglądy i na ten post odpowiedziałem w identyczny sposób, później to już popis brysia i mój, kto używał mocniejszych słów? Oceniajcie dalej :cool2:
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.