Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Dołączając do pytania o serwis, w sobotę znalazłem podczepioną pod klamkę (czyżby wiedzieli, że za szybą to można porysować klapę) ofertę serwisu wwwkropkastandokropkapl. Ktoś zna ten serwis?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Stando we WRO? Jak ktoś nie chce przepłacać w ASO to jedzie do nich, ponoć kiedyś byli dużo tańsi, ale teraz obrośli w piórka... ;)

Dzwoniłem kiedyś do nich po poradę, nawet oddzwonili, ale jakoś osoba z którą rozmawiałem, nie była zbyt przekonywująca.

Będziesz Miał Wydatki

http://www.motostat.pl/user_images/40716/icon1.png

BavarianVIN: WODZIKZ68FST

Opublikowano (edytowane)

Stando, jeździłem do nich już w latach 90 z moja E34 wtedy jeszcze nazywali się Chip, później się rozdzielili (pokłócili) i powstały dwie firmy, Stando oraz Bęben(dziś ul.Legnicka)

Kolegowałem się z Witkiem (właścicielem Stando) ale od kilku lat(6-7) brak kontaktu, złego słowa o nim nie mogę powiedzieć miał wiedzę na temat BMW. :shock:

Niestety jego pracownicy już nie. :(

Ciężko powiedzieć co teraz tam się dzieje, kto jest właścicielem? Sądząc po nazwie, chyba on, Stando to jego nazwisko.

Znam dwie osoby, które twierdzą, że zostały tam perfidnie naciągnięci na gruba kasę, przy naprawie swoich BMW, historie sprzed 3 lat. :?

Edytowane przez alpin
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.