Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam bmw e39 523I benzyna , moj problem z autem jest taki iz po przejechaniu 10km wzrasta mi temp do kreski czerwonej , i skacze od 90 do czerownego , na dole zbiorniczka przy chłodnicy zauwazyłem nie wielki wyciek płynu , waz wylotowy z chlodnicy jest zimny caly czas a waz wlotowy jest ciepły , nawiew dmucha caly czas zimnym powietrzem , prosze o pomoc jescze jedno 2 tygodnie temu silnik przeszedł gruntowny remont włozyłem duzo kasy i teraz to jeszcze prosze o pomoc albo linki z podobnymi postami :))

viewtopic.php?f=72&t=117890

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Jest zapowietrzony.

Napraw to i zlikwiduj wycieki płynu bo jak to zaniedbasz to znowu wsadzisz kupe kasy.

Drogą dedukcji doszedłem do konkluzji...!!!!
Opublikowano
Tak jak dyzio255 pisze.Na 100 procent zapowietrzony.Usuń wyciek,bo tamtędy się zapowietrza i pożądnie odpowietrz.Nawet jak masz do wymiany chłodnicę,to lepiej te parę setek włożyć niż znowu kupę kasy w remont ładować.
niema nic lepszego niż BAWARKA
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.