Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Pytanko do znawcow chce tylko wymienic sam wyswietlacz lcd z 6.5" busines na 8.8" profesional nie chce dokladac navi itd ,czy mozna to zrobic chce miec tylko wiekszy ekran i obraz na DVD po podpieciu interfejsu AV
Opublikowano
Gdzieś czytałem, że business i tak nie wykorzysta całego ekranu z wersji professional.
http://e-podpis.net.hostingasp.pl/bmw/BMW_podpis_numer%20_small.jpg
Opublikowano

Witam, pytanie bez otwierania nowego tematu, mam navi business LCI, pytanie czy po zamontowaniu CCC profesional trzeba kodować czy wystarczy wymienić radio - czytnik + monitor (bez idrive), podchodzi to bez żadnych przeróbek?

Pytanie nr 2. Czy navi CIC z E90 podejdzie do E60 ? Chodzi mi o monitor i o czytnik navi, są te same ? Na allegro CIC z E90 kosztuje 2800 a z E60 3600... Zrozumiałe? :duh:

Dla zainteresowanych kto mysli nad wymiana navi: wymiana z Chorzowie, PL menu, PL mapy, dysk, kompletny CIC z idrivem to koszt 3.000 lecz trzeba oddać swój business kompletny, montaż i kodowanie nas nie interesuje, wszystko na ich głowie..

Opublikowano
Mozesz poszukac lub dac namiary na takie info lub linka?

Czytałem o tym gdzieś na forum, ale ciężko będzie to znaleźć :?

Jeśli chodzi o CIC to wolałbym zapłacić 3 tys i mieć to zrobione od A do Z.

http://e-podpis.net.hostingasp.pl/bmw/BMW_podpis_numer%20_small.jpg
Opublikowano (edytowane)

Cic z E90 nie pasuje inny panel sterowania oraz soft:nie ma obsługi różnych funkcji.np: regulacji ogrzewania,wszelkie opcje przy światłach.Też nic nie zmienisz .itd.

Pomyśl,przyjdzie lato a ty będziesz się smażył bo nie będziesz mógł zmienić temperatur na (niebieskie) :mad2:

Więc raczej odpada .

Edytowane przez kiler.b
Opublikowano
Sprzedawca powiedział ze rozni sie tylko panel (plastik) oslaniajacy radio, mowi ze stary idrive podejdzie wiec nie trzeba wymieniać, monitor jest ten sam, jednostka tak samo, wszystko zamontuje i zakoduje, wiec moze jest w tym jakis sens?
  • Moderatorzy
Opublikowano

Nie daj się nabrać, od E90 CIC nie pasuje do E60.

Monitor ten sam.

• 3 lata później...
Opublikowano

srry za odświeżenie kotleta

Kruk jesteś pewien?

w przypadku CCC przerzucaliśmy z e90 do e60 i po zakodowaniu normalnie wszystko działało w tym ustawienia klimatyzacji, jesteś pewien, że w CIC jest inaczej ?

Opublikowano

Witam!

Z CIC nie będzie już tak prosto. Da się, ale trzeba zaktualizować oprogramowanie pod odpowiedni model, oczywiście tylko icomem. Nie praktykowałem tego, ale w czasie kiedy interesowałem się tematem, znalazłem takie informacje na różnych forach nie PL.

Pozdrawiam. Emil.

Diagnostyka. Naprawy elektroniki i elektryki. Nawigacje, mapy, język polski. Doposażenia. Specjalizacja seria E.