Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
koledzy mam wycieraczki za 40zl jakieś aero twin i teraz np jak jest mróz+popada deszcz i sie użyje ich to rysują w pieron szybę...jak wy robicie? zostawiacie wycieraczki na noc w aucie tak jak są czy np podkładacie jakaś tekturę pod nie??
Opublikowano

tez je mam i nic nie rysuja ale one chyba 80zl kosztuja, moze masz jakis zamiennik bo za 40zl to ich nie kupisz

Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2

Lepiej pchać niż ciągnąć... | Bita Malowana Wy-szpachlowana...

http://oi59.tinypic.com/oqvqmr.jpg

Opublikowano

Dokładnie.... :wink: :wink: :wink:

Ja w sumie miałem je na kilku autach i nigdy nic takiego nie zaobserwowałem a byłbym bardzo zdziwiony gdyby faktycznie coś mi szyby rysowało.... :wink:

W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
Opublikowano

To masz odpowiedz czemu rysuja szybe...

Wysyłane z mojego GT-I9195 za pomocą Tapatalk 2

Lepiej pchać niż ciągnąć... | Bita Malowana Wy-szpachlowana...

http://oi59.tinypic.com/oqvqmr.jpg

Opublikowano

:cool2: heh a ten kolego bo w starym aucie człowiek na to uwagi nie zwracał

jak przykładowo jest szyba przednia cała zamarznięta to lepiej pierw całą np zeskrobać i dopiero można wycieraczek użyć? czy jak jest lód na szybie to też można?

Opublikowano

Wiesz co ???

Tutaj to już każdy robi jak uwaza....jesli mi się tak trafi to odmrażacz na szybę i za chwilę wycieraczki do zgarnięcia tego co zostało

Opublikowano
ok a spytam jeszcze tak jeżeli u Ciebie/lub kogoś innego stoi auto pod chmurką to w zimę podkładasz coś pod wycieraczki?(żeby nie przymarzły do szyby)?
Opublikowano

kupię to na szybę jutro ;)

i jednak wybiorę wycieraczki motgum bezprzegubowe... bo czytając opinie to o bosch twin jest 10np dobrych i 20 złych itp itp jedni mówią tak drudzy tak

Opublikowano
czytając opinie to o bosch twin jest 10np dobrych i 20 złych itp itp jedni mówią tak drudzy tak

Bo narzekają pewnie w większości ci co podróby kupili za kilka pln :duh: :duh:

Opublikowano

Oem wymiary do e46 to 580/500

miałem wcześniej wspomniane aero twin (nie bosch aerotwin ) fajnie działały przez nie cały rok później zaczeły skakac po szybie masakra

Teraz kupiłem oryginalne bosch twin spojler które idą na pierwszy montaż, znajomy polecił używa juz ten komplet drugi rok i nadal nic się z nimi nie dzieje no ale tanie nie są 115 zł na serwisie Bosch